• Fantusz
    Én a torony tetején ragadtam be egy terembe.
    Igazából nem tudom, hogy van-e még dolgom a toronyban, Lovissal beszéltem, csak a falubéli papnak a sárkány kegytárgyairól nem sok info van (tartsam nyitva a szemem), de nem találtam semmi érdekeset, bár ki tudja mi van a Lovis mögötti ládában (csak az egyiket nyitotta ki a gondolatolvasás).
    Felcaplattam a torony tetejére, ahol Lovis kovácsa zörgeti a csontjait, néhány kapcsoló a falon (ártó mágia), az ajtó meg nem nyitható - piszmogtam egy ideig, de nem találtam megoldást.

Az egyik titkos raktárnál (illuminatus) is feladtam a kutakodást, kulccsal kinyitottam a belső rácsot, de a világító gombákon kívül nem találtam bent semmit, pedig végigpásztáztam a földet-falat.

Tetszik a játék, de sokszor semmi infoból kell(ene) küldetéseket megoldani, van nálam 4-5 kulcs, ki tudja mit nyitnának, találtam két amuletet (kelet, nyugat), ha megvizsgálom, hajszán híján agyoncsap, azzal a megjegyéssel, hogy nem megfelelő helyen állok.

Megjelent egy fehér, mágikus nyúl, fogalmam nincs, hogy ennek volna-e komolyabb jelentősége.
    Követtem, egy vízesés közelében felbukkant egy láda, benne két használhatatlan kacattal, s a nyúl köddé vált.
    Egy szertartási körnek tűnő helyen felbukkanó mágus hárm goblint uszított rám, nem volt gond a leverésükkel, de csak pislogtam, nem igazán tudtam mire vélni az egészet, a mágus köddé vált (talán van köze a közelben, semmiből előbukkanó goblin hordához, de ellenük még kevés vagyok, ott reload volt, egyenlőre még kerülöm a helyet).

Arról sem találtam még semmi infot, hogy a vadonban lévő kapcsolóknak mi lesz az értelme (egy ilyen mellett álldogál Egér az erődtől nem messze), a necromanta barlangja felé haladva meg valami teleport szerű létesítmény jelszót kérne.