Szthomas#16257
Ami a grafikát illeti szerintem a lényeg inkább egy optimalizált pc-s változat. Én nem vágyok arra hogy egy játék sokkal szebb legyen pc-n, mint konzolon. Egyszerűen csak legyen jól "megírva", illetve "átírva". Az viszont engem is zavar, hogy a konzolra való megfelelés miatt leegyszerűsödnek a játék elemei (pl. menürendszer) és emiatt sokszor vagy benne marad a potenciál, vagy csak egyszerűen nem foglalkoznak annyira a részletekkel. A másik zavaró tényező az idő. Nem értem hogy hogyan gondolják azt, hogy 1-2 év alatt össze tudnak rakni valami grandiózus dolgot. Általában a nagy kapkodásnak mindig ára van. Például a Homefront-nál már helyből olyan panaszok érkeztek, hogy a játékból hiányoznak az utasítások és egyéb csapat parancsok. Egyszóval ha segítséget akarsz kérni akkor arra gyors parancsok kiadásával nincs lehetőség (ez még nem tuti, de ezt olvastam), pedig ilyen már a Battlefield 2-ben is szerepelt. Szóval tényleg apróságok, tényleg orvosolhatóak utólag, de miért nem lehet ezt belekalkulálni a játék tervezési szakaszába? Lassan a játékok készítése is tömeggyártás lesz, rengeteg sablonnal, hasonló koncepcióval, a végletekig lenyúzott témákkal. Én csak reménykedni tudok, hogy egyszer megunja a nép ezt a szánalmas tendenciát, de ha például a mobiltelefon őrületet veszem (és valljuk be nem most kezdődött), akkor nem túl kecsegtetőek a kilátások...