• sanyynn
    Fuh... Jó ideig eltartott az összes hozzászólást elolvasni :D

[Vista off]
    Nekem a Vistával egy gondom van: Nem fut a gépemen... Nem támogatja a videokártyáját a notinak (Linux alatt is ez a gond). XP alatt megy a videokártya, viszont rossz a rendszeridő. Elvitetem szervizbe, azt mondták semmit nem tudnak vele kezdeni, feltoltam egy Ubuntut és megy :D Most már nem fagy le flash/javanál...
    [/Vista off]

Nem is értem, miért szálltok vitába a sráccal, lerí róla, hogy egyáltalán nem ért a témához, nem használt és nem is fog életében használni Linuxot. Az érvei teljesen megalapozatlanok. Egyszerűen nem tudja felfogni...
    1. A warez nem letöltési alternatíva
    2. A Linuxot EGYSZERŰBB használni
    3. Igenis vannak natív 3d-s játékok Linuxra...

Megfelelő hardveren tökéletesen működik majdnem az összes "szemcukorka" meg játék... Egyszerűen tudatosan kell vásárolni, illetve ami gépet eddig Windowson játékra használtak rendelkezik a megfelelő alappal. Akár elismerik, akár nem Windowson igenis létezik egyfajta "random hiba generátor" mely alapján egyszer működik, egyszer nem. Volt olyan, hogy nem ismerte fel az alaplapot, máskor meg tökéletesen működött, pedig mindig ugyanúgy lett telepítve. Linuxnál ez nem így van... Felrakod... használod az idők végezetéig...

Windows-os játékokkal toltunk lan-party-t hálóban... (UT, CS, SC :)...)
    Egyszerűen megfelelő hardver kell, melyhez létezik "driver". Hozzátenném, hogy ez sem a Linux hibája, mivel pl. a Via-nál már évek óta könyörgünk a Linux support-ért... (Azt írják, hogy van, de nincs)