Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HJA bots :D
én errõl is le maradtam.
MR ME
ez még az elõzõ béta tesztje...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Muttley
Honnan az info, h nem lesz benne 2 személyes offline co-op mode?
Vagy csak nem olvastál róla semmit, ezért úgy véled nem lesz? xD

Just do it :)

DarkSector
Köszönöm a bókokat. <#law>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szabii98
<#idiota><#vigyor5>
Külön élmény veled beszélni.:D

I met God. She's black

DarkSector
Háde mégis úgy jött le. <#buck>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

frango
A MW, WaW, MW2 is ilyenek. A specular mapot kell kikapcsolni és nem fog csillogni semmi.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

szabii98
Hátde nemis téged kérdezlek hogymért fénylik ... :D

I met God. She's black

DarkSector
Hátde nemérted hogy nemértem hogy miért fénylik.
A videókban nem vettem észre ezt.

majd pc-n bemész az opsönszbe és leveszed a babaolaj effektet medium-ra vagy low-ra. :)

szabii98
Hátde nemérted, fénylik a ruha !!!4444<#idiota>

I met God. She's black

TDC Geronimo
Ez nem beta, Ugyanezt fogod kapni 1 hét múlva.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
ez nem vetélkedõ. :)
miazhogy világossabb? majd lehúzod a hdtv-n a brigness-t ennyi. :D

soo277
Hátez 1 atom fos,nem ezt vártam egy ekkora névtõl!!de remélem csaka bétára mondom ezt!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

szabii98
ÕÕ nemtudom, de a cuccuk eleve világosabb ^^
Jó mind1 nyertél xD

I met God. She's black

DarkSector
BC2 szebb mint a MoH ezt nem vitatta senki.

az a fura körvonal a cod-ban lehet azmiatt van mert steroscope lesz, és hasonló effect (vagy nevezzük mellékhatásnak) van az Avatar-nál is, franctudja. Mozgás közben nem vettem ennyire észre.

szabii98
Jóak, de sztem a BC2ben jobbak, és a MOH a BC2re épül(Multi...)

I met God. She's black

DarkSector
Jóvanna bazzeg ki vannak kenyve egy kis babaolajja. most kössé bele vazze. Nem a részletek miatt van a kép, csak hogy ebben télleg jók a textúrák. se több se kevesebb oka nem volt. <#crazya>

szabii98
Nem de azért ilyen ocsmány grafikai fényt se láttam még egy olyan tárgyon, aminek matt színe van :S
De oks :D
#1858:
Ez kb, BC2 multija jármûvek és ízlés nélkül.

I met God. She's black

DarkSector
szerinted érdekel a ruha engem? :)
most nem arról van szó, az izlés kérdése.

#1856:
persze, akinek nem tetszik nem fog vele játszani.
a minõség viszont tagadhatatlan. ettõl még nem kell szeretni. :)

*****saját vélemény:
én ha játszok fps-el, számít hogy ellegyek vele és lehetõlég legalább a fegyver faszán nézzen ki, mivel kb a játékban végig azt látom.
TPS-eknél a karakterekkel vagyok így, amit végig a képen kell bámulnom, igenis legyen kellõen igényes.
Ez mindenre vonatkozik.
A Frostbite által megvalósított fegyverek nekem csúnyák, egyrészt ezért nem játszok szívessen ezekkel*****

Prince23
Azért ez is ritka hogy a Medal of Honor a multi alapján senkinek sem tetszik. Na jó, ahogy olvasgatok, 80-90%-a a játékosoknak nem szereti ezt az "új" multis MOHt.

Én terveztem, hogy megveszem CDG-n, de olvasva a kommenteket, hááát. lesokkolt.

Kár, hogy singleben nem lesz legalább min. 2 személyes coop. mert az erõsíteni a játék megvételét, számomra. de így....:/

frango
A CODBO multija kétszer olyan lesz mint a MW2. Dupla darálás dupla "élvezet"?
Ha valaki azt merészeli mondani:D, hogy a MOH jobban néz ki mint a MW2, azt egy laza tarkólövéssel intézem.

MR ME
érdekes grafika...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

szabii98
Milyen ruhák te jóóó ég<#wilting>

I met God. She's black

DarkSector
én tudom mire gondolt, csak rosszul fogalmazott a srác.
csak akarom hogy javítsa ki önnmagát, hogy mit írt le rosszul. :)

Ezt csak te olvasd el:

És a textúrákkal kapcsolatban most ráadásul a vicc az, hogy egy 1 éves cod-ról beszélünk, és még be se merem linkelni ezt, ami 1 hónap különbséggel fog megjelenni. :)Katt

TDC Geronimo
jó az 0.5nek is :D

frango
Jobban néz ki a BC2 meg a MOH mint a MW2? Na ne már.....

