Az ünnepek alatt nem igazán leszek gép közelben, éppen ezért elhoztam nektek a módosított SSV Budapest cirkálómat. Most még csak pár dolgot változtattam rajta, de a későbbiekben az ötleteitek és javaslataitok alapján szeretném tovább fejleszteni a hajó bizonyos részeinek kinézetét, elrendezését.
Infó az elvégzett és tervezett módosításokról:
- a másodlagos hajtóművek páncél burkolatot kaptak, amitől egy kicsit komolyabb benyomást keltenek, mellesleg a páncél a forgató mechanika jelentős részét is beburkolja, szóval nem csak dísz ;)
- az elsődleges hajtóművek "törzse" hosszabb lett a szárnyon.
- az elsődleges hajtőműveken helyet kaptak extra hőkivezető nyílások (a kódexben rengeteg infó van arról, hogy harc közben mennyire fontos a fegyverrendszerek, hajtóművek és egyéb rendszerek által felgyülemlett hő kibocsátása.
- az extra hőkivezető nyílások nem a szárny síkjában vannak, így oldalirányból még a pajzs megszűnése után is védettek a támadással szemben.
- a hajtóműveken szeretnék majd változtatni, de egyelőre nincs ötletem. Kevés a referencia, de ha van valami ötletetek mondjátok bátran.
- a háromszintes parancsnoki híd tetején is lesznek pontvédelmi lézerágyúk, egyelőre azzal még nem foglalkoztam.
Bármilyen ötletet, észrevételt szívesen veszek. Ha majd több változtatás is lesz akkor majd újra csinálok magyarázatos verziót is.