3478
-
#799 Igen,szarul alkalmazták még a saját ötleteiket is.Ezé a legdurvább az egészben. -
#798 XD Igazad van... XD -
#797 hát a lenyúlás télleg vicces...:)
és ahhogy a videókat néztem a legtöbb ötletet szarul alkalmazták, legalább lopjanak jól, pláne ha azt nézem hogy saját házuk tájékáról, mert ugye a bf az is EA játék, meg DICE.
ekkora egy béna társaság még a saját cuccaikat se tudják jol lemásolni...:) -
#796 Azért azon jót röhögtem,mikor press conference-en bemutatták a medalt és hogy mondta a csávó hogy a dice meg a multi micsoda páros.
Dice-nál nagyobb szánalom csapatot nem tudok mondani,amit műveltek a bfbc2-vel és amit még mindig művelnek,az nevetséges.Hirdetik ezerrel,hogy map pack 3,aztán a régi mapokon feloldják a tiltást,hogy ne csak 2 fajta gamemode-ban futhassanak.És ők várják el hogy megvegyük ezt a gémet.
Béta véleményem:
Mind a két pályán letoltam csomó kört,igazából lehet attól van hogy már a csapból is modern fps folyik,de semmi olyat nem láttam egyik pályán sem,hogy azt mondanám izgalmas.A tdm pálya az kb egy gyakorló térre hasonlít,mintha randomra lennének az épületek meg minden, mindenhonnan mindenre rálátsz.Másik pálya az meg tiszta bfbc2-be illő pálya,inkább ahhoz adták volna ki és nem egy önálló játékba teszik.Bétából nehéz levonni következtetést a játékról,nekem úgy tűnik mintha jobban futna,mint a bf,gyorsabban is tölt be.Sebzés határozottan jobb mint a bfben,de persze itt is vannak érdekes dolgok.Fegyverek hangja erőteljesebb,igaz nem lőttem még fegyverrel,nem tudom milyen a hangjuk.Mondjuk a bf hangjainal jobbak,ott olyan mintha játékfegyókkal lőnék.A kiírások,killstreakek,classok nevetségesek,sima ügy az ellen kezdőjének a rape-elése.Tank ultragáz.Amint megszerzik az lmg-t,kb minden ultrapró azzal megy és lő mindenre.Amikor azon a valley pályán megy a gém,ott nincs taktika,fos a pálya olyan szempontból,hogy mindenhonnan rálátnak a támadok kezdőjére,kis fős serveren még jó,de ha tele van nem tudsz merre menni,mindenhol vannak.
Legnagyobb bajom,hogy ez egyáltalán nem hasonlít egyetlen medal of honorra sem.Cod és bfbc2 klón,ráadásul pofátlanul lenyúltak mind2 játékból dolgokat,azt csodálom hogy a dice-nak még van bőr a képén.
Konzolon biztos ezen is nyernek a készítők,pc-re szerintem az veszi meg akinek nincs bfbc2.
Én biztos hogy nem veszem meg,eleve megfogadtam,hogy dice gémet többet nem veszek.
Szerencsére 576-ban rendeltem elő,kulcsot mondjuk a belinkelt c&c kulccsal szereztem.
Egyébként nem olyan rossz ez,csak engem irritál az ilyen szintű tiszteletlenség a játékosok felé.Hülyének nézik az embert,persze vegye meg 2x ugyanazt a játékot. -
De8Vent #795 jaj nyugi..:D -
#794 miért ban???? -
De8Vent #793 bazz xD de grat hozzá:) -
#792 Ea store ban akar valaki mostanában vásárolni?? van 10 eurós kuponom és máris olcsóbb vele egy játék :D -
kanduhr #791 Normális stratégia, és komolyabb FPS-ek csak PC. Ha a nagyok kiszállnak, jönnek a garázsfejlesztők. -
#790 Köszi zotyadri:)
tudom... XDXD
Szerénységemnél, már csak a szépségem nagyobb... xD -
#789 amugy igen ezzel kezdte mindenki, csak azért nyomultunk erre a c&c 4-es kulcsra, mert ide csak egy e-mail cím kell beírni.
akkor marad a rendeléses mod, viszont ott hétfőn lesz cd-kulcs küldés... -
#788 Frankó!Én meg azt hittem valami jó fragmovie:-)))
De grat! -
#787 akit érdekel a videóm :) -
HUN BECSEHELY #786 Majd irj rám Skype-on,mert nem látlak.Csók a Családnak -
barmi #785 Hát igen. Akinek van egy csepp esze az így megoldja, de akinek nincs az ... -
#784 Simi ez nem megy ilyen könnyen, ha visszmondod, miután megjött a kulcs, rosszabb esetbe rádküldik a SÜNÖKET is! Én már hallottam ilyneről, de szerencsére én ilyneket ne mismerek...! :) -
#783 az én logikámmal gondolkodva arra jutottam ,hogy, mire is jutottam...????
