Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még régen használtam a Cerberus Network kártyán lévõ kódot, ám most ismét felraktam a játékot, és nem sikerül aktiválnom a hálózatot
Ha beváltásra megyek, kiírja, hogy a kód használatban (vagy valamii hasonló a szöveg.
Ha beváltásra megyek, kiírja, hogy a kód használatban (vagy valamii hasonló a szöveg.
biztos lesz még sok érdekes kép.
Még nincs.
Vagy egy ilyen stílusú kép Legionról.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Ashley-s is jöhet 😉
Egy Liarasnak vagy talisnak jobban örültem volna, de csak lesz majd olyan is.
Jó kép! Mondjuk szerintem a krogan puska jobban illene Grunt-hoz, de mindegy.
Ami engem illet az SSV Budapest sincs feledésben, pár apróbb módosítást már végeztem is rajta. A héten feltöltöm majd az újabb verziót.
Ami engem illet az SSV Budapest sincs feledésben, pár apróbb módosítást már végeztem is rajta. A héten feltöltöm majd az újabb verziót.
lehetséges jól nézz ki az tuti.
frankó kis grunt kép 😄
Hi most találtam.

Ha kell én is külföldrõl rendelem, feltéve ha nem lesz lokalizált verzió.Bár biztos ki lehetne belõle szedni a nyelvi fájlokat.Ez mind attól függ hogy mi lesz hozzá és mennyiért.Ha itthon nem lehet kapni azt a verziót amit külföldön igen, akkor inkább külföldrõl rendelem meg.Ha esetleg így lenne akkor biztos lenne köztetek is olyan aki onnan rendeli, akkor egyszerûbb ha együtt rendelünk.
CE kiadást belõle ide nekem! Azt hiszem a 3. részt megtisztelem annyival, hogy nem az alapverziót szerzem be, de valszeg eredeti angolt fogok venni.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
a PC- listán 13. összesítettben 16.
hi arrivalról nincs valami hír ??????
Texmod-me2-bwforum a hozzáféréshez be kell jelentkezned.
"... PCC files are where the vast majority of the games assets like skeletal meshes (the actual characters you see on screen) the textures (colours of armors and faces) and sounds (game music, voices and sound effects) are stored. At this moment in time we cannot inject anything new inside them so if you are looking for alternative colored costumes you can only do this with Texmod and a user created texture file. More on that subject later on once I get to appearance mods. ..."
Nem értek hozzá, de szerintem ha megcsináltad, akkor a Texmod-ot kell használni, nem túl jó megoldás, de azzal ki lehet cserélni. Egyébként lehet azóta ez már nem probléma.
Hát idõm lenne rá csak érteni nem értek hozzá nagyon, a ps-hez még igen, úgy ahogy tehát a textúrát talán meg tudnám csinálni de belerakni nem fogom tudni.😞
De tényleg érdekes a da-hoz tonnányi mód van.Bár az régebbi de akkor is.
De tényleg érdekes a da-hoz tonnányi mód van.Bár az régebbi de akkor is.
Ha van idõd és energiád túrd át a fórumokat. 😊
Már rég nem követem, de elég jól haladtak anno.
modding_1
modding_2
modding_3
Ami anno probléma volt, hogy nem tudták becsomagolni a file-okat. tehát csak azt tudták használni, ami egyébként is benne volt. (kicsomagolni, belenézni tudtak, innen a nemhasznált ruhák stb..)
Ezért saját textúrákat se tudtak normálisan használni.
Amiket én használtam:
ME2 CoalescedEditor
Gibbed MassEffect2 SaveEdit
(Biztos vannak már újabb verziók.)
De sokan mást használnak, Notepad++, ME2Inifixer stb.., de a fórumon minden ott van.
Már rég nem követem, de elég jól haladtak anno.
modding_1
modding_2
modding_3
Ami anno probléma volt, hogy nem tudták becsomagolni a file-okat. tehát csak azt tudták használni, ami egyébként is benne volt. (kicsomagolni, belenézni tudtak, innen a nemhasznált ruhák stb..)
Ezért saját textúrákat se tudtak normálisan használni.
Amiket én használtam:
ME2 CoalescedEditor
Gibbed MassEffect2 SaveEdit
(Biztos vannak már újabb verziók.)
De sokan mást használnak, Notepad++, ME2Inifixer stb.., de a fórumon minden ott van.
Nem dobunk össze egy haj módot?Segítek ahogy tudok.
