19778
  • Jammer
    Csak azért, mert a játék elején a Geth pajzsszilárdságot választottam ( szerintem életemben most először irtam zs-t és sz-t egymás mellé... :D ) aztán amikor meglett a professzor pedig a pajzsot ( Barrier ) és a Geth pajzs eltűnt... Pontot nem költöttem rá szóval nem gáz. :)
  • sanya200
    Ez egy nagyon jó kérdés, de nem hiszem hogy felülíródik, mivel nem tudnád visszatanulni.Jó nincs ilyen szó de érted.De egyszerű a képlet ment egyet előtte válts képességet ha felülírja csak visszatöltöd a mentést és kész.
  • Jammer
    Köszönöm a segitséget, működik a dolog... Másik kérdésem lenne. Amikor másodjára kezdi az ember a karaktergenerálásnál lehet választani egy extra képességet. Amikor már megvan a prof. és lehet kutatni akkor a Haladó Képzés menüpont alatt választható új képességekből választva fölülirjuk a játék elején választott képességet ?
  • mzoli7
    ha ezt a programot futtatot az összes DLC kompatibilis lesz.link
  • sanya200
    A shadowbrokerig bezárólag az összes.
    Amik angolul jöttek ki az a Lair Of The Shadowbroker,Alternate Appearance 2,Arrival,Dark Comic(Bár ez egy interaktív képregény).
    De ezeket is nyugodtan fel lehet rakni a magyar verzióra is csak egy apró átírás kell a registryben, és már magyarosítás is van ezekhez a dlchez.Megvenni is meglehet őket ha szeretnéd csak a bw oldalán a profilodat angolra kell állítani és kész.És megéri megvenni őket, vagy legalább végigtolni, főleg a shadowbroker dlc-t, az összes közül az a legjobb, de az arrival se rossz.
  • Jammer
    Sziasztok, egy kérdésem lenne. Valaki leirná nekem, hogy melyik DLC-k kompatibilisek a magyar ME2-vel ? Köszi.
  • Pares
  • sanya200
    A fórumon olvastam hogy "
    A következő Mass effect kötet a könyv hét után június 16-án jelenik meg. "
    De még egy jó hír bár nem mass effectes, a halo reach már megjelent magyarul.Mármint a könyv.
  • sanya200
    Legutoljára úgy hallottam hogy június közepe fele.Már én is nagyon várom, az első kötet is jó volt.
  • mzoli7
    nem tudjátok mikor fog megjelenni a második regény magyarul ?
  • Ryder62
    "99 ways to kill a krogan ... with style"

:DD
  • sanya200
    Ja, valami olyasmi.Egyébként igen ez volt Shep álneve.
  • SZEG007
    de a mi álnevünk volt, és gondolom ez valami fanart
  • Fenrir
    A Gunn név nem a miénk volt Kasumi küldetésében?

Lehet, hogy mégsem egy kitalált név volt?
  • sanya200
    kis érdekesség
  • bendáj17
    nem csodálom, nagyon jó ezeket én nem láttam még. De így tök jó.
  • Barnez
    Szívesen! Nekem a személyes kedvencem ez:
    http://youtu.be/16WOX9GlEbg
  • Ryder62
    Átmásolod az egész bioware mappát és tuti nem lesz probléma. Ebben vannak a mentések, konfig fájlok megy más hasznos dolog. És csak a save mappát másolod majd vissza. Nem árt ha az egész bioware mappa megvan.
  • lightjack
    Gyors kérdés: újra akarom tenni az XP-t és az lenne a kérdésem hogy ME1-ben a mentéseket elég levenni a BioWare mappából, vagy esetleg van máshol is, amit le kell vennem hogy újratelepítés után tudjak ezzel a karakterrel játszani?
  • bendáj17
    ezek a trailerek nagyon jók, :) köszi szépen-
  • Barnez
    Még a legjobbakkal is megtörténhet! :D Inkább linkelem: Mind Heist - Mass Effect 2
  • Fpocok
  • Barnez
    Bocs a duplázásért:
  • Barnez
    Mass Effect 2 Hans Zimmer zenéjével. Komoly... :D

<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/DpSNMDkrfxY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
  • sanya200
    Érdekes ez az érkezés dlc, most hogy kezdtem egy új játékot már egyből bedobja a horizont küldetés után ahol ash-el is találkozunk(vagy éppen kaiden-el).De ez így érdekes, legalábbis történet szerint mert 2 napon belül megérkeznek a reaperek de mire eljutnák a játék legvégére az nem 2 nap.Persze nem muszáj egyből menni lehet a legvégén is csak így egy kicsit zavaró, legalábbis az időpont szempontjából.
  • bendáj17
  • sanya200
    Tudjátok mit nem értek?
    Mikor arkangyal küldetését kell csinálni akkor ugye meg lehet tudni a támadási tervet hogy hogyan meg honnan támadnak.De amikor találkozunk Garrussal akkor ezt nem tudjuk felhasználni.olyan mintha nem tudnánk hogy mi fog történni, pedig tudjuk hogy alulról be akarnak törni, meg helit is hoznak...stb
    Így nem sok értelme van kikérdezni mindenkit hogy mi a terv ha nem tudjuk felhasználni.Kihagyott ziccer kedves Bioware.
  • sanya200
    Jól van befejeztem mert a végén még rémálmaim lesznek.
  • Pares
    Semmi. Úgy mint ahogy a bálna meg a tehén se tud (természetes körülmények) közt egészséges utódot "létrehozni".
  • sanya200
    Hát ebben igazad van, mert csak az apa személyiségét,ambícióit örökli nem a kinézetét.Majd a me4-ben meg Shepard gyerekével kell nyomulni.Aki Liara-t választotta az asarival megy aki, kaident-ashley-t az emberrel.Egyéb eshetőség nem lehetséges mert abból már csak szörnyszülöttek születnének.

