• koschwarz
    single-t én biztos végigjátszom, valszeg azt a pár órát megéri.

a multi meg: béta alapján nem üti meg az elvárásaimat.

Muttley: hőböröghetsz a fanyalgáson, de abból amit írsz, én csak egyet tudok leszűrni. neked vagy tökmindegy, mivel játszol, mert rengeteg időd van, és minden szart kipróbálsz, vagy egyszerűen nincsenek különösebb elvárásaid.

másoknak meg nem mindegy, mivel töltik ki azt a kis időt, amit erre tudnak szentelni. aztán az is ott van, hogy én eddig csak jobb multis játékokkal játszottam, így nem látom okát annak, hogy visszalépjek. ez ugyanolyan, mint a valódi életben (már aki ismeri ezt a kifejezést): ha elértél egy bizonyos életszínvonalat, abból igen nehezen ad alább az ember.

szóval igazad is van, meg nem is. minden relatív. ha ezzel az eccerű moh multival játszanék, az nekem egyértelmű "visszafejlődést" jelentene, ami nem éri meg, hogy a ráfordítható időmet erre verjem el. másnak meg lehet hogy a cod6 multi volt eddig, és nem is tudja, hogy annál fényévekkel jobb multis FPS-ek is léteznek/léteztek.

ez a véleményem az érzelmektől túlfűtött, szenvedélyes kiakadásodhoz, egyébként elismerve, hogy a te szempontodból igazad van.