• Gideon Wieth
    Összességébe a játék nekem nagyon bejön. Viszont tetszik, hogy a sok hozzáértő szakkritikusunk olyanokat írt, amik egyáltalán nincsenek a játékban, pl az interaktív beszélgetés. Oké, hogy néha bele lehet turkálni jó vagy rossz cselekedetekkel, és ezek jól is néznek ki, de azért van különbség a kettő között. Az, hogy az Inventory eltűnt engem annyira nem zavar, a fejlesztősdi se rossz, hogy gyűjtsünk anyagot, a többit ők megoldják, bár a fegyvereket így elég nehéz lesz megkülönböztetni, hogy mi a jó mi a nem. Az hogy árkádos lenne ? Nem hinném, ez nem rpg, hanem egy akció/úr sci fi játék rpg elemekkel keverve. Szerintem nagyon egyik kategóriába se illik bele, mondhatnám új műfaj. A storyval nekem nincsen egyenlőre semmi bajom, a karakterek jófejek és szerethetőek. a grafika csodálatos lett szerintem sokkal jobb, mint az első rész. Ami viszont nekem se tetszik, az az új csillagtérkép. Ötletes ezzel a benzines megoldással, de szerintem hosszú távon idegesítő lesz inkább mint jó pofa. A régi jobb volt :)

Ősszességében nálam a játék 10/9 vagy akinek ez kifejezőbb annak 94% 3-4 órányi játék után :-) Aki az elsőt szerette, ezt is fogja:)