• Fantusz
    Gondolatolvasásból az derült ki, hogy a leányzó a (leg)jobb, de nem szeretne kérkedni vele.

Úgy tűnik mindent tanít, de ne harcra gondolj - resetelheted a skilljeidet nála, bizonyos képességeket 5 helyett 10-es szintig fejlesztheted.
    Mindezekért a lehetőségekért fizatned kell, plusz legyen elegendő skill pontod.

Nem tudom, hogy van-e jelentősége a választásnak, az egyik alkimistáról pl. kiderül, hogy hazudik, nem alkimista, de ha valaki őt választja, nem hiszem, hogy ellehetetlenítik a további játékát.
    Az enchatolóknál én pl. a vesztes mellett döntöttem, eddig még nem sokat tudtam meg a következményekről, eleve masinák is vannak, amin enchatolni lehet.
    De a mágikus védelemre spacializált necrotól sem láttam még semmi extrát.

Első végigjátszás lévén inkább azzal van gondom, hogy gyűlnek nálam a fel nem használt küldetés tárgyak.
    Három pergamen darabot találtam a völgyben, többet nem is igen fogok, mert ahogy bekukkantottam oda, nem egészséges a levegő, de most vettem észre, hogy Maxos titkos kincses kamrájához is van valami varázsigém, azt sem tudom mikor került hozzám.