19778
  • Pares
    Nekem teljesen normálisan, Makoval gyilkolászva is sikerült elsőre az 50-es szinte elérése, persze minden egyes lehető küldetést megcsináltam. A pénz számláló is kiakadt a 7db kilencesnél úgy, hogy közben mindenkit fel tudtam szerelni a lehető legjobb felszereléssel. Ennek így tényleg nem volt sok értelme. Örülök, hogy ez távozott a szériából.
  • sanya200
    Én szinte mindig mindent kézzel lőttem szét, falócsáptól kezdve geth kolosszuson át mindent.Sok xp-t és kreditet ad.Egy falócsáp későbbi szinten 1000xp-t ad kb ha nem makóval lövöd le.A játék 3/4-nél már nem tudtam tovább szintet lépni mert elértem az 50-et.Még a vermire előtt.Még akkor is így harcoltam ha ilyen-olyan veszélyes bolygó volt.Pl sugárzás...stb csak mielőtt elérte a volna a halálos szintet beugrottam a meko-ba majd rögtön ki.Bár így lehet cheatelni mert ha elestek a társak és beugrasz a meko-ba automatikusan felélednek utána vissza kiugrasz és már lőnek is.Így lehet medigelt spórolni:D
  • sanya200
    Van annál nagyobb sebzésű is. 300 felett voltak a legdurvább sebzésű fegyverek.Ezek darabja jóval 1 milla felett van.És megvan adva hogy mikor érhetőek el.Pl a legelső fantom fegyvereket csak akkor érheted el ha összegyűlt 1 millió kredited.Csak meg kell venni az engedélyt vagy a fellegvárban a s-sec tisztnél tudsz csak ilyet venni asszem.De a pénz az egyben sose volt gond,sőt túl sok is volt, mindig kiakadt a számláló 9.999.999-nél.Az egész csapatnak meg tudtam venni a lehető legdurvább fegyvereket.
  • JethroHUN
    Volt olyan upgrade h nem termel hőt :D azt sosem láttam. Újra is játszom majd xd és akk csak azzal, mek, Virmire mako nélkül, gyalog Colossus ellen, biztos jó lesz :D
  • Calver
    robbanó lövedék mellé pakolhattál te akármennyi hő elvonót, +500% heat generation miatt mesterlövész puskával egy lövés és túlmelegedett, legalábbis emlékeim szerint... ellenben shotgunokkal, Carnage-t (amikor a fegyver nem termel hőt) használva...
  • JethroHUN
    Robbanó lövedék + sniper + 2 hő elvonó, annál semmi nem erősebb :)
  • Pares
    Pont ez volt a gyengéje az ME1 harcrendszernek. Voltak olyan puska mod kombinációk, amik rohadt nagyot sebeztek és szinte a végtelenségig lehetett lőni velük. Így elveszett az egésznek az értelme. Egy ideig szórakoztató volt, de aztán unalmas lett, legalábbis nekem.
  • lightjack
    ME1 ben vmi szupehiperpuskát találtam, amivel 1 lövéssel bontom atomjaira az ellent. Elég komoly. Armageddon VIII, 297et sebez, és Hőelvonással 18at tudok lőni (puskával!!) anélkül hogy túlmelegedne. Nem tudom miért írtam le, csak úgy. De akkor is... Ezt a puskát én még sosem láttam. Najo jó hogy megvan. -)
  • bendáj17
    az lehet tényleg elég vad lenne :)
  • vg
    Ha fizetsz érte, szívesen lefordítom. Nincs ingyen ebéd.
  • Vraaanyek
    Semmi problémám nincsen, nem fakadtam sírva, és egyáltalán nem a fórumon volt erről szó, hanem gyakorlatilag minden, a játékkal foglalkozó portálon, oldalon, stb... magyarán, ha kicsit is érdekel valakit a játék, az erről tudott...én csak ennyit mondtam
  • penge96
    Örüljetek, hogy nem ME1 grafot kapunk, nah az szar lenne
  • cikasz
    Jól van azért nem kell sírva fakadni mert nem járok ide minden nap és megjegyeztem valamit...
