• RViktor87
    OFF
    Jajj anyám, mint az oviban... Tépitek itt egymást ahelyett, h normális ember módjára vitatkoznátok ALÁTÁMASZTOTT tényekkel ellátva.

Utálom az ilyen csőlátású emberkéket. Akik reflexből mondják, h fúj Win/linux.
    Meg kell magyarázni, hogy miért nem jó az egyik, és miért nem jó a másik. Az hogy "szar" az nem elég...

ON
    Felhasználói szinten használtam már linuxot - ubuntut. Tényleg könnyen kezelhető, semmi gond sincs vele, amíg csak egyszerű dolgokra kell használni.
    Volt jó pár disztróval (Uhu,kubuntu) bajom: Nem akarták látni a SATA vinyóim... Kerestem google-n, de semmi értelmes nem volt, végülis az ubuntu tudta kezelni. Az a bajom a linux-szal, h nehezen lehet rá JÓ programot találni. Pl. annó kerestem WinAmp utánzatot, de valamiért mind kiesett. Egyik az ékezetes betűk miatt, másik a playlist miatt. Egyszerűen nem az hogy nincsenek, hanem h nehezen lehet rá tényleg jó programot találni. Egy átlag Usernak az lenne a legfontosabb, h könnyen lehessen rá telepíteni, ne kelljen szarakodni a sudo-val, ha valami nincs meg az adott programhoz. Egyszerűen egy átlag User utálja a DOS feelinget, a parancssort, a basht, szal tudjátok... Ebből a szempontból sokkal felhasználó barátabb egy Win. Viszont egy profibb, bevállalósabb felhasználó sokkal könnyebben tudja a spec beállításokat módosítani linuxban. Winen sokkal nehezebb dolgokat megváltoztatni. De az nem jelenti azt, h szar.