• sanya200
    Na sziasztok, végigtoltam én is ezt a micsodát.Hát nem vagyok elragadtatva,maga a történet egész jó viszont a körítés szánalmas.Látszik hogy ebbe a dlc-be nem adtak bele mindent, nincs beleélés.Még Jennifer Hale se nagyon erőltette meg magát.Az egésszel az a gond hogy nincs benne semmi érzelem a karakterek részéről, meg a pályarászek is csak össze lettek csapva.A többit inkább spilerbe.
    [spoiler]Na szóval ami nem tetszik az az hogy semmi érzelmi reakció nincs a játékban,pl mikor shepardöt hívja Hackett és megemlíti az inváziót, hát shepard úgy fogadta a hírt hogy sehogy.Jó persze tudta hogy jönnek de azért valamit reagálhatott volna.Mikor doctor Kensonal beszél szintén nulla reakció, a vége meg hát nem semmi,Shepard és a kaszás úgy beszélgetnek mintha csak egy sima 5 órai tea lenne,Hackett se akadt ki túlságosan hogy elpusztult egy egész naprendszer.Szóval többségébe nem lett volna rossz ha visznek bele némi átélést érzelmet, drámát akármit.Az apróbb hibákat még meglehet bocsátani hogy pl a batáriaknak 4 szeme van de csak 2-vel néznek a ruha miatt...stb ezek annyira nem zavaróak,de a többi is ugyan úgy össze lett csak csapva.Jó oké hogy készülnek már a 3-ra de akkor vagy adták volna ki korábban vagy sehogy, mert így nem sok értelme van.Az még érthető hogy a legénység nem keveredik bele, elvégre egy szövetségi titkos ügyről van szó, de valahogy hát nem az igazi.Azért a következménykére kíváncsi leszek, nem csak a föld fele kell felelnünk a tetteinkért hanem a tanácsnak is, már ha megvan a spectre status, de ha nincs akkor is nagy bajba került így a szövetség.
    Ezzel a tettel szerintem a tanács végleg kizárja shepardöt az ügynökök közül és a föld igencsak nagy bajban lesz.Egy újabb ürügy a turian tanácsnoknak arra hogy belénk kössön.Bár ha az első részben balak sikerrel járt volna akkor nem csak szaros 3000 élőlény halt volna meg hanem 4 milla.[spoiler]