  • sanya200
    Kösz.
    A végén tényleg az lesz.De nem csak magam miatt sokan nem tudnak úgy angolul hogy értsék.
    Fordítsd le csak a szöveget a többit meg elszenvedem ps-el.
  • vg
    Irkáld be a google fordítóba, egész jól fordít.
  • sanya200
    Nincs valakinek kedve lefordítani az illusive man-es képregény 3. részét?
  • sanya200
    Persze igazad is van.Csak én szeretném ha a me3 nagyon nagyon szép lenne amellett hogy nagyon nagyon jó legyen.Játszottam már pár olyan játékkal ami régi és fel van turbózva a hangulat ugyanaz volt csak szebb, pl half life 2 fakefactory mod.De már várom a black mesa-t is.És annak örülnék a legjobban ha az első részt egy kicsit feltúrboznák,mondjuk a 2. rész szintjére, attól még ugyanaz maradna csak szebb lenne egy kicsit.
  • Ryder62
    Pedig a Kotor hatalmas gém.

Aki meg azt mondja hogy az sokat dob az élményen hogyha a grafika ultramax meg hd felbontású meg fut simán ... hát max csak az első pár órában hat jónak majd mikor már az újdonság varázsa elvész hirtelen monotonná és unalmassá válik a játék. Far Cry 2 valaki? Az is ilyen tekintetben rendben van de kb 5 játékóra alatt mindent láttál és a gém nem tud mit felmutatni. Irritálóan unalmas monoton játék.

Tehát a kérdés hogy egy ilyennel játszol (szenvedsz) vagy egy olyan játékkal mint pl a kotor ami ugyan ma már nem szép de nem tudod abba hagyni. Én mikor elkezdtem anno (2008-ban) gémelni vele, csodálkoztam is hogy milyen kopott grafika. De 2-3 óra alatt beszippantott a játék és rohadtul nem érdekelt utána a graf. Ez az egyetlen játék amit zsinorban 3-szor végigtoltam egymás után.

Mondjuk van középút is mikor a grafika jó és a játékélmény is. ME széria.
  • sanya200
    Meg kell találni az egyensúlyt.De az még nem vonna le a me3 értékéből ha szebb lenne.Kotorral meg nem játszottam még majd talán valamikor.
  • lightjack
    Igen, de ha belegondolsz hogy melyik játékkal játszanál szivesebben: aminek rossz a grafikája és baromi jó a hangulata (pl KOTOR) vagy aminek szép jó a grafikája de elég ratyi a hangulat, unalmas, monoton (pl COD-széria)?
  • sanya200
    Ez is olyan dolog hogy kinek a pap kinek a papné.Én azért szeretem ha nagyon jól néz ki egy játék.Azért a hangulatán sokat dobhat az hogy hogy néz ki.Én pl a da originshez is szedtem le textúra packot meg mindent hogy szebb legyen de attól hogy szebb még nem lesz rosszabb.Ha pl a me3 is jóval szebb lenne attól még nem lenne rosszabb, akkor lenne ha engine-t váltanának, de mivel ugyanez marad ezért nincs gond.Én azért örülnék neki ha a textúrákat lecserélnék magasabb felbontásúra meg szebb-re.Azért a karakterekre ráférne egy nagy generál, főleg a nőkre.Azt tudom utálni hogy pl karaktergenerálásnál sokkal szebb textúra van a karakteren játékban meg vmi pocsék, vagy pl mikor a páncélt állítod össze ott is sokkal fényesebb szebb,de ha meg futkosol ebből semmi nem látszik.Még a ruhák amik zavarnak főleg az olyanok aminek nincs ujja vagy hasonló mert olyan randán áll rajta.Látszik hogy nincs is rajta csak egy sima textúra az egész,mintha rá lenne csak rajzolva a karakterre.Ezt utáltam a da2 ben is.Minek a szaros dx11 meg a 600 féle blur meg mittudomén milyen effect.Legyenek inkább normálisan megcsinálva a karakterek és a páncélok-ruhák azokat úgy is sokkal többet látod.A mass effectben is a női hajak vmi baromi rondák, komolyan, egy jobb mezei PS-es emberke is szebbet csinál.
