• Fantusz
    Eddig két körözött "személyt" találam meg.
    Az első a falutól nem messze, a goblinok között lévő, tűzlabdázó gömb, a másik egy barlangrendszer mélyén rostokló human NPC - szóval úgy néz ki eléggé szétszórtan vannak, s változatos figurák lehetnek.

Három karakterrel is belefogtam a játékba, közülük a mágust találom a leggyámoltalanabbank, a katasztrofális reg idők miatt.
    Szemlélet kérdése, de nálam az a karakter nem mágus, amelyik nem tud a varázslataival hatékonyan harcolni, fegyverhasználatra szorul (ezért értetlenkedtem a "szakértői" útmutatón).
    Jelenleg a harcosom a legmagasabb szintű (komoly 11), az ugró támadás jó a lövedékek elleni kitérésre is, bár a karakter szöcskézése elég hülyén fest. Főleg a passzív képességekben bízom: életerő elszívás, kivéreztetés, kitérés - tervben van a regenálódás, halálos csapás, visszatükrözés.
    Az ugró támadásnak sincs reg ideje, magasabb szinten biztos kell majd valami hatásos mágikus támadás is, próbálkozom, keresem a helysnek tűnő utat.

Íjász is jól játszható karakternek tűnik, ellenben a mágus a saját területén használhatatlan, ahogy mondtam, nekem az nem varázsló, akinek íjat, vagy kardot kell használni a túléléshez.