• Kopiati
    Hmm pedig ott a Hammerhead úgy volt kihasználva mint a Mékó sose:D, úgy használhattuk, ahogy egy kommandós terepjárót, elmenni A-ból B-be:) A terep izgalmas volt ellentétben az első rész cső mékózásával, meg a bolygók extrém izgalmas terepeitől.

Egyébként bár a mékós bolygómászkálás borzalmas:)A szkennelés jópofa, de a mékózás az újrajátszásbarát, míg a szkennelés nem, 3. újrajátszásom már 3 hónapja ezért húzódik, mert képtelen vagyok ezt a szkennelgetést csinálni:) De elsőre nagyon tetszett, ha valami kódfeltörős minijáték lenne vagy valami hasonló a bányászat (mondjuk sudokuzás:P) imádnám:)
    A mékózásban sokadszorra is izgalmas, az "erre vajon feltudok menni?- Igen" jeeeeXD

Csak hammerhead túl sci-fi, célozni se kell vele, nincsenek kerekei stb... Ha a méko tudna átalakulni, vagy egy küldetésen belül lenne választás, hogy mékó-hammerhead-dropship(az a előre mutató hajtóműves rémálom:D) akkor nagyon állat lenne:) pl. kiválasztani, hogy mivel mész, és akkor egy olyan pályaszakaszra dob, be ahol az a jármű jó, hammerhead ilyen ugrálgatós, mékó mész-kiszállsz-lősz-beszállsz-mész, dropship meg a konzolos marháknak, akik csak menni akarnak, vagy újrajátszóknak:)

(Egyébként én a megrögzött soldier karakter vagyok, alap, név sincs változtatva. Adept jó, de az egyben arra jutottam, hogy durvább az adept fegyverrel, mint a soldier... (pisztoly elég OP) úgy lő mint egy gépágyú-pontos-nagyot sebez... a gépkarabély nem lő olyan gyorsan-sebzés kisebb-pontatlan-melegszik... ez az első rész alapján, 2-ben az adept pörgősebb, konzolosabb lett, célozni se kell, gyorsan újratölt, már a képességei nem kisegítő képességek, hanem teljes értékű varázsló:))