sanya200#17901
Igen ezen én is töprengtem a fallout ugye vagy épp a dragon age az EGY nagy térképen játszódik ergo könnyebb megcsinálni, mivel a terep nagyrészt ugyanaz...stb
De a mass effectnél ez kivitelezhetetlen, itt sok helyszínt kell megcsinálni egy nagy helyett, és ugye egyforma se lehet mert akkor meg az a baj.De meglehetett volna úgy csinálni hogy a kisebb mellékküldetések nagy része játszódhatott volna a nagyobb helyszíneken pl omega vagy illium-fellegvár...stb azt azért mégiscsak könnyebb megcsinálni mintha minden kis küldetés külön bolygón játszódna.Meg ezek általában elég üresek is.Semmi látnivaló vagy valami, de az ilyen küldetéseket kihagytam volna hogy szállj le aztán javítsd meg a pajzsot, vagy szedjé duracell elemet a mackbe hogy kapj a végén 5000 nyersanyagot...stb.Ezek a küldik annyira lehangolóak, semmitmondóak teljesen értelmetlenek.De még a történet szempontjából is, most gondolj bele nap mint nap emberek ezrei tűnnek el,elvileg sietned kéne nem pedig ilyen pitiáner küldiket csinálni mint a ceruzaelemes meches rész.A társaké viszont nagyon jó változatos, jól kidolgozott helyszínek de a maradék az pocsék, persze van köztük jó is de a nagy része értelmetlen időpocsékolás, pl hammerhad az is eléggé lehangoló lett.