• Palinko
    #428 "de a fejlesztők nagy részének nem kell, inkább a directx-re váltanak. ^^"

"Néhány fejlesztő szerint az OpenGL új verziója nem hozta magával a várt újításokat"

és ugye mi nem olvasunk te nagyon tudod... :DDD

ismét csak az én bevezetőmet olvastad el, az eu áll át nyílt forrásra, és nem linuxról winre vált mivel tudod a zárt a win a nyitott a linux, ha eddig felfogtad akkor, segítek abban is hogy ha váltanak a nyílt felé akkor windowsról váltanak linuxra

erről is szól, de inkább a korrumpált személyek hitetik el mindenkivel hogy nagyon jó ami most van.

#433 szerintem a tesztelők nem 10 percet tesztelték mikor rossz véleménnyel voltak róla, hanem jóval tovább, és persze ha használni merték simán előjöttek a hibák, és nem csak demot MUTATTAK be nekik, tehát abban sem vagyok hogy használták, lehet csak videót néztek, mert a demo azt is jelentheti. 10 perc alatt nem lehet végignézni egy oprendszert rendes tesztnek nevetséges, ha akartak volna valamit miért nem adták oda egy alapos tesztnek? ez így csak marketing és arra jó hogy megint egy értelmetlen cikk legyen a vistáról, ami azt "bizonyítja" hogy "tökéletes".

#435 konzol pc vitában tartom hogy valamire PC jó valamire konzol, ki mit kedvel azt használ, konzolon akárhogy is nem fps eznék és szimulátor sem érdekelne, sport játékok, nem szimulátor stílusú autóverseny viszont konzolon érdemes.