• sanya200
    Ez is olyan dolog hogy kinek a pap kinek a papné.Én azért szeretem ha nagyon jól néz ki egy játék.Azért a hangulatán sokat dobhat az hogy hogy néz ki.Én pl a da originshez is szedtem le textúra packot meg mindent hogy szebb legyen de attól hogy szebb még nem lesz rosszabb.Ha pl a me3 is jóval szebb lenne attól még nem lenne rosszabb, akkor lenne ha engine-t váltanának, de mivel ugyanez marad ezért nincs gond.Én azért örülnék neki ha a textúrákat lecserélnék magasabb felbontásúra meg szebb-re.Azért a karakterekre ráférne egy nagy generál, főleg a nőkre.Azt tudom utálni hogy pl karaktergenerálásnál sokkal szebb textúra van a karakteren játékban meg vmi pocsék, vagy pl mikor a páncélt állítod össze ott is sokkal fényesebb szebb,de ha meg futkosol ebből semmi nem látszik.Még a ruhák amik zavarnak főleg az olyanok aminek nincs ujja vagy hasonló mert olyan randán áll rajta.Látszik hogy nincs is rajta csak egy sima textúra az egész,mintha rá lenne csak rajzolva a karakterre.Ezt utáltam a da2 ben is.Minek a szaros dx11 meg a 600 féle blur meg mittudomén milyen effect.Legyenek inkább normálisan megcsinálva a karakterek és a páncélok-ruhák azokat úgy is sokkal többet látod.A mass effectben is a női hajak vmi baromi rondák, komolyan, egy jobb mezei PS-es emberke is szebbet csinál.
    Nekem azért számít a minőség is, főleg azért is mert ha csinálok screeneket a játékból akkor azokat tudjam használni ps-hez is anélkül hogy hozzá kéne nagyon nyúlkálni.
    De abban egyetértek hogy nem minden a grafika, de azért egy lényeges szempont ez is.Én egy játéknál leginkább még az ötleteket a játékmenetbeli újításokat nézem, ezért nem köt már le a cod és társai mert semmivel nem nyújt többet az előzőnél.Ezért imádom a mirrors edge-t pl.De sajnos sokszor van az hogy egy jó ötletet simán hazatudnak vágni bugokkal, játékmenetbeli hiányosságokkal,optimalizálatlansággal.Lásd legjobb példa a Hydrophobia, tényleg ötletes nem találkoztam még egy olyan játékkal amiben a vizet lehet manipulálni,plusz ott volt egy mirrors edge féle játékmenet.De a többit úgy elrontották hogy rosszabb már nem is lehetne.