19778
  • Ryder62
    Ha egy reaper repked majd a fejük felet vélhetően nem egy helyben állnak majd az npc-k. :D

Én már nem várok ilyet a 3-tól. Úgy értem hogy valszeg már támadás alatt álló bolygókat fogunk meglátogatni és nem hiszem hogy akkor a civilek a minden napi életüket élnék. Sztem ilyenkor fejetlenség lesz, káosz max kisebb óvóhelyeket láthatunk majd ahol lesznek civilek de azok meg ugye ücsörögni meg fetrengeni fognak mivel nagyobb részük túlélő, sebesült. Legalábbis én így képzelem el a 3-at.

Az meg hogy mindig ugyan az az npc ácsorog ugyan azon a helyen tényleg egy kissé lehangoló. Kedvencem mikor egy ember próbál meggyőzni egy Elcort az omegán hogy ugyan már engedje be az Afterlife-ba. Én megmentem a galaxist de ő még mindig próbál bejutni. lol

"De a volusokra ki kíváncsi?"
    Pl én. Minél többet akarok megtudni a kedvenc univerzumomról. Pl a turian, asari, salarian anyabolygókra is kiváncsi vagyok. Sőt remélem hogy a 3-ban feltűnnek azért új fajok is. És nagyon remélem hogy egy ilyen sci-fit nem fognak veszni hagyni a 3. rész után. De ha kiadnak egy mmo-t ebből is valakit pofán b*szok. Folytassák szépen singlében.

• Pares
    Ha a Hud olyan lesz, mint a Dead Space játékokban, vagy valami hasonlóan lesz megoldva, az ultra brutál lesz...
  • nyirog
    jaja, életet még casey is említette anno h a hud-ot a Dead Space 2-ben látotthoz hasonlóan akarják megcsinálni (és ott pedig volt élet :P)
  • sanya200
    ja hogy te cikkeket is írsz.Jól nyomod:D
  • Vraaanyek
    Valamelyik cikkemben már írtam erről régebben, miszerint a 3-ban már lesz "élet", mozogni fognak az NPC-k, és pulzáló lesz az egész!
  • sanya200
    Majd talán a 3-ban.
  • bendáj17
    igen meg milyen jó lenne ha mozognának az emberek meg mindenki más. Élne az a világ.
  • sanya200
    Hát azért nyilván az emberek a quarianokra kíváncsiak mivel emberszerűek.De a volusokra ki kíváncsi?Még csak nagy szerepük se volt a történetben, talán a "biotik god" kivételével.De igazad van pl turian,salarian vagy épp krogan nőstényeket se lehetett eddig látni, meg gyerekeket se.Bár a gyerek kérdés azért hihető mivel 2 lövöldözés közbe elég fura lenne egy 8 éves kis srácba botlani, esetleg a fellegvárban lehetett volna 1-2 akik sétálnak a szüleikkel...stb
    De inkább azt hiányolom belőle hogy mindig ugyanazok az nps-k vannak ugyanott, mármint a civilek.Pedig már régen megoldott ez a probléma hogy véletlenszerűen legyenek járókelők, pl gta és társai.Meg sehol egy balhé egy kocsmai verekedés, néha lehetne ilyen is, kicsit színesítené az életet.
  • Ryder62
    Erről eszembe jutott hogy a Mass Effect univerzumban sose láttunk gyerekeket. Sőt minden fajból csak egy nemet láttunk. Az emberek meg a Quarianok kivételek. Bár Quarianoknál csak hangból meg ruházatból lehet megitélni mert ugye nem látjuk őket. Több faj több nemű egyedekből áll akkor miért nem futunk össze pl egy turian nősténnyel?
    Sokan arra is kiváncsiak hogy a Quarianok hogy nézznek ki valójában mert állandóan maszkban látjuk őket. És a Voluk? Ők is mindig védőruhát viselnek.
  • sanya200
    Tessék ilyen lesz shep és liara gyereke.
    kép
  • Ryder62
    XD
  • penge96
    EgéSZségedre, najó abbahagytam xD
  • sanya200
    Egézségedre:D
  • penge96
    Grammar nazi vagyok xD
  • sanya200
    Na már te is ezzel jössz?
    Ramy is rám szólt mert yagh helyett jagh-ot írtam.Csak elírtam előfordul na:D
  • penge96
    Jacob.
  • sanya200
    A "néger fickó" lol:D
    Az Jackob.
  • adler741
    A néger fickó küldetése nem semmi volt,még egy külön filmet is lehetne belőle forgatni.Utánna a samarás ami nagyon érdekes volt,jack megható.
    Mindbe volt valami ami megfogta a játékost, dobott a hangulaton.
    Jöhetne már a ME3 -(
  • Ryder62
    Van egy pár:

- Samara küldetése
    - Thane küldije
    - Jack loyal küldije ( a helyszín miatt)
    - Mordin loyal küldije
    - Tali loyal küldije
    - Horizon
    - Miranda loyal

• sanya200
    Nektek melyik küldetés tetszett jobban az alapjátékban?Dlc-k nélkül?
    Nekem az illiumi küldetések, főleg mikor thane-t kell beszerezni, az nekem nagyon tetszett.De miranda loyaliti küldije is nagyon jó.A többi annyira nem, vagy legalábbis nem annyira, nekem ezek a legemlékezetesebbek.

