• Murder3
    nem tudom sztem nincs ebbe konkrét mágus.
    mert a pap része az lenne sztem a mágus annak nincs támadó varázslata, a másik meg a csatamágus annak van de az a varázslataiba is meglátszik h ugyanúgy fegyverre is avatkozik, meg nincs mágus bot se benne szóval sztem itt más értelmezésű mágusok inkább summoner félékbe számítanak abba mert az idézésre mennek, érdekes h csontváz idézés olyanom nekem mért nicsn?az ellenfél meg mindig azt idézi le.

én érdekesen osztogatom a pontokat.
    első mindneke előtt a szellem és élőholt képesség msot azok 3 és 2-es szinten vannak.
    a tűzlabda van 2-esen a mágikus lövedék 1-es van még pusztító lövedéken is egy szint, raktam a bölcsességre is egyet, de az felment időközbe kettőre nem tudom hogy:D meg adtam egyet a zárnyitásra és egy harci skillem is van az ugró támadás úgyis ugrálni szeretek.
    Így csak közelharal életképtelen a karim ezért kell az íj is de arra nem akarok pontot pazarolni így is jó:D
    reflexre is ritán adok 1-1 pontot.
    és ha vna mágikus íj az meg az inteligencia miatt szép nagyot sebez meg van 2 teremtményem is ha kell(kár h nem lehet szellem+élőholt is egyszerre az lenne a jó).
    a tűzlabda az ami jó mert ha sokan jönne általába sokan jönnek az mindenkit sebez szinte és elég magas már így is a sebzése.
    a mágikus lövedék nulla a puszíttó lövés jó de csak egy elelnfélre sebez.