DarkSector
Nem a stílusrõl beszélek, nem izgat engem hogy bf vagy moh vagy cod1 vagy cod8.

nekem mondod, énis csalódtam a cod6-ban etõl hülyébb rendszert még nem láttam mint az IW net.
engem sokszor lecsesztek mert szóvá tettem

nem is errõl van szó.
csak kérdeztem hogy BIZTOS vagy abban hogy jobbak a textúrák?
2 válasz lehet igen és nem.

A Bad Companyban mindenféleképpen.Ezt ha max-ra teszem picit olyan mesefilmes.de én nagyot csalódtam a mw2-be úgyhogy nállam ez eleve egy minuszpont.

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

DarkSector
Ebbe biztos vagy hogy szebbek a textúrák mint a cod-ban?

Egy szónak is 200 a vége.Ha a MOH egy BC2 klón, Akkor a CODBO egy MW2 klón.......(inkább battlefiled , mint az idegesítõ COD)

frango
Na játszottam egy huzamba több idõt(2óra) ezzel a "csodával".
Egy játék célja a szórakoztatás ugyebár. Hát én nem szórakoztam. Elején még nyugtattam magam, hogy van 3 kaszt meg más fegyverek is, úgyhogy elleszek. Az elsõ óra után már azon gondolkodtam, hogy milyen rétegnek is készülhet ez a játék(ennyire kötött le a gamma). A játék +17-es!:DDDDDD hagyok idõt......

Itt módosítanám is a pontokat amiket adtam.
Grafika: 3/10 (brutálisan gyenge)
Hangok: 2/10 (1óra után már iszonyat idegesítõ)
Irányítás: 1/10 (semmi. ez semmi. ilyen nincs is. ennyi erõvel botokkal is játszhatnánk)
Hangulat: 1/10 (háborús, puff puff, lövöldözõs, ratatatata, vicc)
Ha nem tudnám, hogy idén jelenik meg azt mondanám kb. 2000es játék.
Gondolom megjelenésig már nem fog sokat változni(alapjaiban kellene újraalkotni). Aki Multi miatt megveszi ezt a hát õõõ õõõ FPS-t az meg is érdemli. Ne pazarolja senki ezzel az idejét(kivéve, ha szellemi leépülésre vágyik). Jönnek ki nagyon brutális játékok a közeljövõben és ha már pénzt áldozunk egy játékra akkor az legyen minõségi(Tera, GW2, CODBO stb.).

Ha nonstop Postás Józsival kínoznának akkor se tudnának rávenni, hogy megvegyem ezt az FPSt. Megvegyem......:D.....installáljam

ijjjjj ilyen durván még egy játékról sem nyilatkoztam

tutituti
closed beta végén azt mondtam,na akkor volt egy játék amit felejtünk.Aztán megvárom az open beta-t és akkor meglátjuk.

C.B. teljesen más volt.2 napig bírtam a küzdelmet.Viszont azt azért el lehet mondani hogy lehet nem omlik össze még az atyaúristen és nem ugrat át a fejed fölöt 3 humvee meg 32 tank,de nem is szaggatsz be a szerveren amikor elötted van 12 ember és mellettted meg 11.
Mig bc2-ben ha nem duruzsol a gépházadban egy kisebb 3-as blokk,akkor bizony küzdj a 20 fps-sel.
Míg itt egy szerveren lag volt,elég erõs,majd kiírta az admin hogy pillanat és javítják,5 perc és ment minden.

Egykét hibája van persze,nekem kellene ezért még egy kaszt,de elvagyok ezzel is.
Több ribbon és medals.Csak a villogásért a haverok elõtt.
És a friendsben legyen compare,vagy legalábbis láthassuk haverunk miket csinált.
És talán pisztolyt is cserélhessünk,unlockolhassunk,vagy ilyesmi.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

Prince23
Ezért BC 1.9 a MoH multiplayerje :)

Egy , két dologgal egyet értek , de nem mindennel.amivel igen az nem más mint amit mindnenki tud hogy a bc2 motorja tolja a játékot.Na most nem tom ezzel mi a gond hiszen nagyon eltalálták.Kalszisokkal jobb texturák világ efektek satöbbi mint pl. a modern warfare 2,de nyugodtan ide ir6juk a black ops-ot is.Az megemlíteném hogy a hangok nem a BC2-böl vannak kivéve,(talán egy kettö efekt)az emberek hangja tök más meg a bc3be nincsennek tálibok .a fegyóg hangja nekem jobban tetszenek mint a bc2-ben vannak amik igazán bejön az a han amikor eltalálnak a fegyóval(totál beszarás).Nekem aki nem egy nagy játékos,(BF2142,MW2,BC2,BH)bejön a gamme,könnyed kikapcsolódásnak tökéletes.nem olyan idõigényes mint pl a bc2(ezalatt a játék idõt értetm)Lehet itt fikázni meg minden (Ilyen munkát egy jobb modder csapat kb 1-2 hónap alatt csinált meg a COD4-ben), de nem hinném hogy ez egy pikk-pakk összegányolt játék lenne.Én játszottam a Closed Betával,nah az nem ütötte meg azt a minõséget , mint amit a mostani produkál.Nekem tetszik , ennyi .Akinek nem tetszik ne vegye meg , ne játszon vele.......

