Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotya10002
Sziasztok!!Jó lenne kipróbálni a gamét!Elõrendeltem tegnap de a kulcs lehet meg sem jön??

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Reméljük 😊

Igazából nekem sincs szükségem még egy CoD MW2 BF BC2 -re csak a bétateszt b@ssza csõröm 😄 ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Fpocok
Egyelõre úgy is játszhatatlan béta... szóval 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

elvileg lehet

kill3r21
énis elörendeltem, majd ha megjön a beta kulcs meg gondolom magam, remélem késöbb is lehet törölni a rendelést 😊
okés köszi most rendeltem elõ remélem hétfõig megjön a key.

Tudud törölni a rendelésedet az 576-os profilodban.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Gyerekek aki játszott a bc2 -vel annak semmi válltozás nem lessz a MOH ban.
Játék menetet úgy képzeljétek el mint a bc-ben.Mivel itt HC mod nincs csak sima serverek vannak,ezért megis látszik milyen nehéz lelõni bárkit.
Bradly-vel és a letámasztott fegyverekkel ,piszok nehéz lelõni bárkit.
Biztos találat az csak a fejes.Lagg ebben a játékban viszont részemrõl megszünt.Jah és elméletileg ,PS3 tulajokal együtt játszunk.Ahogy nekem feltünt.
Lényeg,piszkosul látszik a játékon ,hogy konzol-os.Fegyvereket egér görgõvel nem lehet válltani.Számoknál kell nyomkodni ami elég idegesítõ,persze konzol részrõl ez nem gond,mert gombok kéznél vannak.

Egyéb különleges *effect*-ket pontokért kapunk mint az MW2-ben.ezt jelzi is a játék,de a nagy lövöldözésben elég nehéz megtalálni megfelelõ számokat.

Most per pill ennyi jött le pár játék után és nem dobtam hannyat magamtõle.Sajnos.

Fpocok
576 2-3 napot ír ki, hogy akkor küldi.

MR ME
tehát elõrendelés nélkûl semmi lehetõség rá h bejussak? pfff :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ha elõrendelem 576ból és miután megjött a key utána le lehet mondani a rendelést?

Skynet
576 nem küldött még mindig beta kulcsot.
FSpofon
ha elõrendeled a moh-t

Arab money

MR ME
tehát jól értelmezem h bc2 vip kóddal tudok bétázni?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

én tegnap beszéltem egy sráccal aki onnan rendelte olyan hajnali 1kor játszott vele és azt mondta rakat fos a beta monoton semmi élet nincs benne csak mész lõsz ennyi gagyik a hangok arcade törölte az elõrendelést😄

rendeld elõ 576ban, az elõrendelés nem kötelez vásárlásra.
esetleg ha van valakinek fölös beta kulcsa nagyon megköszönném nagy dilemma elõtt állok a bfbc2-t is megvettem feleslegesen mert egy rakat hulladék.

Kami
Hali All!
Egy gyors kérdés a Combat Testing oldal tagjaihoz:
Aki ott fenn van az automatikusan kap kulcsot, vagy ott is kérni kell külön? Ha igen hogyan?
Elõre is THX a segítséget!

Smithwarden
"On another note, when shooting a person, i find that sometimes you can die in 3 hits, sometimes it takes like 8 or more."
...
Nahat, szinte meglepodtunk. <#idiota>
Frostbite PC by DICE. <#levele>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

zzeN
Itt egy rövid értékelés a beta-ról.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
fú ezt nemtuom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dizson
Horec
ugyan ez van nálam is remélem nemsokára megoldják

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

zzeN
És netán aki már regisztrált?!
"Code already in use" error is our top priority. We are working on it and appreciate your partience!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
nekünk még nincs kulcsunk, és beirni se lehet mert regisztrálni kéne, de nem enged.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Horec
Nektek se fogadja el még a kulcsot ?

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

Beers
szerintem nem

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

DarkSector
és ha steam-es a bc2 akkor miképpen kell alkalmazni?
vagy a steam-es nem számít vipnek?

Beers
majd megy 😊

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Hun' a bétakulcs vázze? :-)

Fpocok
Úgy hallottam azért nem dolgoznak, mert megy a VB, azt is hallottam, hogy akkor lesz jó, ha vége a VBnek.

