Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jól nézz ki szerintem is.

Szerintem jól néz ki. 😊

Lehet hogy óvónõnek is jó lenne, de ha adsz neki 1 nyákot, kevés ócskavasat meg egy kis element zero-t, akkor megcsinálja úgy az egészet, hogy a nyák precíziós ugrásokat fog végrehajtani. 😄 Mi ez ha nem kúl? 😄 Nekem elsõ dolgom volt kb felszedni amint lehetett. 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

S mikor lemész a gépházba az eset után, milyet kommentel már. 😄 láza van, köhög mint az állat, van valami fertõzése, amirõl azt se tudja mi az. De totál megérte. 😄DDD De amúgy érdekes, hogy nekem sem Miranda,(pedig Yvonne Strahovsky-t imádom) se Jack nem jött be karakterre. De Tali meg Liara simán jóarc. 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

wedge31
Mivel még mindig nincs háttér javasolnám ezt a nagy semmi helyett...<#vigyor3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

penge96
Inkább egy ribanc, mint egy gyerek 😄 Ha a ribanc még elmebeteg is, nah az gigalove 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Hát én meg jacket utálom elég nagy ribanc😊
De tali legalább 1x megvolt.

penge96
Hát szerintem Tali meg max ovónõnek lenne jó, életben megnem fordulna a fejemben, hogy felvegyem csapattársnak... engem még idegesít is, ahogy hajt Shepardra... inkább Jack

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Én nem azért kedvelem ahogy kinéz, mert nem tudni hogy néz ki ugye.Hanem a hozzáállása dolgokhoz, a kedvessége olyan kis naiv kiscsaj.Nem sokba lépte túl a 20-at az egyben õ a legfiatalabb a csapatban.Liara meg a legöregebb de mégse😄

Mondjuk nem, csak ráléptem... <#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

penge96
Boncoltál már csótányt? <#eplus2> (Ha azt mondod, hogy igen... xD)

A csótányok mióta hordanak szkafandert? Amúgy én se értem ezt a Tali imádatot. Még ha csak neki egyedül lennének tökéletes vonalai, de a Mass Effectben eddig minden nõstény mondhatni bombázó... szóval?!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

penge96
Emberek, Tali majdnem olyan mint egy csótány, ti meg...? XD

ja simán én is 😄

<#taps><#eljen>

Bár költõi a kérdés, s költõi a válasz: Talit is simán lovagoltatnám. 😄 Fuck yeah. 😄DD

akkor jól emlékeztem. én is így tudom.

elvileg Mike csinálja már 😉
de készül nem vagy rosszul tudom?

még nincs
Vraaanyek
Srácok a Mass Effect Evolution képregények 3. része le van már magyarosítva valamerre???

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

na majd megnézem jó ezeket tudni.

Fenrir
Samara-nak jó a megjegyzése amikor megnézitek a ketrecharcot.

A halál csupán a kezdet...

jó kis fogadásokat lehetett csinálni.

Rage47
ez szuper
Jaja Tuchankan is van állatsimogató, meg persze mellé azért beraktak egy kis ketrecharcot is😄

köszi az infót 😊

Sziasztok!

Feltöltésre került a Magyarítások Portálra a legfrissebb, és egyben a legutolsó változata Mike Arrival fordításának! A csomagban megtaláljátok a javítást azt Alternate Apperance Pack 2-nek is (ezt csak azok telepítsék, akik telepítették a Shadow Brokert, azt magyarították, majd feltelepítették a ruhás kiegészítõt, de az Arrivalt még nem... 😊)

Klikk

pontosan 😄

good warren!

anti hero

Vajon "te" is meglovagoltatnád?(költõi kérdés)

<#eljen><#eljen>
Elsõ igazán jó kép. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Vraaanyek
<#taps>Hát ez jogos, ez eszembe sem jutott...ott a pont!!!<#worship><#eljen>

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

MerlinW
Válaszd a franciát telepítéskor és máris francia nyelven fog beszélni az egész univerzum😊

[merlinw.org]

De.

BSG. Imádom. 2x is megnéztem a sorozatot. <#eljen>
Nem kezdünk egy kicsit offtopikba átmenni? <#idiota>
JethroHUN
Jaja az Atlantis tök jó, ott is Shepard van 😊 Vagy ami még nagyon jó volt az a Battlestar Galactica, az utolsó évad, utolsó része és a reaperek között még vmi párhuzamot is lehetne vonni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Az Universe-t nem néztem. Az SG1-bõl láttam minden részt. Az Atlantisz eddig kimaradt az életembõl. Nem rég kezdtem el nézni. Az imént néztem meg a 3. évad 12. részét. Sztem hozza az SG1 színvonalát, hangulatát. 😊
Teljesen egyetértek én a 10. rész körül abba is hagytam az egészet.

JethroHUN
Stargate Universe <#idiota> na az az egy ami fail, ahhoz képest az SG filmek jók

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mér jó lett az elsõ film, bár a másik 2 se rossz.

penge96
igen a CSK-ról beszéltem.

Sanya: Film? A CSK filmeket hanyagoljuk... 😊

Ott se beszélt mindenki angolul, legalábbis a fimben nem.ott egyes népek õsi egyiptomi nyelven beszéltek.És ugye az õsök teremtettek mindenkit gondolom a nyelv se nagyon különbözött.De a gouauldok legalább néha más nyelven beszéltek.A star trek enterprise volt az igazi ott úgy kellett kitalálni hogy mit akarnak mondani az idegenek.A jonathan archer féle sorozatról beszélek.

Sztem penge most a Csillagkapura gondolt 😊
lightjack
Mirõ beszész?! Illiumot nem mondanám fejletlen tanyasi tájacskának! És nekem is a retinába építhetõ vizualízált szájfordító progi jutott az eszembe😄

penge96
Hallod, dettó ez jutott eszembe nekem is 😄 Az egész univerzumban mindenkép angolul beszél, és pár bolygót kivéve mindegyik olyan mintha pár száz éve kezdõdött volna el a mindenség... mindig is zavar, hogy soha nem voltak olyan nagyon fejlett bolygók, mindig az emberek na meg a szériánkénti fõgonosz volt a technikai istenség. Baromság, de akkor is jó 😄

A fordítóhoz szembe épített szájszinkronizátor is jár nehogy a legkisebb kelletlenség is érje az embereket. 😊
Vagy mint a csillagkapuban... Minden bolygó erdõs és mindenhol mindenki angol. 😊
én is várom a következõt

Csak felvetõdik a kérdés. Az oké, h real time fordítja, de a szájuk miért úgy mozog, mintha angolul beszélnének? <#idiota>
már én is nagyon várom