1414
-
#814 Köszi, ez egy fontos info, hogy a talált küldetési tárgyaknak a közelben van szerepük, vannak játékok, ahol sokáig kell cipelni a cuccot, valahol a távolban kapnak értelmet.
A kovácsnál nem vettem észre a falon a kapcsolót, azért nem tudtam kijutni (fáradt is voltam a játékhoz).
A világító gombás raktárban van valami érdekes a rácson túl?
Keresgéltem valami rejtett gombot, kapcsolót, de nem találtam. -
#813 Nem éppen semmi infoból kell kitalálnod mit merre, mert a legtöbb tárgyat azon a területen tudod használni ahol találtad. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Lovis kovácsánál meg kell nyomni minden gombot és akkor kapod meg azt a tárgyat amit a pap keres. Az egyik gomb a lángoló szobában van. Fuss be, nyomd meg és kifelé igyál.
- Az égtájas amuletteket például abban a barlangrendszerben tudod használni aminek 3 be/kijárata van. Keresd meg a déli amulettet és a 3 amulettel menj a középső terembe. Ott egy szobor előtt kell használni őket sorrendben. A sorrend most nem ugrik be hirtelen.
- Ha a jósnőnek megengeded, hogy megmondja a jövődet, akkor mindegyik prófécia valóra válik valamilyen formában. Az első az amikor a fehér nyulat kell követned a rejtett kincsig.
- Bellegar a helyi bolond varázsló, ha Broken Valley szerte kiállod az összes próbáját, akkor megjutalmaz. Ha jól emlékszem 7 helyszínen zaklat téged. Mindegyik útba esik más fontosabb helyekhez, igazából ha szeretnéd sem tudnád elkerülni. :)
- A vadonban lévő karokból 4 darab van, ha megtaláltad mindet egy láda jelenik meg a bánya közelében.
- A necro barlangja előtti teleportert ő maga használja. Ha jól emlékszem a tekercsek összegyűjtése után a meg kell fejtened a tartalmukat amiben egy Zixzax nevű goblin igen sokat tud segíteni. A megfejtés lesz a teleporter kulcsa.
-
#812 Én a torony tetején ragadtam be egy terembe.
Igazából nem tudom, hogy van-e még dolgom a toronyban, Lovissal beszéltem, csak a falubéli papnak a sárkány kegytárgyairól nem sok info van (tartsam nyitva a szemem), de nem találtam semmi érdekeset, bár ki tudja mi van a Lovis mögötti ládában (csak az egyiket nyitotta ki a gondolatolvasás).
Felcaplattam a torony tetejére, ahol Lovis kovácsa zörgeti a csontjait, néhány kapcsoló a falon (ártó mágia), az ajtó meg nem nyitható - piszmogtam egy ideig, de nem találtam megoldást.
Az egyik titkos raktárnál (illuminatus) is feladtam a kutakodást, kulccsal kinyitottam a belső rácsot, de a világító gombákon kívül nem találtam bent semmit, pedig végigpásztáztam a földet-falat.
Tetszik a játék, de sokszor semmi infoból kell(ene) küldetéseket megoldani, van nálam 4-5 kulcs, ki tudja mit nyitnának, találtam két amuletet (kelet, nyugat), ha megvizsgálom, hajszán híján agyoncsap, azzal a megjegyéssel, hogy nem megfelelő helyen állok.
Megjelent egy fehér, mágikus nyúl, fogalmam nincs, hogy ennek volna-e komolyabb jelentősége.
Követtem, egy vízesés közelében felbukkant egy láda, benne két használhatatlan kacattal, s a nyúl köddé vált.
Egy szertartási körnek tűnő helyen felbukkanó mágus hárm goblint uszított rám, nem volt gond a leverésükkel, de csak pislogtam, nem igazán tudtam mire vélni az egészet, a mágus köddé vált (talán van köze a közelben, semmiből előbukkanó goblin hordához, de ellenük még kevés vagyok, ott reload volt, egyenlőre még kerülöm a helyet).