Neeeeeeem! arra, hogy ha most már nincs BÉTA kulcs, akkor valamikor megszkítják még ezt a bétát! és akkor újra indul a kulcsszerzéses lehetőség!
Nade, ha ők is okosak, akkor azt fogják csinálni, hogy azzal az e-mail címmel, amivel már régebben szerzett BÉRA kulcsot, azzal, most nem fogják engedni játszani!!! Sztem ez így hülye, de logikus!!!És ha valakinek ezalatt a párnap/hét alatt megtettszik a game, az úgyis előrendeli, vagy megvszi a megjelenés időpontjába! :) -
simon7108 #782 de ennyi erovel elorendelem megkapom a kulcsot és vissza mondom:D -
barmi #781 Nem. Ők azt próbálják elérni hogy nehogy ki tudd próbálni mert akkor úgysem veszed meg. (ezért van ez a béta dolog is ennyire megbonyolítva) -
#780 az-az!Igen elfogyott -
#779 de sajnos van ien ember...
pl én megveszek kapásból resident evilt, tökkmindegy hogy mmo, gokartos, vagy mi...meg devil may cry-t is, ha stratégiai, ha fps. -
#778 Sajnos vannak olyanok! Én is ismerek jó pár embert aki ilyen....!
özöttük jómaga! (én csak ilyen vóóóóóóóóóóóótam :D) -
simon7108 #777 hát ja de nem kell hozzá sok logika szerintem:D
mert én és szeritnem sokan mások addig nem vesznek meg 1 játékot amíg legalább nem probálták ki... -
#776 jah, de itt a fejlesztőknél ne várj el logikus gondolkodást ...:) -
simon7108 #775 hát akkor legalább már tudjuk miért nem ad...
mellesleg eddig sem volt valami hu de nagy kulcs osztás:D -
simon7108 #774 de akkora baromság már ez...
azért van a kiprobálhato verzio,hogy eldöntsd meg akarod e venni akkor meg minek kell elorendelni? -
#773 Nah, utána néztem!
A Holnap iduló BÉTÁSOk nak jó hír, hogy ők addig gamelhetnek, ameddig tartják a szerókat fent!
Rosszhír:
"Mától, vagy is Vasárnaptól, már nincs BÉTA kulcs osztogatás a MoH-hoz!
A legközelebbi BÉta kulcs osztogatás Kedd vagy Szerdától lehet" Tette hírré a machinima.com az oldlán! :| -
#772 jah de lehet ekkora szarozás mellett ki se próbálom hétfőn, már kezd elmenni a kedvem tőle... -
simon7108 #771 jaja egyiket sem ad...
lehet igazad van,hogy elfogyott viszont holnapra lehet,hogy lesznek majd meglátjuk.
meg gondolom lesz nyílt béta vagy kulcsosztás is remélem. -
#770 és neked meg a pc-s beta kulcsra nem ad pc-s beta kulcsot, nah akkor erről ennyit...hidd el nem tudom mi a baj, de szerintem egyszerűen elfogyott a kulcs... -
simon7108 #769 PC-re is probáltam!
mellesleg meg ismerosnek tegnap gamestoprol szerzett c&c kulcsal simán adott PS3-as MOH kulcsot szoval errol ennyit... -
determinator #768 Szerintem már nem működik a c&c bétakulcsos regisztráció.
Tegnap nekem simán ment, de ma egyik havernak is akartam egy bétát, de a http://www.medalofhonor.com/en_GB/beta oldalon mindig kidobja Sorry, that does not appear to be a valid Medal of Honor beta redemption key. hibaüzenetet. Már próbáltam 3 különböző kulcsal is.
-
#767 ha nemjatszottal BC2 vel akkor nemfogsz most sem jatszani... -
#766 egyezünk meg ezekután abba, hogy a ps3-at hanyagoljuk, egy pc-s kulcsal ne akarj ps3 reedem kódot kapni...
bármennyire is furának tűnik, de nem fog összejönni. -
simon7108 #765 már 4 kóddal probáltam mind a 4 a gamestarrol volt(máshonnan nem tudok szerezni)
és probáltam az osszeset mind a 2 platformra de nem megy:( -
#764 Ilyen szar gamet regen jatszottam,az eger nem ugy mozog mint a bc2-ben,A tankbol nincs kulso kinezet...Es az hogy minden kasztnak van Mortar meg a tobbi ize az megin pocsek. -
#763 nincs is banner x) =D -
#762 skacok ez a Júni 21-től induló BÉTA meddig lesz érvényes???? -
#761 mostmár nem értem mit nem lehet ezen megérteni?
van még aki nem érti, vagy nem látja át a dolgot, mert akkor kitesszük banner alá. -
#760 Nem az nem kötelező még!
Simon próbálkozz egy másik kóddal! Küldök neked PÜ-t! először próbáld meg PC-re! és ha úgy se jön össze, akkor én se tom mi lehet a gond! Talána net sávszélessége, vagy elfogytak náluk a generált kódok... :|