Ha egy reaper repked majd a fejük felet vélhetően nem egy helyben állnak majd az npc-k. :D
Én már nem várok ilyet a 3-tól. Úgy értem hogy valszeg már támadás alatt álló bolygókat fogunk meglátogatni és nem hiszem hogy akkor a civilek a minden napi életüket élnék. Sztem ilyenkor fejetlenség lesz, káosz max kisebb óvóhelyeket láthatunk majd ahol lesznek civilek de azok meg ugye ücsörögni meg fetrengeni fognak mivel nagyobb részük túlélő, sebesült. Legalábbis én így képzelem el a 3-at.
Az meg hogy mindig ugyan az az npc ácsorog ugyan azon a helyen tényleg egy kissé lehangoló. Kedvencem mikor egy ember próbál meggyőzni egy Elcort az omegán hogy ugyan már engedje be az Afterlife-ba. Én megmentem a galaxist de ő még mindig próbál bejutni. lol
"De a volusokra ki kíváncsi?"
Pl én. Minél többet akarok megtudni a kedvenc univerzumomról. Pl a turian, asari, salarian anyabolygókra is kiváncsi vagyok. Sőt remélem hogy a 3-ban feltűnnek azért új fajok is. És nagyon remélem hogy egy ilyen sci-fit nem fognak veszni hagyni a 3. rész után. De ha kiadnak egy mmo-t ebből is valakit pofán b*szok. Folytassák szépen singlében.