#266 "Jó, én is be tudnék írni ilyen kamukat hogy 30 éve használok dost, és még sose szart be... "
Saját magadat idézve: Hazudozó vagy, aki nem bír egy két hónapnál tovább működő XP-t se megcsinálni. A vistád pedig működik ugyebár. Igazi szakértő lehetsz ám windows téren.
#290 "Mondtam: unom már a "használj linuxot" dumát, mikor egyszerűen nem alternatíva"
Én pl nem csak irodai szinten használom (#273-ba leírtam mikre), és mégis megfelelő alternatíva. Irodákba ennél jóval kevesebbre van szükség. Jó, természetesen itt nem arra gondolok, ahol direkt specifikus programokat használnak, hanem olyanokra, ahol tényleg csak office, e-mail, és net kell. Nem utolsó szempont az se (saját tapasztalat alapján), hogy nem lassul be a rendszer X idő után, mint winnél.
Ami nagy hiba a mai oktatási rendszerbe, hogy az embereket nem szöveget szerkeszteni tanítják meg, hanem wordozni, nem táblázatkezelni, hanem excelezni, és nem prezentációt készíteni, hanem powerpointozni. Ezért hülyeség per pill az ECDL ott ahol van. Az ECDL elvileg "jogosítvány" a pc-hez, mert van benne ugyebár OPrendszerek modul is. Jah.
Nagy gány a mai oktatás. Nem a számítógép használatot tanítják, hanem a windows használatot (hozzátenném, hogy még azt is szarul). Plusz szép magyar nemzetünk csak úgy dobálja ki az ablakon a 25 milliárdokat. Miért is? Hogy akinek idáig volt legál XP-je, annak most lehessen legál vistája. Pénzkidobás. Akinek kell, úgyis megveszi pénzért, vagy lewarezolja, de átlagfelhasználásra az XP is több mint elég. Nem is beszélve arról, amivel elkezdtem a hozzászólásomat, hogy sok helyen egyáltalán nem is szükséges windows.