Viszont eltudnák képzelni a 3. rész után egy olyan játékot amiben pl egy s-sec tisztet irányítunk, találkozhatnánk régi önmagunkkal(shepardel), 1-2 küldi erejéig.A fellegvár baszott nagy szóval lehetne mit bejárni.Vagy egy Illiumon játszódó történet is jó lenne az is szép nagy hely és élő.
  • bendáj17
    igen sok kis apróság van ami még jobbá teszi a gamet.
  • penge96
    [URL=http://noob.hu/2011/05/23/EllenShep.jpg]Itt van ^^[/URL]
  • Ryder62
    Nah dobj egy képet ha tudsz :)
  • sanya200
    :D
    Nem is tudtam hogy van Shepard ösztöndíj is.Ha azt a múltat választod az egyben akkor a 2-ben megjelenik egy hír erről a díjról.Milyen apróságokra oda nem figyelnek:D
  • penge96
    Ez tiszta olyan mint az enyém lol
  • sanya200
    ERyder62.:
    Egyébként miért nem kísérletezgetsz a face generátorral,nagyon pofás karaktereket lehet csinálni csak időbe telik, az én karakteremet majdnem 3/4h-ig csináltam mire olyan lett ami végül is megtetszett.
  • Ryder62
    Tudsz mondani egy face kódot? Megköszönném
  • PiszkosFred
    Szinten sajat "fejlesztesu" noi Shepard (civilben es bevetes kozben)
  • sanya200
    Amúgy ezt a képregényt sokkal durvábban is meg lehetett volna csinálni.Bele lehetett volna építeni a játékmenetbe egy animáció formájában, sokkal nagyobbat ütött volna és még bele is illet volna, hihetőbb lett volna.
    Pontosabban arra gondolok hogy mikor shep már közeleg a halálhoz az elején akkor lepöröghetett volna előtte az élete, és így is meglehetett volna hozni a döntéseket.Szerintem sokkal de sokkal jobb lett volna mint ez a rajzolt képregényes megoldás.Elég lett volna csak a me1-ből kivágni a főbb jeleneteket és kész, vagy belső nézetből végigpörgetni és akkor nincs az hogy hogy néz ki a karakter, mert ugye mindenkinél máshogy.
  • sanya200
    Hát én pont az ellenkezője vagyok sose használnám más karakterét,így a jó hogy olyanra csinálom ami nekem tetszik.
  • Ryder62
    A francba. Pedig jó lett volna az első részbe is. Mindig úgy játszom hogy együtt a kettőt. Már csak a döntések miatt is.
    Most csajszival tolom. De soha nem magam szerkesztem a karaktert hanem utána nézek. Max egy-két helyen javítok, modosítok. Most ilyen karim van:

:)
  • sanya200
    Sajnos, azt hozzáteszem pedig jó lett volna az egyben is ilyesmi.
    De rayder62 attól hogy importáltad még javíthatsz rajta itt-ott alapból elég érdekesen néz ki a karakter mikor importálod.De ez a face kód se működik mindig rendesen mert van aki módolja és úgy rakja fel a facedatabase-re és hiába másolod ki a kódot nem fog működni.Apróbb módokkal lehet a szem színét és a haját is változtatni ami alapból nincs benne, de a játékban igen.Gondolok itt arra hogy pl vannak olyan NPC-k amiknek ilyen-olyan hajuk van, azokat is lehet használni a saját karakteredhez csak ezek egy kis munkával járnak.
    Egyébként milyen karakterrel tolod férfi vagy nő?
  • Evoluti0N
    Az 1-ben nincs ilyesmi.
  • Ryder62
    Néztem vidiket most már értem, a karakter generálásnál kiír egy kódot ami átlehet írni. De az 1-ben nem találtam ilyen menüt. Vagy csak a 2-ben van ilyen face code? Mert a 2-ben sose generáltam karaktert mert a me1 mentését átmásolva játszottam a játékkal.
  • Evoluti0N
    Mit írtam már. Nem véleménnyel elégedett, hanem eredménnyel.
  • Evoluti0N
    Amikor csinálod a karakter kinézetét, akkor a különböző beállításokhoz (orr formája, száj formája) stb különböző értékeket rendel. Van egy oldal a masseffect2faces.com, ahol az emberek megoszthatják egymással a karaktereik kinézetét. Azaz: elkészíti a karaktert, ha elégedett a véleménnyel, akkor kimásolja a kódsort és felrakja az oldalra a karakter képével együtt. Neked megtetszik a karakter kinézete, bemásolod a kódsort a karakter csinálásakor és megkapod az adott kinézetet.
  • Ryder62
    Hi,

sok helyen látok ilyen face kódokat pl:
    741.1GL.F12.861.EGE.16F.3IA.12­1.C96.191.4G6.236

Ez hogy kéne értelmezni?
  • sanya200
    Ennél értelmesebb módon is unatkozhatsz.Renderelj egy mirandás képet:D
  • bendáj17
    :D nem semmi
  • Vraaanyek
    unatkoztam:D