19778
-
sanya200 #16658 Ez is mehetett volna spoilerbe de mindegy. -
sanya200 #16657 Uristen micsoda spoilerhegyek:) -
Bhalage #16656 reaper vesztesegek nem voltak szvsz. -
Hoz_Hun #16655 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bizos, hogy belassultak. Ám lehet, hogy a visszaszámoló idő a rendszerbe lépésük időpontja volt. Mondanám, hogy ha egy is elpusztult volna azt mutatják vagy Shepard megjegyzést tesz rá, de ez a DLC nem volt annyira kidolgozva. Úgy hogy akár vehetjük azt is hogy akár 5 Reaper is felrobbant a Relével. :) -
ZSOOLT2 #16654 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kb. 20 perc volt hátra az érkezésig, mikor Shepard magáhoztért az Ezero-magnál, utána pár perc lövöldözés után szedték fel, és ment át a relén, szerintem már a közelben voltak a Reaperek a robbanáskor (nem sokon múlt, hogy elmeneküljön Shepard,a visszaszámláló végig az érkezésig számolt vissza). De mindenképpen lelassította a Reapereket pár hónappal. -
Hoz_Hun #16653 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát én továbbra is azt hiszem, hogy Shepard meg maga az emberi faj miatt támadják meg a Földet először. A robbanás biztos nem intézett el Reapert mert ahhoz be kellet volna lépniük a rendszerbe és szerintem azt nem tették meg. -
Hoz_Hun #16652 A név; Mass Effect, nekik (majdnem) mindent elnézek. :) Én még a francos ruhákért meg fegyverekért is MSpontot (azaz pénzt) adtam.
(mit nem nézek el? Ha Shepardot és/vagy Talit kinyírják az ME3-ban) -
ZSOOLT2 #16651 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát az legalább kiderült, hogyan kerültek a Tejútrendszerbe, meg hogy miért a Földet támadják meg majd először (elég közel van a galaxis térképen).
Azért remélhetőleg a robbanás elintézett pár Reapert, már ha kb. fél órára voltak a relétől, amikor szétrobbant.
Kár, hogy nem lehetett komolyabban beszólni Harbingernek, még renegátként sem -
Hoz_Hun #16650 Én? Én hiába is vártam volna mivel hogy minden Mass effectet Xbox360-on játszok. Szóval nálam a "deafult" az angol. Egyedül az utobbi képregényeknél volt meg a luxus, hogy magyarul olvashattam, hála Mike-nak (bár mind beszereztem angolul is és úgy is olvastam csak a rend kedvéért :)). Meg persze az összes regényt is angolul(az első megvan már magyarul, de még nem álltam neki, kicsit félek a magyar nevektől, de el fogom olvasni). -
Fent vagyok.
Amit itt nem találok, az nem is létezik?
Vagyis minden fent van itt? (angol,magyar)
Köszi! -
Bhalage #16648 full renegat karimmal vegigvittem
mindez flegma stilusban
nekem bejott.
nagyon elszoktam mar az iranyitastol szal volt benazas rendesen...
a legjobb resz mindenképp az utolso palyaszakasz, amikor a siklot kell hivni/elerni es egyre kozeledunk a ... felé :D sztem az tok parás volt és egész jól nézett ki. a végén már izgultam is, hgoy megmenekulok.e : )
-
Nagyon elnézö vagy, én bánnám a vételt ha nem az ingyen DAII-höz kapott BW pontokat használtam volna fel, így csak kár érte mert nem igazolta a nagy felhajtást.
Overlord és a Shadow Broker volt szerintem két legjobb dlc. -
sanya200 #16646 Mégse vártad meg a hunosítást? -
Hoz_Hun #16645 Tegnap én is kipörgettem az Arrivalt (természetesen). Jó volt, de egy egész picit csalódtam, mert ennél én többet vártam. Mindhárom Achivementet megszereztem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De legalább Admiaral Hacket-et láthattuk. Borzasztóan zavart hogy úgy illesztették be mintha a főküldi előtt lenne. Halogatják a tárgyalást a küldetésem végéig? Már rég teljesítettem és minden 100%. Továbbá arra sem vették a fáradságot, hogy pár mondatot adjanak Jokernek vagy másnak. Senkinek sincs egy rohadt szava sem, hogy Shepard megsemmisített egy egész rendszert. Még Liara is csak üdvözölt a Shadowbroker bázison, mintha mi sem történt volna. Admiral Hacket-hez meg nem bírtak volna a DLC-vel egy képet benyomni az SB adatbázisba.
A terep egyhangú volt, de ez még elment. A Reaperrel viszont nem volt túl magasröptű a beszélgetés; összemérték a farkuk hosszát, kölcsönösen leköpték egymást azt csá. Ezzel a tárgyalásosdival fog kezdődni az ME3? Megint az lett hogy a "terrorista" Shepard elpusztított egy rendszert. Korábban meg atomot robbantott. Állandóan csak a szívás, arról, hogy megmentett mindenkit nagy hallgatás van. És nehogy itt nekem valaki megint a tanáccsal jöjjön. A mocsadék embertanács 100x rosszabb az alieneknél. (azok legaláb szóbaállnak Shepardel, mutatnak felé némi tiszteletet és még a Spectre rangba is visszahelyezték).
Lényeg a lényeg, apróbb bosszúságoktól eltekintve jó volt a DLC-de az előre behrangozottakhoz képest többet vártam. Véleményem szerint szinte semmit nem adott hozzá a történethez és semmi új nem derült ki. -
sanya200 #16644 Ha ncore-on fentvagy akkor onnan le lehet tépni, ha nem akkor írj pm-et vagy írj ide, feldobom neked őket valamelyik fájlmegosztóra. -
bendáj17 #16643 igen nagyon érdekes. -
Hoz_Hun #16642 Kiváncsi voltam mi van akkor ha valaki végigvárja, hogy lenullázódjon. De nem gondoltam volna hogy tesznek oda is valamit, nem csak egy mission failuret. -
Sziasztok!
