• Fantusz
    A mesterek adnak extra pontokat, plusz a közelükben található könyvek sárkány-skillpontokat adnak.
    Ezektől sem lesz mindenható a kari, jól meg kell gondolni mit-mire költ.

Első végigjátszásban jellemző rám a küldetések kihagyása, sokszor véletlenszerűen jönnek a küldetések, s ha nem megy, később már nem biztos, hogy van esély a javításra.

A négy pergamen darabot pl. Zix-Zax tudná elolvasni, de csak három van, nem tudott vele mit kezdeni (úgy tűnik már nem is fog).
    A bolond mágus idézőköreinél találtam, de amikor a templomhoz mentem, ledobott egy sziklára, ahol egy jelszóval nyitható ajtó volt - csakhogy a jelszóról fogalmam sem volt, később meg oda feljutni.... (bár a jelszót azóta sem tudom)

Bandita tábornál találtam egy üveg bort, de nincs gazdája.
    A berobbantott bányánál a 27-es rosszfiúkkal lesz még randi vajon?

Kulcsokat meg már a játék elején is találtam, csak éppen használni nem sikerült, ráadásul a zárt ajtók sem tárultak fel.
    az előretoltz helyőrség mellett van két verem: egyikben volt néhány csonti, egy kulcs, meg egy rácsos ajtó, ami nem nyílik, nem is ajtó, a másik gödörben egy nyithatatlan ajtó, mögötte ki tudja mi...

Nincs bajom a játékkal azon kívül, hogy a feliratok hangyányiak, talán majd egy másik karakterrel jobban oda figyelek az apró részletekre (nagyon könnyű ott hagyni ezt-azt, az egyik medált pl. csak véletlenül találtam meg, pedig tudatosan kerestem)