• Rash87
    #1274
    Megnéztem,hát nem volt egyszerű, már én is a feladás határán voltam...

    Aztán utoljára még ránéztem,mivel lehetne még javítani,mert pl. a löttyök,intelligencia,erő,stb hiába ittam harc előtt,kevésnek bizonyult.
    De észrevettem, hogy a fegyverekbe,páncélokba nem teszel amuletteket,ami hiba,mert ez sokat számít. Ezek plusz tulajdonság pontokat adnak pl erő v. közelharci páncél jól jön, szóval így már elsőre sikerült.
    Szóval ha folytatod,erre figyelj oda,mikor rákattintasz egy páncélra vagy fegyverre,kihoz egy "Amulett" menüt,amire ha rámész, kihozza hogy milyenek találhatóak nálad,s azok közül választhatsz.

    Másik dolog,hogy gyenge vagy,küldetés tárgyakból ítélve jó pár mellék küldetés kimaradt,amivel rengeted XP-t veszítesz.

    Harmadik, hogy a egykezes kardhasználatot fejlesztetted, erre fel kétkezes kardod van, s nincs normális egykezes kardod sem. Bár most még jó ez a Arben kardja,mert erős,de később nem, szóval olyan kardot használj,amit költötted a pontokat.
    Illetve a képesség választás is rossz,a forgószél semmire se jó,mert nagyon lassan töltődik vissza,sokkal hatékonyabb a ugró támadás,s ennek még varázserő se kell,s magasabb szinteken jól lehet vele gyilkolni :) Más képességet nem is érdemes harcosként használni,én legalábbis ezt fejlesztettem 14,15. szintig.Szóval ha toronyban vagy,szerintem töröld a képesség pontokat,s majd oszd szét újra.

    Mentés