3478
  • palinho96
    nagyon szépen köszönöm!
  • FSpofon
    http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
    itt szépen kiválasztod a típust, az oprendszert, és már lehet is töltögetni a drivereket.
  • palinho96
    ok pill megnézem...
    Motherboard Name: ASUSTeK Computer INC. P5B
    Ezt hozza
    meg a doboza is
  • mmovar
    az kizárt! p5b-ből annyi van mint szemét fent... szóval kell még lennie mögötte valaminek. P5B-V P5B-VM P5B-VM SE és stb... everestel nézd már meg
  • barmi
    *vista
  • barmi
    Vita driver nem jó neki? szerintem azt is megeszi (mondjuk lehet hogy az sincs :D)
  • palinho96
    Asus P5B ez a pontos típusa!
  • mmovar
    figyi egy pontos típust írhatnál azért... mert p5b kevés...
  • mmovar
    asus supportot nézted már?
  • palinho96
    Skacok!
    EgyAsus P5B alaplapnak (nem delux, hanem sima P5B) van-e Win7 Drivere, ha igen akkor pls linkeljetek! Előre is köszi!
  • FSpofon
    remélem soha nem indul el nálad
    vagy leég az alaplapod
  • palinho96
    Maradjál már!
    Ez nem veszekszős oldal bazd meg!
    Te voltál olyan balfasz, hogy elbasztad z eredeti kulcsodat, amiért még fizettél is!
    Ezen a problémádon, már nincs mit segíteni! Azt a kulcsot dobd ki ahogy, van azt már kiválóan elbasztad!

Ui.: Van-e EA (Electronic Arts) fiókod?
  • De8Vent
    nem, az már MoH beta kulcs
  • De8Vent
    per-pill ha jól tudom nincs olyan oldal ahonnan lehet, max ha előrendeled 576-nál és akkor talán küldenek még neked kulcsot :)
  • barmi
    Na akkor most mi a helyzet ezzel a 576-os kulcsal? Ezt már nem kell átküldeni a medalofhonor béta oldalon hanem egyből be kell írni a játékba amikor kéri? ( én még a ccc-s kulcsal játszottam és azt először be kellett integrálni a béta oldalra.)
  • De8Vent
    igen, én is ezt szorgalmazom :D
  • mmovar
    üdv!

Segítene valaki kulcsot szerezni? láttam vidiket a multiról. hát el is adom az mw2-öt amíg lehet xD
  • De8Vent
    Prince23 ennek a kis idegbetegnek adj egy szép BAN-t. köszönöm .
  • Beers
    bravo!
  • barmi
  • barmi
    Pénteken előrendeltem a játékot (576-tól) erre szombaton sikerült szereznem béta kulcsot, 15 percet játszottam kb. aztán nyomtam is neki egy unistallt aztán visszamentem az 576 oldalára és töröltem a rendelésemet még szombat délután erre tegnap délelőtt csak kiküldték a bétakulcsot az 576-ból... LoooL
    Mind1, uncsiöcsémnek jó lesz. :O
  • bgreg
    A KHURVA ANYÁDAT BAZD SZÁJBA TE FASZ ANYÁDAT NEVESD KI TE GECI NEM HOGY SEGITENÉL TE BUZI
  • palinho96
    Akkor baszhatod!:)
    A gamebe kellett volna először :D! így mot már semmit nem ér a kulcsod! xD
    Szopacs! Arra az oldalra a C&C4-es BÉTA kulcsot lehetett begenerálni MoH-key-re!
  • De8Vent
    hát akkor ez van kész ...pff és még neki áll följebb...
  • bgreg
    az oldalon az medalofhonor.beta ..
  • palinho96
    Héé!
    Nyugszik a beteg!
    Először agamebe írtad be a kódot, vagy itt????
  • TDC Geronimo
    Nekem se. Boxra rendelted? Elvileg ott még nincs beta és talán ezért nem küldték még.
  • bgreg
    lol SZTED JÁTÉKBA MIT PROBÁLTAM BEIRNI MÁS KÓD HIJÁN AMIT KIKÜLDÖTT 576 CSAK AZT TUDTAM DE OKOS VAGY TE
  • De8Vent
    azt ne az oldalon írd be hanem a játékba ...
  • malystryx
    Így van Gyuszopapa :))
    Egész jól megy már, sok pályán már sikerült első helyen végezni, de szinte az első 5-ben mindig ott vagyok.
    Az IBG (International Brotherhood of Gamers) szerveren szoktam játszani, nagy örömömre több magyarral is találkozom. Itt nagyon rendesek, de kemények a szabályok értelmében.