Mindkettõtökkel egyetértek a mékóval nekem se volt bajom, bár a terep elég unalmas volt, hegy-síkság,hegy-síkság....Mindenki azzal jött hogy szar az irányítása, hát nekem egyáltalán nem tûnt fel hogy szar lenne.Tök mindegy milyen az irányítása ha a terep szar.Mikor 60-70 fokos lejtõnek kellett felfele menni engem is az ideg dobált.
A másik az ellenfelek tényleg lehetnének okosabbak vagy nehezebben legyûrhetõk, még legnehezebb szinten se jelentenek problémát, csak 1-2 helyszín macera de az is azért mert kis helyen kell manõverezni, be vagyunk szorítva...stb.A F.E.A.R. óta nem nagyon láttam jó ai-t az nagyon tetszett, hátratámadtak akár többen is és használták a környezetüket is fedezékként, pl felrúgták a kanapét és amögé bújtak fedezékbe.És a karaktereken is lehetne csiszolni, mind a párbeszéd mind a kinézet terén.A párbeszéd tiszta gagyi egy Dragon Age-hez viszonyítva.Ahhoz képest hogy a 2.rész a társakra épül leginkább elég silányul lettek megírva a párbeszédek.A DA-ban is van legalább annyi karakter az mégis jobb volt ezen a téren.
A másik az ellenfelek tényleg lehetnének okosabbak vagy nehezebben legyûrhetõk, még legnehezebb szinten se jelentenek problémát, csak 1-2 helyszín macera de az is azért mert kis helyen kell manõverezni, be vagyunk szorítva...stb.A F.E.A.R. óta nem nagyon láttam jó ai-t az nagyon tetszett, hátratámadtak akár többen is és használták a környezetüket is fedezékként, pl felrúgták a kanapét és amögé bújtak fedezékbe.És a karaktereken is lehetne csiszolni, mind a párbeszéd mind a kinézet terén.A párbeszéd tiszta gagyi egy Dragon Age-hez viszonyítva.Ahhoz képest hogy a 2.rész a társakra épül leginkább elég silányul lettek megírva a párbeszédek.A DA-ban is van legalább annyi karakter az mégis jobb volt ezen a téren.
szerintem ez a bányászat teljesen felesleges ebben a formában (2. rész). lehet hogy én vagyok debil, de nekem semmi bajom nem volt az elsõ részben a mako-s-felderítõs-bolygófelszínes-pattogással 😄
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Hát a karakter fejlesztésre, fegyver fejlesztésre rágyúrhatnának, igazi RPG-t kéne csinálni belõle. Ez a bányászat nem rossz ötlet, de valahogy látványosabban is megvalósíthatnák.
Ahol jelentõs minõségbeli különbségek voltak azok a küldetések, fõleg a mellékküldetések. Persze amikor a lezuhant hajóroncson ment a mászkálás akkor nem kell belõle egy Dead Space 2-õt csinálni, de azért ez így nagyon lájtos volt.
Tudom, hogy ellenérzést vált ki esetleg, de a harcon is lehetne tápolni. Az AI-t kicsit feltúrbózni, nem baj ha kevesebb az ellenfél de azok bírják jobban, ha fogy a pajzsa/életereje el is menekülhet, hogy nehezebb legyen levadászni.
A fegyverek sebzését is lehetne finomítani, spec fegyverek mehák ellen, a biók között is lehetne különbség, mert most meha ellen diszruptor, bió ellen tûz oszt kész.
Ja és a saját egység túl okos. Asszem veterán szinten játszok, de azt kezdem csinálni, hogy elõre rohanok elbújok. Ilyenkor mindenki engem támad, de a jó fedezék megvéd. A társak meg tök hatékonyan megtisztítják a terepet, annélkül, hogy egyet is lõnék. Néha kell esetleg feléleszteni õket.
Szóval vannak ilyen egyensúlybeli hibák.
Ja meg feldob valami tereptárgyra, ahonnan nem tudok lemászni, aztán a többieket is utánam hozza.
Kis hiba de többször elõfordult, általában újrakezdés a vége.
Ahol jelentõs minõségbeli különbségek voltak azok a küldetések, fõleg a mellékküldetések. Persze amikor a lezuhant hajóroncson ment a mászkálás akkor nem kell belõle egy Dead Space 2-õt csinálni, de azért ez így nagyon lájtos volt.
Tudom, hogy ellenérzést vált ki esetleg, de a harcon is lehetne tápolni. Az AI-t kicsit feltúrbózni, nem baj ha kevesebb az ellenfél de azok bírják jobban, ha fogy a pajzsa/életereje el is menekülhet, hogy nehezebb legyen levadászni.
