sanya200#15853
Mindkettőtökkel egyetértek a mékóval nekem se volt bajom, bár a terep elég unalmas volt, hegy-síkság,hegy-síkság....Mindenki azzal jött hogy szar az irányítása, hát nekem egyáltalán nem tűnt fel hogy szar lenne.Tök mindegy milyen az irányítása ha a terep szar.Mikor 60-70 fokos lejtőnek kellett felfele menni engem is az ideg dobált.
A másik az ellenfelek tényleg lehetnének okosabbak vagy nehezebben legyűrhetők, még legnehezebb szinten se jelentenek problémát, csak 1-2 helyszín macera de az is azért mert kis helyen kell manőverezni, be vagyunk szorítva...stb.A F.E.A.R. óta nem nagyon láttam jó ai-t az nagyon tetszett, hátratámadtak akár többen is és használták a környezetüket is fedezékként, pl felrúgták a kanapét és amögé bújtak fedezékbe.És a karaktereken is lehetne csiszolni, mind a párbeszéd mind a kinézet terén.A párbeszéd tiszta gagyi egy Dragon Age-hez viszonyítva.Ahhoz képest hogy a 2.rész a társakra épül leginkább elég silányul lettek megírva a párbeszédek.A DA-ban is van legalább annyi karakter az mégis jobb volt ezen a téren.