Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Priceless!<#eljen>#eljen>
Parasite Eve 2, best game EVER!

Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ugyanaz-e a pálya designer a Dragon Age II esetén, mint aki a Mass Effect elsõ részénél volt (ismétlõdõ helyszínek mellékküldetéseknél, a fõ helyszínek pedig unalmasak, kihasználatlanok - kivéve a Fellegvárat).
Mert az biztos, hogy a Mass Effect 2-nél vagy nem ugyanaz a pálya designer volt (itt elsõsorban a vezetõre gondolok persze), vagy idõközben fejlõdött 😊
"Mass Effect
Shepard, of the Mass Effect series, if you opt to play him/her as a Renegade. S/he's trying to save the galaxy, but s/he has no qualms with killing anyone who gets in his/her way to do so.
Garrus Vakarian in Mass Effect 2. By this point he's Space Batman.
In Mass Effect 2, even Paragon Shepard is antiheroic to an extent since he/she has to cooperate with a terrorist organization to fight the Collectors.
Miranda Lawson, one of the most loyal members of the aforementioned terrorist organization, joined it because she firmly believed that they were doing the right thing.
Thane Krios, an assassin on a quest for redemption.
Heck, most of the cast of the second game, apart from Tali and Jack.
Under Paragon Shepard's influence, even Jack shows signs of moving into Anti-Hero territory. "
😄
forrás
"The trees move. Do you not see it?"
<#hehe>#hehe>
A paragon válaszok sokszor elég nyálasak az én ízlésemnek...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Én azt gondolom, hogy egy ilyen epik trilógiának egy jófiú kell, nem egy anti-hõs. Elsõ részben jó voltam, most is arra megyek. De mondjuk nem mindenáron, nem úgy vagyok, hogy automatán azt nyomom meg. Néha ha egy másik válasz közelebb áll hozzám, akkor azt. Ilyen vagyok most:

de amúgy a legrosszabb esetben meghal Jack a végjátékban, ami... nos, szvsz közel sem negatív dolog.
"The trees move. Do you not see it?"
a kéket akkor tudod választani, ha van elég paragon pontod sztem
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De akkor is, hogy lehet ilyen szart csinálni? Úgy érzem egyre gyakrabban történik. Volt, hogy egy fél centis valamire felmentem és alig bírtam lejönni. Nevetséges...
Nem tudja valaki, hogy az miért van, hogy mikor elindítom a gépet és belépek, akkor átáll a fényerõ? Az nvidiában ott vannak a beállításaim, ha megpiszkálom az egyik csúszkát, akkor átáll az enyémre, de inditásnál minden elbaszódik... elegem van már, full szûz windowson is ezt csinálja... KURVA IDEgES VAGYOK!!!!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"