• Synchronous
    Nem annyira rossz a gém, csak nekem kezd nem tetszeni, hogy akkorákra csinálják a fegyvereket mint egy ólajtó.
    Régebben kisebbek voltak. Most meg annyit kitakarnak a kamerából hogy őrület. Bizonyos fegyóknál csak a játéktér bal oldali része látszik, a jobbot egy az egybe elfoglalja a fegyver. Régen ez nem volt így.

Egyébként a Dájsz hozta a szokásos színvonalat a parás akciókkal meg a kötelező járműhasználattal... egyedül az esti pályák nem tetszenek helyenként. Az éjszakai fények kölcsönhatása a környezettel az viszont szép volt.
    A grafika a nappali részeken csillog a legjobban, de még itt is borzalmas textúrákkal találkoztam az afgán épületek és kunyhók belsejében. Egyszerűen szánalmasan vannak kidolgozva csúnya szétmosott barna falakkal. Kívácsi vok hogy egy Ati 5970 mit javítana a látványon.

Az MI is cserbenhagyja néhol a játékot, mert több milicista is késve reagált mikor nappali (!) pályán befordultam elé és becéloztam. Már lábon lőttem, mikor felfogta hogy ott vagyok, pedig pont szembe állt velem.
    Szerencsére ilyen nem sok volt, de azért zavaró. Újat nem hozott ez sem, nem nagyon tudott kiemelkedni a többitől.
    Majd Crytek apánk talán újít valamit a Crysis 2-vel, de ez már egy másik topik.