    Nekem azért számít a minőség is, főleg azért is mert ha csinálok screeneket a játékból akkor azokat tudjam használni ps-hez is anélkül hogy hozzá kéne nagyon nyúlkálni.
    De abban egyetértek hogy nem minden a grafika, de azért egy lényeges szempont ez is.Én egy játéknál leginkább még az ötleteket a játékmenetbeli újításokat nézem, ezért nem köt már le a cod és társai mert semmivel nem nyújt többet az előzőnél.Ezért imádom a mirrors edge-t pl.De sajnos sokszor van az hogy egy jó ötletet simán hazatudnak vágni bugokkal, játékmenetbeli hiányosságokkal,optimalizálatlansággal.Lásd legjobb példa a Hydrophobia, tényleg ötletes nem találkoztam még egy olyan játékkal amiben a vizet lehet manipulálni,plusz ott volt egy mirrors edge féle játékmenet.De a többit úgy elrontották hogy rosszabb már nem is lehetne.
  • bendáj17
    igaz a jó grafikához jó gép kell :)
  • vg
    Én xbox játékos vagyok, de egyik jó barátomnál volt lehetőségem kipróbálni egy elég jó pc-n minden maxon és valami iszonyat felbontásban, és hát mit ne mondjak, azért jobb/látványosabb/gyorsabb és ezért sokkal hangulatosabb volt...
  • lightjack
    Egyáltalán nem. Nézd meg a KOTOR grafikáját. A mai játékokéhoz képest egy ratyi. Mégis ma kevés olyan játék van ami képes megütni a játék szintjét. Nem a grafikán múlik a dolog...
  • vg
    Hááátttt, azért ez így ebben a formában teljesen hülyeség.
  • bendáj17
    én is így vagyok vele. Nálam is elsődleges a hangulat.
  • lightjack
    Kit érdekel a grafika? Én ME1-et min. grafon játszok, és így is teljesen élvezetes. A Mass Effectnek nem a grafikája a lényeg, hanem a hangulata.
  • Vraaanyek
    Igazán jól informált vagy a dologgal kapcsolatban, az elmúlt hónapokban csak 1000szer hangzott el, hogy csak kis grafikai "polírozást" végeznek a játékon, mivel egyrészt megállja még a helyét a látvány, másrészt ez adja a mass effect-ek igazi atmoszféráját, ezért egy drasztikus változtatás ketté vágta volna a sorozatot hangulat szempontjából! de így van, nézzük a rossz oldalát mindennek!
  • cikasz
    Hát ez me2 grafika...
  • bendáj17
    az érdekes kép :)
  • Ryder62
    XD
  • bendáj17
    ez durva :D
  • Pares
  • bendáj17
    így van most már tuti nem fogunk unatkozni.
  • Ryder62
    Na igen de ez a me2 topikja :D
  • Vraaanyek
    Hogy ne unatkozzunk annyira!!! :D
  • bendáj17
    igaz én is fagyizgatok ahogy tudok :D
  • sanya200
    És még csak Junius eleje van mi lesz július-augusztusba, lesz vagy 40 fok az tuti.Tavaly is rohadt meleg volt.Főleg melóhelyen mikor betonoztunk, árnyék meg nem volt...áááá
  • Pares
    Mondjuk igaz, hogy dél környékén eléggé kibírhatatlan idő van.
  • sanya200
    Én inkább bent hűsölök minthogy felforrjon az agyam odakint.