Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Na hát ezek... ezek a DLCk nagyon faszák lettek. És nem olyan szarok, mint a mafia2nél.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor Shepard bámulja a Saren szobrot...

Priceless!<#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

ja a ruha dlck igen nem sok mindent adnak de van egy kettõ jó közötte meg hát kell egy kis változás.

Fpocok
Felraktam a DLCket... jajj, ezek a fejesek meg szemcsipek <#fejvakaras>

Fpocok
Na, akkor jöhetnek a kiegek... meg a farm. Még 30 fejlesztést kell csinálnom ^^

ez tuti így biztos lesz ez nem is kérdés. 😊

Rage47
többi DLC-t én a fõküldi elõtt csináltam meg
az Arrivalt a vége után kell
Fpocok
Az Arrival DLC-t azután érdemes végignyomni, hogy megcsináltuk a fõküldit? És a többi kieget mikor érdemes? Vége elõtt?

Dorombolni fog az ne félj, de ne lepõdj meg ha a 3-ba már vadmacska lesz aki rád vadászik😄

Fpocok
Remélem ennyi elég lesz, hogy Mirci cica úgy doromboljon, ahogy én akarom <#papakacsint>

Ott a pont! Teljesen más csapat fejleszti a Mass Effectet és a Dragon Age-t. Ne hasonlítsuk a kettõt egymáshoz.

Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ugyanaz-e a pálya designer a Dragon Age II esetén, mint aki a Mass Effect elsõ részénél volt (ismétlõdõ helyszínek mellékküldetéseknél, a fõ helyszínek pedig unalmasak, kihasználatlanok - kivéve a Fellegvárat).

Mert az biztos, hogy a Mass Effect 2-nél vagy nem ugyanaz a pálya designer volt (itt elsõsorban a vezetõre gondolok persze), vagy idõközben fejlõdött 😊

Hát igen van abban valami amit pares mond, néhol tényleg túl nyálas meg valószerûtlen az egész.Pl az elsõ részben is ököl példája, ki akart nyírni majd ezek után nincs más lehetõség csak hogy vagy kinyírod vagy elengeded.Miért nem lehet leütni a gecibe majd kihívni a s-sec-t.Vagy pl a 2-ben garrus küldetése, hogy várja el az a nyomorék hogy csak úgy hagyom elsétálni, azok után hogy ki akart nyírni?Ha meg hagyod hogy garrus lábon lõje az miért renegade cselekedet?Ha fejbe lõttem volna az renegade lenne,szóval itt a döntések kicsit el vannak tolva.

mindenképp több paragon pont kell a válaszhoz. Ha az egyikük lojalitás küldetést a lehetõ legkésõbb csinálod akkor tuti elég lesz.

Fpocok
Anti-Hero:

"Mass Effect

Shepard, of the Mass Effect series, if you opt to play him/her as a Renegade. S/he's trying to save the galaxy, but s/he has no qualms with killing anyone who gets in his/her way to do so.
Garrus Vakarian in Mass Effect 2. By this point he's Space Batman.
In Mass Effect 2, even Paragon Shepard is antiheroic to an extent since he/she has to cooperate with a terrorist organization to fight the Collectors.
Miranda Lawson, one of the most loyal members of the aforementioned terrorist organization, joined it because she firmly believed that they were doing the right thing.
Thane Krios, an assassin on a quest for redemption.
Heck, most of the cast of the second game, apart from Tali and Jack.
Under Paragon Shepard's influence, even Jack shows signs of moving into Anti-Hero territory. "

😄

forrás

Calver
no offense, de most gyakorlatilag leírtad az anti-hõs fogalmát, pontosabban a harmadik típust, bár renegát Shepard néha át-át csúszik a négyesbe <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

Fpocok
Szórakozásból embert ölni/hagyni meghalni nálam simán kimeríti az anti hõs fogalmát.

Renegade mint anti-hõs? Kötve hiszem... Inkább olyan, aki minden áron teljesíti a küldetést, és itt-ott szórakozásból visszaél a hatalmával... Kedvencem.
<#hehe>
A paragon válaszok sokszor elég nyálasak az én ízlésemnek...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fpocok
Akkor megyek megcsinálom a többi loyalitis küldit, hogy legyen még paragonom, aztán rámegyek a jackesre.
Én azt gondolom, hogy egy ilyen epik trilógiának egy jófiú kell, nem egy anti-hõs. Elsõ részben jó voltam, most is arra megyek. De mondjuk nem mindenáron, nem úgy vagyok, hogy automatán azt nyomom meg. Néha ha egy másik válasz közelebb áll hozzám, akkor azt. Ilyen vagyok most:

Calver
*nagyon* magas paragon pontszám kell hozzá, hogy jókisfiús választ használhasd ott. renegáttal sokkal egyszerûbb.

de amúgy a legrosszabb esetben meghal Jack a végjátékban, ami... nos, szvsz közel sem negatív dolog.

"The trees move. Do you not see it?"

Rage47
igazából nem tudom mi hozza ezt elõ. nekem az 1. végigjátszásnál elõhozta, most a 2.nál viszont nem
a kéket akkor tudod választani, ha van elég paragon pontod sztem
Fpocok
Jajj basszus. Esett a loyalitije :s Akkor tölthetek vissza egy régebbi mentést.

Fpocok
Ha ezért meghal, akkor kezdhetem elõröl.

