• winnie
    #25
    "Csúcsdöntéshez? Szerintem ha a bemutató hetén mutatták volna be itthon is, akkor sokkal többen nézték volna meg. Így a legtöbben már leszedték"

    istenem, te még mindig hiszel a Télapóban és abban, hogy a warezelőknek köze van a bevételek alakulásához? ó, te szegény. (magyarországon vagyunk, ahol a nem hogy a nettel, de a számítógéppel ellátottség is rendkívül alacsony és akkor nem beszéltem a warezhoz való értéshez...)

    mennyi az a "legtöbben"? nézz körül a 6 legnagyobb hazai torrentrackeren és hasonlítsd össze a dark knight letöltéseit az olyan (kvázi) világpremierek letöltéseivel, mint az indy 4, hancock, wanted, múmia 3 vagy hulk 2.

    és jé, a világpremiereket sokkal többen letöltötték. pedig azok világpremierek voltak. nem véletlen, hiszen van egy réteg, kinek tök mindegy, hogy mi világpremier és mi nem, ha kijön egy kamerás, lehetőleg szinkronos verzió, letölti. ők úgysem járnak moziba, max 1-2-szer.

    "A Gladiátor nézőszáma nem lesz meg, a Titanicé meg csak álom marad"

    gladiátor? hogy jön ide a gladiátor? a gladiátor idehaza nem tart semmilyen csúcsot. írhattad volna a harry potter 5-öt vagy a shrek 3-at, azok sem lesznek meg.

    "a halasztást pedig semmi sem indokolta, hiszen szinkron nincs alatta.
    A forgalmazó a saját magával szúrt ki."

    ez az egész pedig pofonegyszerű. a forgalmazó ezzel foglalkozik, tudja, hogy mit-miért mutat be akkor amikor (te nem. én sem.). főleg, ha megvan kötve a keze. nem hiszem, hogy a tanácsodra lennének szorulva - főleg, hogy abszolút bejött a számításuk és nem akkor indították, amikor mindenki múmia 3-t, x-aktákat és leginkább mamma mia-t nézett.