DarkSector
Pedig full ugyanolyanok a hangok, a robbanások minden. :)

TDC Geronimo
"a hangok a bfbc2bõl jöttek át," Ezzel nem értek egyet. BC2ben fényévekkel jobbak a hangok. MoHba szerintem nevetségesen szar.

DarkSector
jól teszed, ne is hallgass másra, haveromnak a COD a BC és ez is tetszik.
ennyi.

tutituti
Hát akárki akármit mond,nekem tetszik.
Pedig Bf2-ben is volt pár 100 órám,bc2-t is zúztam.
És sok mást is persze(akkor még no life).
Most hazajövök csinálok egypár jó k/d-s kört.
És nekem ennyi elég.Én nekem megvevõs.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
Veled értek egyet, ez hülyeség.
Most aki szereti a BC2-õt az érdekesmód elhatárolódik ettõl a játéktól és máris a COD-ra hasonlít, mert nekik nem jön be, holott 10 emberbõl 11 kapásból a BF-et köpné ki ha az utcán megkérdeznétek hogy meikre hasonít.

Detto ugyanaz ez a játék mint a BF, csak nincsenek jármúvek benne.
Tetszik vagy nem tetszik. De nem meglepõ, hiszen ugyanazok csinálták.

A BC2-ben se hordanak jobban félre a fegyverek mint a COD6-ban, a BC Vietnam-os dlc-ben meg szabályossan meg se rezzenek jóformán a fegyverek lövés közben. Szóval ha COD 6-ban valaki szerint norecoil lenne, akkor az a BC2-re is érvényes.
A pályák meg kisebbek mint a cod-ban? Ez vicces.
Legalább ielyen hülyeségeket ne írna 1-2 ember.

Skynet
Egyébiránt a helyes képlet:

{ + (COD6játékmenet-megmaradtminimálisszínvona) + új hud + újmenü + új pályák } /10 = MOH.
Skynet
Butított COD4?
A COD 6 butítva van a COD4-hez képest nem kicsit a fegyverek viselkedése terén...Ez a játék még a COD6 norecoil fegyverarzenálján is túltesz,a legnagyobb távolságokból is pontosabban lehet lõni akár csípõbõl is mint csipával,mivel az egyetlen fegyver aminek itt rántása van az a csipa...:D
Ez egy szarrá butított BFBC2 mod,amit COD-osítani akartak.
Olyan annyira sikerült COD-osítani hogy nem gyengén a COD színvonala alá zuhantak minden téren...Állítom hogy még az õsrégi Soldiers Of Fortune 2 is tartalmasabb multiélmény...
Annyira BFBC2 mod,hogy ha megnézzük,a legtöbb textúra BFBC2 textúra,a hangok a bfbc2bõl jöttek át,a játékmódok BFBC2 módok átnevezve,a mozgásanimáció szinte 100%-ban bfbc2...Raktak bele új, kisebb pályákat,minimalizálták a jármûhasználatot, szarrá butították a fegyverek hatását, növelték a sebzéserõsséget,és megváltoztatták a külcsínt (menü,hud,stb). És kész is a MOH.
Ilyen munkát egy jobb modder csapat kb 1-2 hónap alatt csinált meg a COD4-ben...:D
Itt finoman holmi beta-kkal etetni kell a népet,hogy egyék,ez valami új. Új a francot.
Ehez tudás kell és ezt bárki bizonyítaná? Csak röhögni tudok....Ez egy nagy nulla norecoil célbaklikkelgetés.
Ahogy írtam,a hype és a minõségi "skilles" célközönség elviszi majd a vállán, sajnos túl sokan vannak akiknek a gagyi színvonal a tökély.
Muttley
"azt ha nem jó egy hónap múlva megveszi a CoD-ot is..."

és ha jó, akkor is. :) Nálam nem alternatíva. Must-have mind2 :)
#1829: nálam pont ez az egyenlet a nyerõ.

Just do it :)

Robez84
te beteg vagy! -.-

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Rage47
<#eljen>
kivéve, hogy tele van BC2 hangokkal
Hát pedig szerintem egyértelmû hogy itt mi volt a cél.
Bad Company alapokat átalakítani úgy hogy gy CoD riválist kapjunk. Jármûvek ki, pályaméret CoD vagy inkább az alá (az elõrehaladós pálya se nagy, mert olyan szûk hogy csak na...), játékritmus felpörgetve az egekbe. Kész a nagy mû.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
PC multiplayer gameplay

Akárhogy nézem ez tisztára BC 2, ezt nem kellett volna a DICEnak elvállalnia. Maradjon BF-nél. faszomba már :P

lolSL
pont egyikhez sincs köze
inkább egy butított cod4

Prince23
Ahogy a videókon nézem a MOH gamepalyeket, hát röviden egy egyszerû matek egyenlettel tudnám elmagyarázni XD

MW2 + BC2 = MOH xd