3478
  • alma2
    Hogy gondoltak a keszitok, nvidia kartya kell ahhoz, hogy szettorjon ebben egy borosuveg ha meglovom, vagy azzal sincs megoldva ? :)
  • Carloska
    De még mennyire :D bc2 teleport meg stb már elérhető ehhez a játékhoz is :D jól indul
  • Bogdogege
    Helló halló van már valami jó cheat a játékhoz
  • zorrobomber
    szarul beszélsz
  • Rewerse
    Sziasztok.
    Nemtom ki töltötte le ezt a Limited Edition-t, de aki igen az pls irja le hogy mi van azzal az "mdx" file-al.
  • stardate
    A Dragon Klán MoH szervert indít ahol szívesen látunk minden magyar játékost.
    A Szerver adatait itt megtaláljátok: Gametracker
    A szabályok egyszerűek:
    1, ne káromkodjon senki se (se magyarul se más nyelven)
    2, ne használjatok semmilyen csalást (nem célzás jelleggel írtam)
    A mapok beállítása:1 combat mission, 4 sector control (a sectro control csak 1 körös, a többi 2), még 1 CM, 4 objective raid .
    Az utolsó beta pályáit nem raktam be nehogy hamar megunjuk de később bekerülnek azok is.
  • Csokis
    CD Galaxisba megérkezett a LE verzió!
  • Muttley
    Ue. volt a baj az Ubi féle új Splinter Cellel. Tökjó TPS, csak nem kellett volna SC-nek hívni. :)

#2186:
    Mi mind2en mádzsárul beszel, megsem ugyanarrol. :)
    Nem akadtam ki. Nem hőbörgök.
    Mindenki azzal játszik, amivel akar és ami épp' kéznél van... :)
    Ebben az évben a 3 várhatóan értékelhető FPS-ből ez az egyik, tehát nem vagyunk igazán ellátva.
    Miután nem sikerült személyeskedés nélkül, :) ezért
    Nekem mind1, hogy mivel játszol és lekakálom, hogy a fikázók mivel játszanak.
    Ez ízlés, igényesség, idő és még sok egyéb kérdése.
    A száj-karatés papírkutyákról szólt a hsz.-om.
    Akik: "semmi új nincs benne"
    Kapja a kérdést: "Parancsolj, maistro, milyen újat szeretnél?"
    "Asztat én nem tudom asztat..."
    Ehhez gratulálok továbbra is minden érintettnek. ;)
    Én tehát kizárólag (!) erről beszéltem.
    Te 1 picit másról is... ;)
  • stardate
    A single rész engem nem igazán érdekel.A bc2-be se vittem ki itt se fogom.
    A multi viszont érdekel.
    Igazat adok azoknak akik azt mondják hogy semmi új sincs benne mert ez tény de attól még lehet jó a játék.
    A beta alapján van mit javítani a játékon (ettől függetlenül azért tetszett,persze ha 3 hónap után is ilyen marad a játék az gáz), ha foglalkoznak vele akkor igazán jó játék lehet belőle.Ha ugyanúgy sz@rn@k rá mint a bc2-re akkor több EA-s játékot nem veszek aztán kész(a bf3 beta kulcsnak köszönhetően ki tudom majd próbálni így ha az is sz@r tudni fogom).

• DarkSector
    OFF
    Annyira szar a játék hogy még torrenteket is törlik az oldalakon!!!
    ON

...jóvanna csak viccetem.
  • Gabe18
    Ez azért van mert a "sok csicska" kipróbálta a Bétát és azt látta amit. Egy félkész mod-nak tűnő valamit,amit a BC2-ből tákoltak, és a MoH névvel próbálnak eladni.
  • DarkSector
    Névvel adnak el egy közepes játékot.

Mindennel ezt teszik manapság!
  • koschwarz
    single-t én biztos végigjátszom, valszeg azt a pár órát megéri.

a multi meg: béta alapján nem üti meg az elvárásaimat.

Muttley: hőböröghetsz a fanyalgáson, de abból amit írsz, én csak egyet tudok leszűrni. neked vagy tökmindegy, mivel játszol, mert rengeteg időd van, és minden szart kipróbálsz, vagy egyszerűen nincsenek különösebb elvárásaid.

másoknak meg nem mindegy, mivel töltik ki azt a kis időt, amit erre tudnak szentelni. aztán az is ott van, hogy én eddig csak jobb multis játékokkal játszottam, így nem látom okát annak, hogy visszalépjek. ez ugyanolyan, mint a valódi életben (már aki ismeri ezt a kifejezést): ha elértél egy bizonyos életszínvonalat, abból igen nehezen ad alább az ember.

szóval igazad is van, meg nem is. minden relatív. ha ezzel az eccerű moh multival játszanék, az nekem egyértelmű "visszafejlődést" jelentene, ami nem éri meg, hogy a ráfordítható időmet erre verjem el. másnak meg lehet hogy a cod6 multi volt eddig, és nem is tudja, hogy annál fényévekkel jobb multis FPS-ek is léteznek/léteztek.

ez a véleményem az érzelmektől túlfűtött, szenvedélyes kiakadásodhoz, egyébként elismerve, hogy a te szempontodból igazad van.
    Az a gáz, hogy egy nagy névvel próbálnak eladni, egy erősen közepes játékot.
    Emlékezzük vissza az első, mára már legendás MOHAA játékra. A partraszállás, a SniperTown mind olyan jelenetek, amik beleégtek a játékos emlékezetébe.
    Akkor a grafikától is elájultunk. Most a lehetőség adott, mert a grafika mára már jóval átlépte az a szintet, de sajnos ötlet nincs...

