Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez se rossz de a szeme látszik hogy mû.Legalábbis olyan mintha üvegszeme lenne vagy mi.
Sose értettem hogy rengeteg rajongója van a játéknak, rengeteg olyan ember van aki profin bánik a ps-el vagy 3d-s progikkal de alig találkozni minõségi alkotásokkal.Ha én értenék hozzá, fosnám az ilyen minõségû képeket.

De reméljük a ME3-at nem falja fel az EA üzletpolitikája.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Nézzük csak Mass Effect 2007(xbox)-2008(pc),Dragon Age 2009,Mass Effect 2(2010)Eddig évente 1 jelent meg idén már 3 lesz ha mindenigaz, da2 me3,old republic, és akkor még dolgoznak egy 4.ken is?Ez egy kicsit sok nem?Még ha nem is jelenik meg idén akkor is ez 4 projekt, 4 fele kell dolgozni idõre ami a minõség rovására mehet, amit nem szeretnék.
Project Zulu (xbox360)
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
kép

Devianarton találtam egy páncélt modellt de nem tudtam hogy 3ds lett csinálva vagy mivel, most már tudom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shepard ruháját egy Mass Effect 2 adat fájlból csomagoltam ki az umodel nevû program segítségével. Egy másik programot használtam a különbözõ darabok összeillesztésére, melynek Milkshape a neve, majd mindent importáltam a Cararra-ba. Tehát, amim van jelenleg, az egy CAR fájl.
Öhm megkérhetek valami angolost hogy ezt értelmezze nekem?
I apologize for taking so long to reply, I just haven't had much time to sign in lately. Regarding the model featured in Shepard and Commander WIP 2:
Shepard's suit was extracted from a Mass Effect 2 data file using a program called umodel. I used another program called Milkshape to assemble the different pieces and then imported everything into Cararra. So, what I actually have right now is a CAR file.
Olyanom is van 1,amit a fórumra csináltam.

De miért nem szóltok hogy kell?
me hátterek