Nincs esetleg egy hely, ahonnan az összes eddig (magyar és angol) képregényt le lehetne marni? -
sanya200 #16640 Az úgy már nem lett volna jó,mert akkor egy lényeges döntés kimaradt volna, és a 3-ban ennyivel kevesebb változó lenne.Lehet hogy nem vagyunk a kedvenceik, de ők politikusok, legszívesebben mindenki fejbelőné őket,de ha nem lennének csak káosz lenne, vagy esetleg egy birodalom,shepard császárral az élén
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég rövid lett a dlc, viszont hangulatos. Este végigjátszom renegade válaszokkal is, hogy lesz-e valami különbség. -
ZSOOLT2 #16638 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a visszaszámlálás végigér, a köv. videó jön be:
-
Vagy ha megmented a tanácsot , akkor szintén kampó:D, mert nincs elég hajó a fejedelem legyalázásra:D -
sanya200 #16636 Én az egybe is raktam volna egy alternative end-et:D
Pl ha nem éred el időben a relét a mékóval akkor nem meghalsz hanem jön egy videó amin bejönnek a reaperek és szétgyaláznak mindent, majd utána game over.
-
Pares #16635 Oké, értem már, hogy mire gondoltál.
-
@Slashice uccsó állítására, amely szerint kevesen vannak a videón, erre válaszoltam, hogy nem azért van mert (arrival dlc) hanem, mert a Földön mindenhol gyalulják a népet(ez elhangzik az ME3 teaserében is. A miért áll támadás alatt, meg amúgy is nyilvánvaló, ha az egész galaxist támadják, a Földet nem fogják kihagyni. (más következtetést nem lehet levonni a 2 játékból)
Esetleg vad fantázia szülte elképzeléseket. Mordin válasza az emberi kísérleti alanyokra (gyors mutáció, sokszínű genetikai állomány)ami miatt érdekesek az emberek a begyűjtőknek, és a Harbinger sleppjének:D
Egy alternativ ending kellett volna a dlc-be:) csak úgy poénból:D -
Pares #16633 Mert az általam látott egyik videóból sem következik (vagy magyarázódik meg) ez. De linkeld be, hogy Te melyikre gondolsz. Vagy bocs, ha félreértelmezem a hozzászólásodat, késő van már... -
sanya200 #16632 Kis ME3 hír, de inkább ideírom ide többet járunk fel.
Változtatni akarják a HUD-ot a 3-ban,a dead space 2 mintájára kb ha jól olvastam.
mass-effect-3-valtozhat-a-kijelzo -
sanya200 #16631 Lehet, de mindegy már elolvastam 
Remélem azért nem csalódok a dlc-ben ez az egyedül kószálós lövöldözős dolog nem tetszik annyira,remélem nem lesz unalmas vagy csak sima hent, mint a tankos dlc. -
Jah, és ezt miért nekem mondod @Slashice a te embered:) -
Én is ezt hittem, de (most NE olvass tovább) de semmi hangja nincs Tricia néninek itt:) -
sanya200 #16628 Valószínű hogy egy része már kész volt akkor.De emlékeztek a tricia helfer-es hírre?Most álltak neki felvenni a hanganyagot és lehet már csak ez hiányzott a dlc-ből.A shadowbroker nálam 2010,08,17-et ír aztán nemrég jelent meg.Meg ugye azt is vedd figyelembe hogy nem egy cuccon dolgoznak, most jelent meg a da2 is, nyilván nem akarták egy-időben kiadni a dlc-t is meg a da2-t is.De ezzel szerintem nincs baj mert így fenntartják az érdeklődést a játékosokban.Bár én későbbre halasztottam volna vagy adtam volna még ki, év vége még messze van.Olyan 3-4 hónappal kellett volna a megjelenés előtt kiadni pl szeptember körül hogy friss legyen még mire megjelenik a 3.Így már sokan elfelejtik év végére.Persze nem mi de sokan mások igen. -
Szemetek, nekem meg kell várnom a fordítást :D XD -
Pares #16626 Ez semmire se ad magyarázatot. Mármint azzal kapcsolatban, hogy MIÉRT áll támadás alatt a Föld. Bár örülök, hogy erre a DLC-ben választ kapunk. Én még nem próbáltam, de ami késik, az nem múlik... -
HJ #16625 Sőt a legújabb fájl dátuma ennek van: BioD_Nor_MedBay_LOC_ITA.pcc
2011. január 31., 10:41:12
Ezek alapján már másfél hónapja fullosan kész van ez a DLC is, csak vártak a kiadással... Persze lehet más oka is a fájl dátumoknak. De én ezt tippelem :D -
Arra választ adnak a videóban is XD Mert több város áll támadás alatt, globális a támadás...
Egyébként jó ez a DLC, kivételesen igaz volt a kampányszöveg, sokkal közelibb karakter Shaperd ezalatt, mint más DLC-kben. Bár a gagyi megoldások, áhhh hajam tépnémXD -
Köszi, közben már előbányásztam. -
bendáj17 #16622 tényleg érdekes -
HJ #16621 Érdekes infó: az új dlc-nél a ME2_Arrival.exe fájl létrehozásának dátuma: 2011. január 31., 9:18:50 -
bendáj17 #16620 na ez tök jó akkor. Én most raktam fel megy simán semmi gigszer vele. Nekem is 880 mb körüli :) Már csak a magyarításra várok és akkor mehet ezerrel. -
adam0615 #16619 Én majd akkor tudom meg ha elkészül a magyar fordítás :D