Bele se merek gondolni hogy ebből mi lenne:D
  • penge96
    Én azt tudom, csak jelezni akartam hogy tök felesleges Liara kivel hál, úgysem lehet azt mondani, hogy "Na ez a gyerek az apjára ütött" :D
  • sanya200
    Pontosan erre a részre céloztam én is, még ki is emeli az asari hogy csak asari gyerek lehet a románcból.
    Viszont egy ember-krogan szituba bele se merek gondolni.Valami szörnyeteg lenne belőle.
  • bendáj17
    ez így van volt egy ilyen rész amikor egy krogan munkás ének egy asari-nak és mi győzzük meg hogy folytassák akkor mondja hogy csak kék gyereke lehet.
  • sanya200
    Mivel liaranak egy asari ezért neki csak asari gyereke lehet.Ha egy krogannal csináltatja fel magát az is totál így fog kinézni.Tök mindegy milyen fajjal párosul abból mindig asari gyerek születik.
  • penge96
    Pontosabban van, de csak annyi mint az asarikban :)
  • penge96
    Aranyos Bár semmi emberi nincs benne
  • sanya200
    Hát nekem amúgy jó ha 30-33h volt eddig de abba csak annyi nyersanyaggyűjtés volt amennyi kellett.Elnyújtani el tudtam én is 51h-ig de az is csak az összes dlc-vel együtt de úgy hogy az összes bolygóleírást is elolvastam mert 3-4x annyi ércem volt mint amennyi kellett volna.
  • sanya200
    Igen ezen én is töprengtem a fallout ugye vagy épp a dragon age az EGY nagy térképen játszódik ergo könnyebb megcsinálni, mivel a terep nagyrészt ugyanaz...stb
    De a mass effectnél ez kivitelezhetetlen, itt sok helyszínt kell megcsinálni egy nagy helyett, és ugye egyforma se lehet mert akkor meg az a baj.De meglehetett volna úgy csinálni hogy a kisebb mellékküldetések nagy része játszódhatott volna a nagyobb helyszíneken pl omega vagy illium-fellegvár...stb azt azért mégiscsak könnyebb megcsinálni mintha minden kis küldetés külön bolygón játszódna.Meg ezek általában elég üresek is.Semmi látnivaló vagy valami, de az ilyen küldetéseket kihagytam volna hogy szállj le aztán javítsd meg a pajzsot, vagy szedjé duracell elemet a mackbe hogy kapj a végén 5000 nyersanyagot...stb.Ezek a küldik annyira lehangolóak, semmitmondóak teljesen értelmetlenek.De még a történet szempontjából is, most gondolj bele nap mint nap emberek ezrei tűnnek el,elvileg sietned kéne nem pedig ilyen pitiáner küldiket csinálni mint a ceruzaelemes meches rész.A társaké viszont nagyon jó változatos, jól kidolgozott helyszínek de a maradék az pocsék, persze van köztük jó is de a nagy része értelmetlen időpocsékolás, pl hammerhad az is eléggé lehangoló lett.
  • Ryder62
    Igaz van az ilyen mékózás, meg bányászás miatt tűnik viszonylag hosszúnak. 40 óra kb. De ezek nékül már fele ilyen hosszú lenne vagy max 30 óra. A Kotor hasonló mint a ME (uge az is Bio gém) és az volt simán 50 óra pedig abban nincs semmi ilyen időrabló baromság.

A fallouthoz hasonlítani azért merész, mert az sandboxos játék, teljesen más. Az olyan hosszú ameddig játszod.
  • sanya200
    Egyetértek én is kíváncsi vagyok több dologra is, pl az asari-turian főbolygóra...stb ezeket miért nem lehet látni, legalább vmi kép vagy valami lenne róla.Nekem se kéne mmo maradjon csak megy sima RPG-nek és folytassák 4.-5. résszel is egész nyugodtan.Elég nagy a galaxis, rengeteg kiaknázatlan lehetőség van benne.Nézzétek csak meg a star wars-t vagy star treket mennyi minden készült már róla és még fog is.
    Remélem ez az univerzum is felnő majd ezekhez,a film ha jól sikerül nagy lökést adhat neki.De játékok terén csak RPG jelenjen meg ebben az univerzumban.A sima cod féle szarok már unalmasak.Meg talán a játékidőt is növelhetnék mert a többi RPG-hez képest még mindig pofátlanul rövid.Pl fallout vagy dragon age-hez képest.Ott simán elmegy 90-100h is.Itt meg jó ha a fele de már akkor is csak azért mert minden szaros bolygót szétbányásztál.