• Fantusz
    Ilyennel még nem találkoztam, hogy az XP is random lenne (ládák tartalma, küldetésekért járó jutalom többnyire random)
    Lényekért járó XP a lény szintjétől függően több-kevesebb (lehet "leértékelve" kaptad vissza a trollt?)
    Egy területen belül is elég nagy szórás lehet a szintek kötött, ebben a játékban 1-2 szint nagyon sokat számít.

A szigeten kiválasztottam a négy segédet, úgy gondoltam visszatérek Hasadt völgybe, pontosabban Orabas fjord 18-as szintű goblinajin gyakorlatozni...
    Karim is 18-as, elég kemény csatában leverekdtam magam a tengerig, ott egy barlanga belépve 23-as csontvázak jöttek, esélytelen voltam.
    Úszkáltam egy keveset, 19-es Fekete-kör tagokkal pofozkodtunk, 21-es impekkel nem is próbáltam harcolni - mindez úgy festett, mintha a 23-as csontvázakon kellene átverekedni magam, hogy 19-eseken "pihenhessek"

Mindez persze "észnélküli" játék volt, nem is tudom mikor kap szerepet az Obaras fok.

Most a szigeten megvan a négy segédem "összekültözés" csak a küldetés befejezése után lesz?
    Jól jönne már valami láda, ahol ki lehetne üríteni az inventory-t.
    Meg kellene találnom egy kalózhajót, illetve a szellem kéri vissza a gyűrűjét, hogy testet öltve segíthessen (kriptában csúnyán levertek, fejlődni mentem a fjordok közé) - ennyi a szigeten aktív küldetés.
    A szellem főküldi, Hasad völgyben néháyn küldetési tárgytól kellene megszabadulnom:
    Van 2 amuletem (3 kellene?), 2 pergamen darabom (4 kellene), és négy használhatalan kulcsom - mennyi esélye van, hogy a kulcsokhoz később küldetés is lesz?