Arról sem találtam még semmi infot, hogy a vadonban lévő kapcsolóknak mi lesz az értelme (egy ilyen mellett álldogál Egér az erődtől nem messze), a necromanta barlangja felé haladva meg valami teleport szerű létesítmény jelszót kérne. -
#811 Abban a teremben van egy holttest, figyelj jól, mert eléggé eldugták (egy kőrakás mellett fekszik, az egyik kis boltív alatt). Attól felveszed a tekercset, ráállsz a platformra, felolvasod a tekercset és a megjelenő lifttel leutazol Lovishoz.
Jocisan: köszi, pont ma néztem:) -
Jocisan #810 Lostprophet-nek küldtem a 809-et! BOCSI!
-
Jocisan #809 Köszi!
Ide is felpakoltam a hírt! Nagyon köszönjük! -
#808 Köszi, csak ép a link nem müxik :) (gondolom mikor ide beraktad akkor még ment) -
#807 Holnap már elérhetö steamen a saga, jó lenne ha a dobozosra se kellene sokat várnunk. -
#806 Megakadtam egy helyen, vagyis másodzor visszatértem a toronyba ahonnan a Lovis látókövével kerültem/teleportáltam ki. Ninmcs nálam a látókő, az ajtó zárva...Hogy birnák ujra kijutni innen? Semmi ötletem nincs...Az ezelőtti mentésem pedig nagyon régi... -
#805 Haladj a föküldetésel, Maxos templom és a sárkány barlang után jön. -
#804 A lovag halála után be is kerül a naplóba, hogy talán más is megveheti a goblin szíveket.
A kengyelfutó kereskedő skriptelve van, mindkét hídnál elém toppant.
Előbb kért 500 aranyat, majd újabb 500-at az elkorhadt gerendák javítására.
Legszebb az egészben az volt, hogy harc közben léptem a hídra, alig volt a kariban élet, erre jön, hogy adjak neki zsetont...
Ha adok eltűnik, ha nem adok kapon 1 (azaz egy) XP-t. -
#803 amúgy az a csatatorony mikor lesz elérhető?
-
#802 amúgy érdekes h a nyúlas küldinél hiába olvasol a fejükbe onnan se derül ki:D
amúgy ha a kereskedő sikertelennek véli akkor ha utánna olvasol a fejébe asszem leesnek az árai.legalábbis kiírja:D
Nem tudom megéri e a szív biznisz, de én egy idő után egy szivet se találtma a goblinoknál...
meg azt mondja ha olvasol a fejébe h ahova ő viszi ott sokkal drágábban el tudja adni.
mivel 400xp-be került sztem lehet h később eljutunk oda nem tudom.
amúgy abba a házat ajánló kereskedőnél felmerül egy kérdés, hogy a picsuba jutott át az amúgy élőholtaktól,goblinoktól és banditáktól hemzsegő utakon?és ugye fegyver nélkül:D
-
#801 Sokszor hozzuk fel kritikának, ha egy kalandjátékban nincs választási lehetőségünk...
Itt néhány melléküldetésnél dönthetünk, milyen megoldást választunk, de nem tudom, csak nekem tűnik némileg tökéletlennek, vagy valamit nem jól csinálok?
Itt van ez a nyulas küldetés - nem igazán derül ki kinek van igaza.
Ha az őrt megfenyegetem, ide adja a pénzt, bár meglehet ártatlan, ha viszont a kereskedőnek azt mondom, hogy nem igazán tudok hinni neki, sikertelen lesz a küldetés (visszavonja), égbe szöknek nála az árak.
A malacszabadítás is elég faramuci, éhezőktől kell megmenteni a disznókat, amiért XP jár.
A lovag egyértelműen korruptnak tűnik, ő is az éhezők kárára próbál sefetlni velem, amikor nemet mondtam neki, elfutott, majd a helyőrségnél ránk támadt (ugrott ezzel a goblin biznisz).
