• Waczkor
    Azért azon jót röhögtem,mikor press conference-en bemutatták a medalt és hogy mondta a csávó hogy a dice meg a multi micsoda páros.
    Dice-nál nagyobb szánalom csapatot nem tudok mondani,amit műveltek a bfbc2-vel és amit még mindig művelnek,az nevetséges.Hirdetik ezerrel,hogy map pack 3,aztán a régi mapokon feloldják a tiltást,hogy ne csak 2 fajta gamemode-ban futhassanak.És ők várják el hogy megvegyük ezt a gémet.

Béta véleményem:
    Mind a két pályán letoltam csomó kört,igazából lehet attól van hogy már a csapból is modern fps folyik,de semmi olyat nem láttam egyik pályán sem,hogy azt mondanám izgalmas.A tdm pálya az kb egy gyakorló térre hasonlít,mintha randomra lennének az épületek meg minden, mindenhonnan mindenre rálátsz.Másik pálya az meg tiszta bfbc2-be illő pálya,inkább ahhoz adták volna ki és nem egy önálló játékba teszik.Bétából nehéz levonni következtetést a játékról,nekem úgy tűnik mintha jobban futna,mint a bf,gyorsabban is tölt be.Sebzés határozottan jobb mint a bfben,de persze itt is vannak érdekes dolgok.Fegyverek hangja erőteljesebb,igaz nem lőttem még fegyverrel,nem tudom milyen a hangjuk.Mondjuk a bf hangjainal jobbak,ott olyan mintha játékfegyókkal lőnék.A kiírások,killstreakek,classok nevetségesek,sima ügy az ellen kezdőjének a rape-elése.Tank ultragáz.Amint megszerzik az lmg-t,kb minden ultrapró azzal megy és lő mindenre.Amikor azon a valley pályán megy a gém,ott nincs taktika,fos a pálya olyan szempontból,hogy mindenhonnan rálátnak a támadok kezdőjére,kis fős serveren még jó,de ha tele van nem tudsz merre menni,mindenhol vannak.

Legnagyobb bajom,hogy ez egyáltalán nem hasonlít egyetlen medal of honorra sem.Cod és bfbc2 klón,ráadásul pofátlanul lenyúltak mind2 játékból dolgokat,azt csodálom hogy a dice-nak még van bőr a képén.

Konzolon biztos ezen is nyernek a készítők,pc-re szerintem az veszi meg akinek nincs bfbc2.
    Én biztos hogy nem veszem meg,eleve megfogadtam,hogy dice gémet többet nem veszek.
    Szerencsére 576-ban rendeltem elő,kulcsot mondjuk a belinkelt c&c kulccsal szereztem.

Egyébként nem olyan rossz ez,csak engem irritál az ilyen szintű tiszteletlenség a játékosok felé.Hülyének nézik az embert,persze vegye meg 2x ugyanazt a játékot.