A fegyverek sebzését is lehetne finomítani, spec fegyverek mehák ellen, a biók között is lehetne különbség, mert most meha ellen diszruptor, bió ellen tûz oszt kész.
Ja és a saját egység túl okos. Asszem veterán szinten játszok, de azt kezdem csinálni, hogy elõre rohanok elbújok. Ilyenkor mindenki engem támad, de a jó fedezék megvéd. A társak meg tök hatékonyan megtisztítják a terepet, annélkül, hogy egyet is lõnék. Néha kell esetleg feléleszteni õket.
Szóval vannak ilyen egyensúlybeli hibák.
Ja meg feldob valami tereptárgyra, ahonnan nem tudok lemászni, aztán a többieket is utánam hozza.
Kis hiba de többször elõfordult, általában újrakezdés a vége.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Hát én a cikket nem olvastam el, így nem tudom mi van benne, mert nem értem.
Viszont ha már a módoknál tartunk.Nem lehetne csinálni valahogy egy texture módot a játékhoz?Nem nagy dolgokra gondolok csak egy kicsit helyrepofozni az arc textúrát a hajat meg a szemet.Hogy legalább az arca nézzen ki valahogy.De inkább a hajat kéne mert az iszonyat ronda a többi nem vészes.Még ps-el is szebb haj textúrát lehet csinálni.A dragon age-hez van ilyen mód, nem tudom ehhez miért nincs.
Viszont ha már a módoknál tartunk.Nem lehetne csinálni valahogy egy texture módot a játékhoz?Nem nagy dolgokra gondolok csak egy kicsit helyrepofozni az arc textúrát a hajat meg a szemet.Hogy legalább az arca nézzen ki valahogy.De inkább a hajat kéne mert az iszonyat ronda a többi nem vészes.Még ps-el is szebb haj textúrát lehet csinálni.A dragon age-hez van ilyen mód, nem tudom ehhez miért nincs.
Én arra leszek többek között kíváncsi, hogy hogyan kezelik majd ha beintesz a Cerberusnak. Remélem nem csak egy e-mail jön, hogy TIM is nyitott egy pizzériát...
AM gondoltam arra is, h lehet felújítják kicsit a normandy-t mivel a kettõ végén mikor beszélünk az illusive mannel akkor kicsit lestrapált volt az a szoba amiben a holokivetítõ volt, és gondolom nem csak annak az egy szobának a mennyezete szakadt le a Colletors Base elpusztítása után...
Hát a fegyver MOD-okat visszahozhatnák valamilyen formában. Pl. én a 2-ben elõször azt hittem arra való az armory-ban az asztal.
Egy tûzerõ-pontosság-tûzsebesség "háromszög" lehetõség elég is lenne.
Átkerülhetne az értelmetlen képesség helyrõl a lõszer skill is...
Meg esetleg változó külsõ, ilyen moduláris felépítéssel. 3x3 db részegység. Nem kell komoly dolgokra gondolni, ha lecseréled a csövet az már egy lehetõség. Inkább ez mint 36 kézi ágyú 😊.
Meg legyen elérhetõ a játék elejétõl fogva több is, lehetõleg az összes nem spéci fegyver.
A társak páncélján is dolgozni kell, mivel az nincs...
És a társak kapcsolatrendszerének jobb kidolgozása (nem romance!), az 1 részben az jobb volt. Tudom a 2-ben sokan voltak, de most itt a lehetõség pótolni.
Egy tûzerõ-pontosság-tûzsebesség "háromszög" lehetõség elég is lenne.
Átkerülhetne az értelmetlen képesség helyrõl a lõszer skill is...
Meg esetleg változó külsõ, ilyen moduláris felépítéssel. 3x3 db részegység. Nem kell komoly dolgokra gondolni, ha lecseréled a csövet az már egy lehetõség. Inkább ez mint 36 kézi ágyú 😊.
Meg legyen elérhetõ a játék elejétõl fogva több is, lehetõleg az összes nem spéci fegyver.
A társak páncélján is dolgozni kell, mivel az nincs...
És a társak kapcsolatrendszerének jobb kidolgozása (nem romance!), az 1 részben az jobb volt. Tudom a 2-ben sokan voltak, de most itt a lehetõség pótolni.
Hátha elneveznek egy hajóosztályt Normandy-nak. 😊
Korai még bármilyen következtetéseket levonni a képekbõl. Könnyen meglehet, h csak fan artok.
