Szthomas#16700
Annak ellenére hogy ki akartam várni a magyarítást végigtoltam a dlc-t. Azt gondoltam, hogy ha tetszik úgy is végignyomom majd magyarul is. Sajnos azóta már nem vagyok ennyire derűs. Ez a kiegészítő számomra elég komoly csalódás.
A kiegészítő eszméletlenül rövid. Az előzetesen beharangozott egyszemélyes lopakodós küldetésből szerintem csak az egyszemélyes igaz. Nekem még véletlenül sem volt olyan érzésem, mint ha besurrannánk valahova, főleg mivel ha tűzet nyitunk annak sincs következménye. A zenék sem voltak túl izmosak, legalább is számomra. Átvezető animációk is épphogy csak voltak. Az egész egy összecsapott valaminek tűnt nekem, mellesleg megint nem tudtunk meg semmi érdemlegeset a reaperekről sem. A küldetés jó lett volna és szerintem sokkal drámaibbra is meg lehetett volna csinálni, erre mit kaptunk: egy "lövöldözzük végig magunk a pályán aztán durr bele" küldetést. Háttérinfó szinte semmi, batarian hajók, technológiák megjelenítése semmi, még csak saját ruhát sem kaptak. Kiábrándító az egész. Én egy ilyen kiegészítőt ki sem adtam volna, főleg ilyen állapotban. Szerintem sokaknak ezután felértékelődik az Overlord dlc. Nem folytatom a szapulást, pedig még lehetne bőven...