Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez se rossz de a szeme látszik hogy mû.Legalábbis olyan mintha üvegszeme lenne vagy mi.

Fpocok
"Galactic Gamer

Duke Nukem Forever
ITS DONE!"

<#pias>

Parasite Eve 2, best game EVER!

ja az nem Duke Nukem ? (csak kérdezem nem akarok offolni

Mekkora már a jobb alsó sorokban levõ magazin címlapja...

igen nagyon jó minõségû.

Itt van még egy.Sajnos nagyon kevés az ilyen minõségû alkotás, devianarton is csak rajzolt meg eléggé trehány munkák vannak.Tisztelet a kivételnek.
Sose értettem hogy rengeteg rajongója van a játéknak, rengeteg olyan ember van aki profin bánik a ps-el vagy 3d-s progikkal de alig találkozni minõségi alkotásokkal.Ha én értenék hozzá, fosnám az ilyen minõségû képeket.

ez nagyon frankó kép 😊

igen az elég érdekes, na mindegy. A trailer az nem lenne rossz ötlet

Kéne csinálni egy trailert, mit gondoltok?Van valakinek ötlete?Lehet megcsinálom az elsõ rész trailerét female verzióba.Még mindig nagyon ût a trailer.

Azért érdekes hogy több 1000 évvel játszódik az elsõ rész elõtt de nagyon hasonló hajók vannak benne, pl tökre hasonlítanak a nagy hajók a csillagrombolókra.

pontosan így vagyok vele én is, szerettem a Star wars világát meg érdekelne. Még az angol elmenne de azért nem fogok fizetni.

Az old republic is érdekelne de 1, nem tudok angolul, 2 nincs kéthavonta 6-7000ft-om arra hogy játsszak vele, mivel fizetõs lesz.

És ha jól tudom, az Old Republicot egy harmadik stúidója készíti.

Azért azt is vedd hozzá, hogy több stúdiója is van a BioWare-nek, és pl teljesen mások készítették a Dragon Age-t, mint a Mass Effect-et.

reméljük én is csak azt tudom. Bízok a BioWare-ban hogy nem fogják elrontani a Mass effect 3-at.

Az nem jó,mert úgy járnak mint a Blizzard.Kidobnak egy pár húzónevet,és azután már nem tudják hozni a megszokott színvonalat.Bár a BioWare most is így van;a DAO2-állítólag rosszabb,mint az elsõ-,és az Arrival DLC egy kicsit "nem jó" lett,a többihez képest.
De reméljük a ME3-at nem falja fel az EA üzletpolitikája.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Sõt szerintem pozitívumként kéne felfogni dolgot, hogy nem a bejártatott szériákon akarnak csak lovagolni, hanem új címekkel is elõrukkolnak.
Reméljük igazad van.Nem akarom hogy úgy járjon a ME3 mint a DA2.

Az eddig információk alapján ez igencsak messze van attól, h idén megjelenjen. Ráadásul Bioware-nek van több stúdiója, mindegyik 1-1 játékon dolgozik. Pl. más stúdió csinált a DA 2-t és más a ME 2-t. Szal nincs itt semmi izgulni való 😊
Na gyerekek a bw és az ea új játékon dolgozik.Kezdem úgy érzeni hogy megint csak fosni fogják a játékokat és ez lehet a minõség rovására megy.
Nézzük csak Mass Effect 2007(xbox)-2008(pc),Dragon Age 2009,Mass Effect 2(2010)Eddig évente 1 jelent meg idén már 3 lesz ha mindenigaz, da2 me3,old republic, és akkor még dolgoznak egy 4.ken is?Ez egy kicsit sok nem?Még ha nem is jelenik meg idén akkor is ez 4 projekt, 4 fele kell dolgozni idõre ami a minõség rovására mehet, amit nem szeretnék.
Project Zulu (xbox360)

Risu Führer
okés köszi szépen 😊

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Máshol nem találhatod magad😊Az a vége a dlc-nek hogy megpusztul a rendszer, beszélsz heckettel aki tudjuk mit mond és ennyi.Max elmehetsz a fellegvárba a tanácshoz de nem hiszem hogy bármi is történne.

Risu Führer
és ha nem ott találom magam?

penge96
Megsúgom: Nem azzal ér véget. Ha a hajón találod magad, akkor a küldetéseknek vége van.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Risu Führer
valahol azt olvastam hogy a dlc azzal ér véget hogy a tanács elõtt állunk.akkor ez csak a 3-ba lesz?