A képek nagyfelbontásban itt elérhetõek deviantart.
nekem nagyon tetszik a hajtómû rész kidolgozása, több kezelõpult meg ablak meg hasonlóak.
A gépház és a fedélzet képén ott van bal felül, hogy Normandy meg a helyszín. Az N7-es képen nem. Az bárhol máshol is lehet.
Ha megnézitek a maketteket az N7-es képen ott van egy Normandy-ra hajazó hajó, de nekem nem hasonlít egyik SR-re se. Bár lehet vmi alien cucc, azokat nem vágom annyira.
A hajó terve sokkal inkább militarista jellegû, mint a Cerberus SR-2.
Nekem a kijelzõk és fõleg a pilótafülke kicsit Reaper-es hangulatot keltenek.
A képek egyébként csúnyán fogalmazva elég -khm- "darkosak", de ez nagyon is rendben van, szerintem minimum ez a minõség,hangulat,stílus várható el a 3. részre.
Valakinek szemet szúrt esetleg még valami?
Ha megnézitek a maketteket az N7-es képen ott van egy Normandy-ra hajazó hajó, de nekem nem hasonlít egyik SR-re se. Bár lehet vmi alien cucc, azokat nem vágom annyira.
A hajó terve sokkal inkább militarista jellegû, mint a Cerberus SR-2.
Nekem a kijelzõk és fõleg a pilótafülke kicsit Reaper-es hangulatot keltenek.
A képek egyébként csúnyán fogalmazva elég -khm- "darkosak", de ez nagyon is rendben van, szerintem minimum ez a minõség,hangulat,stílus várható el a 3. részre.
Valakinek szemet szúrt esetleg még valami?
Viszont az biztos, hogy esz benne egy kocsma!😊
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Arra nem gondoltatok hogy nem normandy sr3?Hanem mivel otthagytuk a cerberust jó esetben ugye akkor a szövetséghez csatlakozunk,ott pedig továbbfejlesztik a hajót.Teszem azt nagyobb teljesítményû nullelem mag ,a hidat is továbbfejleszthetik.De maga a hajó nem biztos hogy külsõleg változik.Bár a képeken az van odaírva hogy normandy 3 de nem sr3.Az elsõ és a második hajó is kapott sr jelzést.Plusz még az se biztos hogy shepard hajója lesz.Plusz ez még csak ha hivatalos is akkor is csak koncepziórajz, egy ötlet nem több, lehet hogy semmi nem valósul meg belõle, vagy nem úgy ahogy gondoljuk.
héj a képekhez hozzá szólva lehet hogy normandi hármunk ha lessz eggyáltalán ilyen opció csak akkor lessz ha megtartjuk collector baset
de ez erõsen valószínûtlen hogy három játékban három hajóval traktáljanak
de ez erõsen valószínûtlen hogy három játékban három hajóval traktáljanak
Mibõl jött le h szövetségi? Szerintem még mindig az a Cerberus féle mûvészet köszön le a képekrõl, N7 feliratot kivéve - de ha szövetségi lenne akkor sztem pont h SR3 kéne h legyen a falon nem pedig N3 (aztán lehet az csak a szintet jelöli h deck3)
Ahogy elnézem, és ha hivatalosak a képek, akkor a az SR3 szövetségi hajó. Ergo a Szövetségnek dolgozunk újra. De túl sok a ha... Majd kiderül minél hamarabb, remélem.
Ha jó angol nyelven is, akkor a legegyszerûbb, ha a profilodban a nyelvet angolra állítod, a játékot letöltöd angolul, feltelepíted (tökéletesen fog mûködni az eredeti lemezzel, én is így játszok), és akkor nincs komplikáció a szövegek megjelenítésénél.
Öhm a bw oldalán lévõ profilodat állítsd át angolra, akkor engedi letölteni, de a telepítéshez a játékot mindenképp át kell írni a reg-ben, utána visszaírhatod.Viszont ha felrakod a legutolsó ruhás dlc-t akkor a shadowbroker angol lesz, hiába lett lefordítva ebben az esetben nem mûködik.Erre az a megoldás hogy vagy nem rakod fel a ruhás dlc-t vagy megvárod a fordítást a ruhás dlc-hez.
Mondom magamban, ezek biztos nem fan képek. Azt látom a Normandy 3-at, utána pont az ellenkezõjét gondoltam... mi baj van az SR2-vel? Tökéletes hajó, max egy kis tuningot tegyenek bele. Kb. a Normandia az egyetlen dolog a játékban, amibe senki sem kötött bele.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"