A romos torony közelében elém toppanó kereskedő valami házat akar rám sózni - ki tudja ebből is mi sül ki...
Nem problémázom a játékon, csak próbálom megérteni mi zajlik körülöttem, s ez nem mindíg sikerül -
#800 Ezt hogy csináltad? Tök poén. :D -
#799 Igen, mindkét sebzés érvényesül közelharcban és míg az egyiket az erő a másikat az intelligencia befolyásolja. -
#798 Nem a kérdés butaság, hanem az, hogy egyesek szerint erre vagy arra KELL fejleszteni a karaktert. -
#797 Egy másik kérdés: a fegyverek sebzése.
Van egy közelharci, vagy távolsági sebzés, ami egyértelmű, de a mágikus sebzések működésének mi az alapelve?
Hozzáadódik a normál sebzéshez, vagy a castolt mágiára van hatással?
Gyanítom az első verzió, találtam olyan fegyvert, amelyiknek alig van normál sebzése, mágikus viszont elég jó, s jól is sebez - de ezt a mágikus sebzést befolyásolja az intelligencia? -
#796 Azért kérdezek ilyen "butaságot", mert nem régen kezdtem a játékot, nem tudom mi lesz magasabb szinten, de most a mágia tűnik a legkevésbé használhatónak.
Egy alap tűzlabda alig karcol valamit az ellenfelen, reg ideje katasztrófális, lényegtelen, hogy íjat, vagy kardot ragad a kari, de harcolni kénytelen - tehát messze áll attól, hogy mágusnak nevezzük.
Mágikus lövedék 1 másodperces reg idővel meg valami vitaminkúrát lövöldöz - harc.
Érdekes, hogy az idézett zombi viszont jól sebez a zöld (mérgező?) tűzlabdájával, leginkább így boldogultam, 7-es szinten elmentünk 9-10-es szintű banditákat pofozgatni, igaz rengeteg gyógyital fogyott.
11-es szintűek ellen már esélytelenek voltunk, valamit talán el is ronthattam, mert az alacsonyabb szintű ellenfelekből kifogyva kénytelenek vagyok ezekkel a góliátokkal birkózni.
Talán volna még szintemhez való ellenfél, de a goblinok barlangjain lévő ajtók kulccsal nem nyithatók, küldetés sincs oda. -
#795 érdekes én szétosztottam úgy a pontoakt hogy erőre is meg inteligenciára mégis 1-2 goblin szarrá ver a sebzésével.
-
#794 Full ijászal a legkönnyebb szerintem föleg ha megvan a hunter set.
Közelharci karival már nehezebb volt egy fokkal de ha távolra sebzö lényt raksz össze azzal is lehet jól haladni.
Mágust még nem probáltam majd a sagával talán. -
#793 Butaság. Valószínűleg mindegyik ág életképes. Én meg olyanokat olvastam, hogy csak íjászkodva lehet hard szinten játszani. Érdekes, de a warriorom-mal is megoldottam mindent.
Első játékra próbáltam egy harcosabb mágust csinálni, de mindig azon kaptam magam, hogy nem is varázsolok mert jobban élveztem a pörgösebb közelharcot. Második játékra már teljesen warrior ágra mentem, de ettől függetlenül ugyan úgy fejlesztetem az intelligenciát az erő mellett. -
#792 sztem az íjjal többre megy az ember.
-
#791 Még nagyon az elején tartok a játéknak, de valamit nem értek.
Egy (fél)hivatalos fórumon azt olvastam, hogy a játékban kiemelet szerepe lesz a mágiának, sőt magasabb szinten már fegyverre sem lesz szüksége a karakternek, ezért nem is érdemes fegyveres képességre pontokat elherdálni, intelligenciát, életerőt kell fejleszteni.
Mágus a 15-20 másodperces reg időkkel hogy fog elboldogulni fegyver nélkül?
