Hoz_Hun#16645
Tegnap én is kipörgettem az Arrivalt (természetesen). Jó volt, de egy egész picit csalódtam, mert ennél én többet vártam. Mindhárom Achivementet megszereztem.
De legalább Admiaral Hacket-et láthattuk. Borzasztóan zavart hogy úgy illesztették be mintha a főküldi előtt lenne. Halogatják a tárgyalást a küldetésem végéig? Már rég teljesítettem és minden 100%. Továbbá arra sem vették a fáradságot, hogy pár mondatot adjanak Jokernek vagy másnak. Senkinek sincs egy rohadt szava sem, hogy Shepard megsemmisített egy egész rendszert. Még Liara is csak üdvözölt a Shadowbroker bázison, mintha mi sem történt volna. Admiral Hacket-hez meg nem bírtak volna a DLC-vel egy képet benyomni az SB adatbázisba.
A terep egyhangú volt, de ez még elment. A Reaperrel viszont nem volt túl magasröptű a beszélgetés; összemérték a farkuk hosszát, kölcsönösen leköpték egymást azt csá. Ezzel a tárgyalásosdival fog kezdődni az ME3? Megint az lett hogy a "terrorista" Shepard elpusztított egy rendszert. Korábban meg atomot robbantott. Állandóan csak a szívás, arról, hogy megmentett mindenkit nagy hallgatás van. És nehogy itt nekem valaki megint a tanáccsal jöjjön. A mocsadék embertanács 100x rosszabb az alieneknél. (azok legaláb szóbaállnak Shepardel, mutatnak felé némi tiszteletet és még a Spectre rangba is visszahelyezték).
Lényeg a lényeg, apróbb bosszúságoktól eltekintve jó volt a DLC-de az előre behrangozottakhoz képest többet vártam. Véleményem szerint szinte semmit nem adott hozzá a történethez és semmi új nem derült ki.