• malystryx
    Sajna én csak most olvastam a hozzászólásokat tegnap, és jó néhány oldalt át kellett olvasni, és nem az elejétől kezdtem.. Így mindent kipróbáltam amit ide gyűjtöttetek. Ezúton is köszönöm szépen sokak fáradozását abban, hogy elinduljon a játék.
    De sajna nekem már túl késő volt.
    Az én véleményem az, hogy az EA beveheti. Miért nem lehetett volna ebből a játékból is csinálni egy ingyenes bétát? A BC2 bétájával egyik havernál játszottam 10-20 percet, örültem is neki. Nem volt rossz, de épp elég is volt. Ezt a játékot meg már év elejétől figyelem, mert azért a MOH nevet is játszottuk a haverokkal régóta. Minden nap megnéztem, reménykedve, hátha adnak ingyenes béta kulcsot. Az egyéb trükkök meg már nem jók...
    Mindegy, úgy döntöttem, megmaradok a Cod 5-nél, azon egyedüli játéknál, amit kipróbáltam bétán is, és megvan eredetiben, mert ebben megtaláltam a nekem valót: egy Bolt Action Rifle szervert. Egyrészt jó nehéz, másrészt igen keményen fejleszti az ember célzóképességét. Persze távcső nélkül :-))

Bocs az off-ért. Mindegy, ha esetleg lesz még esély rá, megnézem, de eredetiben tuti nem veszem meg, ennyivel sem járulok hozzá nekik..