Fpocok
Miért nem tudom a kéket választani? eddig mindig tudtam.

Fpocok
<#rinya><#rinya><#rinya>

Rage47
Nekem Jack ezért halálozott el a végén, mondjuk nem kár érte😄
Fpocok
Az hogy lehet, hogy amikor összeugrott Jack és Mirci... na nem úgy... szóval akkor nem tudtam kéket vagy pirosat választani. Az egyik pártjára kellett állnom. És ezért most durci rám Mirci... WTF? Eddig mindig tudtam paragont választani.<#nemtudom> Most lehet nem lesz kufirc emiatt?

Rage47
nem néztem semmi infót róla direkt, mert a ME2-t szétspoilerezte ügyesen a bioware
Vraaanyek
Azért az eddig kiderült infókból igen csak le lehet szûrni, hogy K-ra nem lesz elszúrva, sõt!!! könyörgöm, annyi helyen megy ez a dragon age 2-vel példálózás, és annyira irritáló, hogy nem igaz, értsék már meg azok, akik ebben illetékesek; teljesen más fejlesztõ csapat felel a DA2-ért és más a ME sorozatért!!! Különben se arra figyeljetek, hogy mit nem szeretnétek, meg jajj csak mi ne legyen, hanem, hogy milyen legyen, mi lenne jó, mit szeretnétek, és pozitívan várjátok!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Rage47
Végigjátszottam az Arrivalt. Most 2x jobban várom a 3. részt:S Csak el ne szúrják, mint a DA2-t, jajjj.
Fpocok
Én vagyok itt a legnagyobb konzolosodás ellenes, minden kis dologra ugrok... de nem hiszem, hogy itt errõl lenne szó. Egyszerûen csak szartak a pályarészre, gyorsan kellett kiadni vagy mit tudom én...

Jaj, ugyan már.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

-újabb bizonyítéka a gémpad fétisnek a bojówertõl.

Hrisskar
Picit körülnéztem a hivatalos fórumon, egyedül egy bejegyzést találtam a problémával kapcsolatban, ott azt írták, hogy a hiba akkor jön elõ, ha a sarkoknál és tereptárgyaknál elõre + jobbra oldalazást nyomod egyszerre. Megoldásról sajna szó sem volt :/

Hát... erre csak annyit tudok mondani, hogy nincs szerencséd... Nekem meg ezek szerint van... 😛

Fpocok
Elvileg fenn van.
De akkor is, hogy lehet ilyen szart csinálni? Úgy érzem egyre gyakrabban történik. Volt, hogy egy fél centis valamire felmentem és alig bírtam lejönni. Nevetséges...

Hrisskar
Patchelés után is elõfordulhat hogy felfutsz dolgokra és nem tudsz lemászni onnan. Annyit lehet tenni hogy aránylag sûrûn mentesz, de a játékban is elég sok check point van.

Én eddig három végigjátszás alatt egyszer se találkoztam ilyen buggal. Az elsõ részben volt olyan, hogy hirtelen felugrott az asztalra meg ilyenekre, de onnan le tudtam jönni. A kettes nekem totál bug nélkül mûködött. Javítások fel vannak téve?

Fpocok
Nézzétek meg. Mi fasz...???

Fpocok
A retkes kibaszott kurvaéletbe már... másodszorra, két különbözõ helyen akadok fenn a buzi szigetes küldinél... ráadásul a másodiknál pont autosave volt, szóval kezdthetem elõröl. Kibaszott idegesítõ!!!

Hardver probléma. Vagy driver.

penge96
Most offolni fogok, de már tényleg tanácstalan vagyok:
Nem tudja valaki, hogy az miért van, hogy mikor elindítom a gépet és belépek, akkor átáll a fényerõ? Az nvidiában ott vannak a beállításaim, ha megpiszkálom az egyik csúszkát, akkor átáll az enyémre, de inditásnál minden elbaszódik... elegem van már, full szûz windowson is ezt csinálja... KURVA IDEgES VAGYOK!!!!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

<#lookaround>
<#eljen><#eljen>

Nem tudjátok a játékból nem lehet kiszedni valahogy a karaktereket?Legalább shepard-ot jó lenne valahogy kihalászni a játékból.

nekem mondjuk a 2-ben nem rémlik hogy lett volna ilyen beakadás vagy hasonló.

Na én ezért nem javasoltam sosem a crk.-t.Ha van egy jó DT és MI,gyáriként lehet futtatni,és nem kell bosszankodni minden hülyeség miatt.Ha jól látom,ez a Normandy-s DLC.Én nem akadtam be.Mondjuk még az unlockernek is ME2 ikonja van,ergo mindent gyáriként visz.😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Fpocok
Soldierként felvettem a revenant machine gun-t... van ám recoilja 😄

penge96
Háhá, az az utolsó vasgerenda 😄 De utálom...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Ez sztem már mindenkinél elõfordult nem egyszer, akár eredeti akár nem szóval nem crack hiba.Sajnos ezzel nem tudsz mit csinálni az 1.02-es patch se javítja.

Mimasz
Nekem ilyen akkor fordult elõ mikor a lezuhant ûrhajót kellet átkutatni.. Az utolsó vasgerendánál... Nem is egyszer...

igen nekem egyszer volt ilyen én visszatöltöttem nem tudom van-e megoldása.