• vernyuszi
    Sziasztok!
    Érhetetlen dolog amit művelnek az even balance-nál. Kiskecseg néven szoktam játszani . Az egyik okos szerveren a szerencsés sorozatomnak köszönhetően , cheaternek azaz csalónak lettem kikiáltva , és ebből kifolyólag bannoltak a punkbusteres szerverekről. Nah most tudom h jönnek a hülye szövegek , hogy ok nélkül nem banolnak, de bármire megesküszöm ,hogy én az életben sosem törekedtem arra h másokat idegesítve több pontra tegyek szert. Mindezek ellenére nem tudok punkbusteres szerveren játszani, megoldásképp a mai napon fellebbeztem az "even balance" oldalán ,majd egy pár órára rá kaptam egy választ amelyben az ok megnevezése nélkül csak annyit írtak h "Denied" (azaz elutasítva). Felháborítónak tartom, hogy drága pénzért megvásárolt eredeti játékommal nem engednek játszani. Ugyanakkor felmerül a kérdés ,hogy mire is van a "punkbuster" ?! Ugyanis ezek alapján nem működik megfelően ,hiszen olyan embert tiltanak ki aki nem használt semmilyen segédprogramot. Mellesleg valaki nem tudja ,hogy ilyenkor mit tiltanak, accountot,cd keyt vagy mi egyebet ?! Ennyit az én idegbetegeskedésemből.

HA valaki tud valami megoldást amellyel még megpróbálkozhatnék azzal ,hogy az accountomon esett csorbát kiköszörülve újból csaló mentes szerveren játszhassak, kérem ossza meg velem.Előre is köszönöm.