Skynet
BFBC2-vel is lehetett nyugodtan BETA-zni,ezzel sem lesz gond. A kérdés csak az mit mutat. Mert amit mutat ahhoz képest akármit ígérnek pc-n sokminden nem fog változni...
Carloska
várható volt nem lesz ebbõl semmise elsõ nap, utána még 32 hiba utolsó nap mikor meg már jól menne WTF? BETA CLOSING!!!! viszlát októberben 😄 És kezdõdik minden elölrõl 1.01 patch server browser patch punkbuster hiba de hát akkor már nem Románok csinálják majd patchet " ahol ez meg az miatt nincsen patch" hanem Tadjikistan aztán ott meg lezárják a határokat majd és azért nem jön a patch röviden ennyi 😄

Skynet
Nagyon úgy tûnik hogy senki nem tolja eddig. Legalábbis ha már menne a multi beta akkor már fent is lenne pár vid jutubon...
Fpocok
Ha van bc2 accod meg kódod, akkor elvileg mától lehet nyomni... persze ha dice is úgy akarja.

Ha csak sima beta kódod van, akkor csak hétfõtõl.

Beta-tesztben akkor csak az vehet részt, aki elõrendeli a játékot, vagy van BC2 VIP-ja??
Pedig a BC2-nél bárki kérhetett kódot...

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Waczkor
Én is tapasztaltam ezt.Én is reménykedem egyelõre,pc-n hulladék a bfbc2 hitboxa konzoloshoz képest😞

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Skynet
Nembaj én még reménykedem.😊
TDC Geronimo
Egyszerû. Az egész frostbite motor a hálózati struktúrájával egyetemben konzolokra lett megírva. Ott tökéletes. PCn láttuk milyen, egy ócska átirat.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Skynet
Nem a rásegítés. Egyszerûen bizonyos körülmények között egyszerûen nem érzékeli a játék a találatot,kijelzi ugyan hogy találunk,de szinte semmi hatása.Számtalanszor volt hogy haverom lõtt rám és anyázott hogy ménem döglök neki kijelezte hogy talált vagy 4-5ször nálam pedig minimális sérülésen kívül semmi nem történt,lelõttem,erre közölte hogy a "replay"ben 91%on volt az életerõm...
Konzolon a profibb helyeken kikapcsolva az "autoaim" opció így nincs rásegítés,toltam ilyen helyen,érezhetõen jobb a hitbox.
Érthetetlen hogy a konzolos hitboxot miért nem sikerült bevinni a pc-be. A legtöbb embernek ez a legfõbb baja a BFBC2-vel.
DarkSector
az szép errõl még eddig soha nem hallottam...ez lehet a rásegités végett van nem? mert tudtommal konzoloknál szokott lenni néhány fps-ben segitség a célzáshoz...nem aimbot, csak asszem ha kicsit mellélõsz akkor is beadja.

Skynet
Ezért vok én is kíváncsi csak a BETA-ra mert a videókban megint jónak tûnik a gyilok....Akárcsak BFBC2 esetében..Aztán jön pc-n a pofára esés a videókhoz képest.

/Dark: Hitbox--> találat érzékelés. Míg konzolon BFBC2 teljesen jól veszi a találatokat és tényleg a legtöbb fegyver maximum 3-4 találattal öl,addig pc-n rengetegszer még 6-8 találat is kevés.
DarkSector
amugy hogy képbe legyek miaz a hitbox, és konzolon miért más ez a hitbox vagy mi??

TDC Geronimo
Én csak megnézem a játékmenetet. Venni PCre még egyszer DICE játékot nem fogok. Ha tetszik akkor megveszem boxra õsszel. Tetszik alatt a játékmenetet értem nem az elbaszott hitboxot, ami 100% hogy jelen lesz itt is. Az alapján nem ítélkezem majd, mert tudom, hogy a konzolossal nincsenek ilyen gondok.

DarkSector
ahham, én bejutottam a menüig, de a ragelésen már nemtovább...még barangolni sem enged a pályákon egyedül...:S

Skynet
Erre talán még több COD fan rámozdult mint a BFBC2-re...
+ A BFBC2-esek között is jópáran kíváncsiak...
EA-nak pedig sikerült megint "jól" számításba venni az érdeklõdõk mennyiségét...<#idiota>

//Miért lenne az? A pc is tv-re van itt kötve.😊
TDC Geronimo
Konzol port-e

TDC Geronimo
"We are very aware of the Amazon #MOH pre-order issue and are on top of them about it." Minden fos :d

Skynet
Semmi...Fröcsögés van.😊

A szokásos EA leterhelés van,ami ha sikeres lesz a game az elsõ 1-2 hétben várható is lesz a teljesnél.😊