#52#44 húú 1 vagy nem láttál mostanában még csak messziről sem linuxot, 2 vagy még soha életedben nem láttál... 3 esetleg rossz disztróval próbálkoztál. #48 ja az is a problémád hogy nincs játék? nekem a "modern" játékok totál nem jönnek be régi kedvenceket is már untam, itt vannak még ötletes érdekes játékok, amivel elszórakozok, egy kicsit aztán annyi. de érdekes dolog azt a linux hibájára írni hogy nem fejlesztenek rá a játék gyártók, egy értelmes komment:#35
felesleges programról nem tudok, hogy van választási lehetőséged nem tudom miben korlátoz téged... én gnome alatt is simán futtatok kde alkalmazásokat.
ja hogy sok disztró van, valszeg mind a 100+ ot végignézted, és azért nem volt még időd utánna olvasni mi miért van, remélem egyszer majd megteszed, de összefoglalva a lényeg, hogy ésszerű a nagyobbak, elterjedtebbek közül választani, amiket kábé 1 kezeden is meg tudsz számolni, itt is ugyan az mint a "felesleges program" nál hogy miért zavar ha van több? ha te megtaláltad, akár mások véleményére alapozva, a kedvenc disztród akkor miért idegesít hogy van még mellette jó néhány.