Nem inkább egy harci mágus lesz az életképesebb karakter magasabb szinten, aki a fegyverhasználat mellett alkalmanként varázsolni is tud?
Az erőre, éeterőre fejlesztett harcosomat dobjam a kukába?
Kedvelem a mágusokat, de ebben a játékban pont azért indultam harcosként, mert nálam az nem varázsló, aki 15 másodperces reg idővel képes eldobni egy tűzlabdát, mágia helyett inkább karddal hadonászik.
Tudom, hogy a továbbiakban bármerre fejleszthetem tovább, csak azon gondolkozom, mi lenne a helyes?
A gyakorlat azt mutatja a harc, némi mágiával fűszerezve, az "útmutató" szerint a mágiára kell rámenni, a harcra még pontot se nagyon áldozni.
(yuotube-n harcosokat láttam, igaz skillfát nem sikerült meglesni) -
#790 ajj még mindig nem találom a kobór lényeket...
ajtón vagy min kell lemenni és hol screenshotot vki nem tudna dobni nekem róla?
meg lenne még más is élőhalott és a szellem-nek valahol nem lehet emgnézni miylen a stattja?
mert látom h egyre magasabb szintű jön, de nem tudom h milyen a statt mert azt nem írja és mivel mágus vagyok inkább a sebző varázsokat vagy a közelharci segítségeket fejleszteném ha nem éri meg.
viszont a lényidézés elengedhetetlen egy nekrónak szóval azt nem adhatom fel:D
és még valami, kb meddig tudok fejlődni?
-
Htjet #789 A térképen 2.6-os jelzésnél van a nekró barlangjakatt -
#788 Én meg elfelejtettem hogy hol találkoztam a nekromantával. 1-2 testrészt már találtam, csak vissza akarom vinni. Csak nem jegyeztem meg hol h az az állat:)
Valaki bejelölné a térképen, és bedobna egy képet ha szépen megkérem? :))
Ezentúl megfogadtam hogy minden fontos helyszínt odaírok a térképre, illetve szedem a Cavintonom. -
Htjet #787 Érdemes őket elolvasgatni. Azoknak a könyveknek amiket nem a küldetés cuccok közé rak be, nem nagyon van jelentőségük. A csata torony elfoglalása után lesz majd egy nagy ládád. -
#786 Talált könyveknek ugye nincs komoly jelentősége?
Tele van az inventory-m, el kellene adnom a fölösleges cuccokat, leginkább a könyvek tűnnek haszontalannak.
Tároló láda lesz valahol? -
#785 kösz. -
Gery Sniper #784 Kössz a segítséget, így már működik!! -
spcs #783 Gery - gondolom tört verzió van fent, rakd újra a játékot és ne crackeld, nyomd fel a patchet és utána a 1.03 cracket. -
Gery Sniper #782 Sziasztok! Hivatalos oldalról leszedett patch ( a 400 mb-s 1.3-as)is jó? Mert nekem nem engedi telepíteni! Hibaüzenet: Could't identify the installed version of Divinity II - Ego Dracoins. -
#781 A sagával gondolom semmiképp se müködne de majd kiderül. -
#780 Én is megvenném de eredetivel nem működik a magyarítás :( Legalábbis ezt mondják! -
steweee #779 igen, sztem annyiért én is megveszem, megérdemli. ahogy a sacred 2 bővített diamond kiadása is majd -
Htjet #778 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy elpusztított bánya Lovis tornyától nyugatra, térképen a 2.12-es jelöli térkép -
#777 amúgy a nekromantának a lényeit merre lehet megtalálni?
mert kéne az a rohadt csatlós mert így is elég nehéz a harc.
-
#776 csak pocsék az optimalizálás...
nálam majdnem játszahhtalan szinten van.
-
#775 Én biztos arra várok 3k baráti ár egy ilyen játékért, remélhetöleg még novemberben kijön a bövitett verzió.