Ember ez majd a 3. részbe lesz, meg úgyis szólnak hogy mikor kell menni.Meg a földre egyszer se lehetett még leszállni se az egybe se a kettõbe.Bár ezt az opciót eléggé hiányolom, szívesen meglátogatnám a földet.

Risu Führer
mit csináljak?
az arrival dlc végén vagyok.az admirális mondta hogy a földön bíróság elé akarnak állítani és oda kell mennem ha hívnak.ez mikor történik meg? elmentem a földre de nem tudtam leszállni. küldik majd az üzenetet vagy máshova kell mennem?

Vraaanyek
Ezt az arcot a BioWare csinálta egy CGI Mass Effect videóban, és már akkor sem értettem, hogy hogy a jó pék péniszébe tudták így elbaltázni...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

hát jah még csak nem is hasonlít, látszik hogy fake.De akkor legalább yvonnet használta volna.Na majd csinálok egyet én is valamikor.

mondjuk lehet nem sok értelme van. A fene tudja.

penge96
Annyira utálom az ilyen képeket, elrontanak valami olyat, ami alapból jó...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

érdekes kép nekem egybõl miranda ugrott be. Persze nem teljesen hasonlít de egész jó.

Hát szerintem miranda akart lenni, több kevesebb sikerrel.Bár az alakja nem is hasonlít de akkor nem értem miért nem yvonne-t vette elõ ha már mirandás képet akart.

Ez ki? <#confused>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Azt hiszem nem szükséges kommentár😊
Ha jól sejtem Milla Jovovich-os képrõl csinálták, csak kicserélték a fejét.Bizonyíték:
kép

dobsz egy linket?
Köszi😊
Devianarton találtam egy páncélt modellt de nem tudtam hogy 3ds lett csinálva vagy mivel, most már tudom.

Parancsolj:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elnézésed kérem, hogy ilyen késõn válaszoltam, de egyszerûen nem volt idõm bejelentkezni az elmúlt idõszakban. Shepard és a Parancsnok WIP 2 modelljével kapcsolatosan:
Shepard ruháját egy Mass Effect 2 adat fájlból csomagoltam ki az umodel nevû program segítségével. Egy másik programot használtam a különbözõ darabok összeillesztésére, melynek Milkshape a neve, majd mindent importáltam a Cararra-ba. Tehát, amim van jelenleg, az egy CAR fájl.

Amúgy tényleg ha van ötletetek akkor mondjátok szívesen, nekem nem mindig jut eszembe,sokszor csak én is nézelõdök mindenhol és ha megtetszik egy kép vagy ötlet akkor felhasználom vagy továbbgondolom.Mint pl az a Kerrigenes kép, még nem mondtam le róla keresem a módját hogy meg lehet csinálni.
Öhm megkérhetek valami angolost hogy ezt értelmezze nekem?

I apologize for taking so long to reply, I just haven't had much time to sign in lately. Regarding the model featured in Shepard and Commander WIP 2:
Shepard's suit was extracted from a Mass Effect 2 data file using a program called umodel. I used another program called Milkshape to assemble the different pieces and then imported everything into Cararra. So, what I actually have right now is a CAR file.

frankón néznek ki.

Hát egyenlõre ha beállítod háttérnek akkor ott is ez lesz, meg más fórumon is, kivéve ahol alapból van egy fix háttérkép, pl dragon age fórum.

nyirog
a csávó fórumán már több ilyen stílusú fan-art, ott van fórumjának a linkje a képek alján; én is támogatom h vki berakja ide sg fórumba háttérnek csak én szerintem a mass effect 3 topikba kéne (oda legalább is mindenképp).

wedge31
M3 feliratot semmiképp, szvsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Majd csinálok jobbat is ez csak össze lett dobva, de adjatok valami támpontot ötletet vagy képet hogy mit szeretnétek látni rajta.

penge96
Hát ez szvsz., kurvajó! 😄 Ezt rakja már be valaki 😄

ja olyan háttér😊
Olyanom is van 1,amit a fórumra csináltam.

penge96
Sanya, ezek nem lennének jó háttérnek, mert a lényeg mindegyiknek a közepén van. Itt viszont a fórumsáv van középen, oldalra kell háttér, mint pl. az alább linkelt képen

Hát ha egy kis háttérhiány a gond?Van itt egy pár,kis önreklám😄
De miért nem szóltok hogy kell?
me hátterek