Ha esetleg ismét van remény a MOH kipróbálására, aki tudja kérem szépen írja meg a segítségeket, és a lehetőségeket. Továbbra is figyelek. Köszi
  • Gyuszopapa
    A Cod5 visszamenőleg az egyik legjobb a codok közt.Only rifle na ott kell a skill.A hitbox-a nagyon jó,többek közt ezért játszák kevesen mert tudni kell benne célozni(a mellélövésnél nem hal meg az ellenfél).
  • MR ME
    ok
  • bgreg
    VALAKI MONDJA MÁR EL HOGY KELL BEJUTNI ERRE A KIBASZOTT GAMERE ELKÜLDTÉK A KODOMAT BEIRTAM A KIBASZOTT OLDALON DE SEHOGY SE MEGY BE JÁTÉKBA IS KÉR VMIT VKI MONDJA EL!!!!!!!!!!!4
  • szapor
    valakinek van felesleges béta key? mert akk elküldhetné, nagyon kipróbálnám már a játékot
  • bgreg
    hi
    amikor belépek gamebe akkor ott kér serial numbert beirok a keyt de nem lép be azt irja failed
  • De8Vent
    ma találkoztam MiniG nevű egyénnel aki egy tetves csaló csinált egy 52/0 statot ... ja és igen BFBC2-ben is ez a neve nyomorék faszláma ...
  • Beers
    meg
  • Metalmilitiakid
    Na megvolt a CQ tesztelése is, ezt kicsit rövidebben fejtem ki mint az infet. Ez nem JÁTÉK, ez egy betűvel kevesebb SZAR. Körökre osztott tényleg 10x10 méteres masszív hentelde, semmi értelme, a járművek lényegét veszi el. Nincs semmi olyan pályaméret ami indokolná azt az 1 darab bradley t a játékban.
  • malystryx
    Sajna én csak most olvastam a hozzászólásokat tegnap, és jó néhány oldalt át kellett olvasni, és nem az elejétől kezdtem.. Így mindent kipróbáltam amit ide gyűjtöttetek. Ezúton is köszönöm szépen sokak fáradozását abban, hogy elinduljon a játék.
    De sajna nekem már túl késő volt.
    Az én véleményem az, hogy az EA beveheti. Miért nem lehetett volna ebből a játékból is csinálni egy ingyenes bétát? A BC2 bétájával egyik havernál játszottam 10-20 percet, örültem is neki. Nem volt rossz, de épp elég is volt. Ezt a játékot meg már év elejétől figyelem, mert azért a MOH nevet is játszottuk a haverokkal régóta. Minden nap megnéztem, reménykedve, hátha adnak ingyenes béta kulcsot. Az egyéb trükkök meg már nem jók...
    Mindegy, úgy döntöttem, megmaradok a Cod 5-nél, azon egyedüli játéknál, amit kipróbáltam bétán is, és megvan eredetiben, mert ebben megtaláltam a nekem valót: egy Bolt Action Rifle szervert. Egyrészt jó nehéz, másrészt igen keményen fejleszti az ember célzóképességét. Persze távcső nélkül :-))

Bocs az off-ért. Mindegy, ha esetleg lesz még esély rá, megnézem, de eredetiben tuti nem veszem meg, ennyivel sem járulok hozzá nekik..
  • kill3r21
    aki az 576.on rendelt elö, megküldték már a béta kulcsot? mert nekem még nem jött meg :(