Komolyan ha végigjátszod az új MOH-t, 2-3 nap múlva szinte már el is feledted, és valószínű nem fog az az érzés sem megszállni, hogy rögtön nekiugorj újra.

Ha az lett volna a címe, hogy Afganishtan Warfare vagy bármi más akkor talán jobban pontozza az ember, de a MOH név más. Ettől többet vár az ember.

PL. a vége. Nagy spoilert nem lövök el, de én valami nagyobb, epikusabb csatát vártam.
  • Prince23
    Állítólag LAUNCH trailer. :S

• Muttley
    "Multiba sok újat úgyse tudnak nyomatni a COD4 óta."

Ez a lényeg. És single-ben sem.
  • Prince23
    Sok idióta itt sír, hogy ilyen meg olyan szar a moh, azt annyian megrendelték a játékot itthon is, hogy a szállítást nem tudják betartani. Röhejesek vagytok, de sztem egy csomó sg-s megveszi a Moh-t :D így az előrejelzések alapján
  • deestroy
    Az a baj hogy a sok csicska már előre leszólja a játékot. Én szeretem a COD- ot is, Medalt is. (kivéve Pacific Assault) De nem vagyok COD nyaló mint a legtöbb! a Single Player legalább anynira fontos része a játéknak mint a multi. Multiba sok újat úgyse tudnak nyomatni a COD4 óta. Ott majdnem kimerült. Kiprobáltam ennek is a multi beta- ját, és nem volt egy rosszul elkészített dolog! Szerintem jó lesz ez a Medal of Honor is! Nem kell csalódni!! A Bad Company 2 is odatesz! Hát még ez...
  • Zoliz
    Nem tudom mi kell bele, de a Bad Company 2 nagyon tetszett mert kihasználta a videokártyám amit vásároltam és ennyi elég is az elégedettséghez, meg szép volt és látványos ez a MOHA egy fakó a mai színes játékfelhozatalban, inkább megyek Gothicozni, meg Lost Planetezni.
  • foxxi
    már én is unom a mindenhol csak rinyálni tudókat.. persze ha neki kéne "kivennie a részét" a projectból, egy épp ötlete se lenne. A lerágott csont, pedig pont jobb mint a semmi.
  • DarkSector
    jól beszélsz.
  • Muttley
    Nem t'om, néhányan fanyalgók, ti melyik játékot sasoljátok.
    Szegény látogató, aki ide bekukkant... :)
    Bár levették a komplett 13 single küldetés gameplay videóit tube-ról, de én egyáltalán nem találtam aggasztónak. Sőt. Pl. az éjjellátó adta kép ebben a játékban először olyan végre, amilyen a valóságban is.

Nyilván más vele játszani és más videot nézni róla.
    DE!
    Multit fikázók: Biztos, úgy van. :)
    Single-t fikázók: O.K. Nektek nem tetszett. Ez jól is van így.
    Engem tulajdonképpen 1 azaz egy érv piszkál csak:

Mi az, hogy SEMMI ÚJ nincs benne??

Értem, hogy hasonlít más FPS-re. Dehát mire hasonlítson??
    Nem akarom, hogy single-fikázók, megszeressétek a játékot. Isten őőőőőőőőrizzen. :)
    Ha nektek nem kell, nem kell. Maj'jáccccccunk vele mi. :)
    De komolyan: MI KÉNE NEKTEK BELE, AMI NINCS?
    Geronazzo Mária szexuális élete Győzikével egy céllövölde pulton?
    Tényleg mi?
    Ha maga a műfaj nem jelent kikapcsolódást, akkor rövidebb/ hosszabb időre váltani kell rpg-re, sportjátékra, jármű szimulátorra stb.
    Az, hogy vki megcsömörlik egy adott stílustól, az teljesen rendben van, de ne keverjük ezt össze, annak játszhatóságával, hangulatával.
    3szorra is: tényleg kíváncsi vagyok, h a single-fikázók milyen ÚÚÚÚJdonságot gondolnának még, vagy csak szimplán jó fikázni... ;)
  • Zoliz
    Egyetértek, már kibaxottul lerágott csont. Ez egy unalmas önklón már, semmi újat nem mutat fel a vásárlóknak, akik megveszik persze ezt a xart.
  • Fpocok
    Hát... számomra kb ennyi volt a single. Valahogy úgy érzem már láttam valahol, illetve a helyszín sem bejövős. Ráadásul nagyon unom már ezt a témát. Uninstall.
  • TDantes
    Elég nagy baj, hogy így gondolod. Mi az ,hogy senkit se érdekel a single? Egy színvonalas single rész, már senkit se érdekel? Csak az agyatlan multi? Akkor m fasznak készítenének jó játékokat? Így hát nem is készítenek, és kapjuk a szarokat.

Óh de remek!
  • Valek
    88%-ot kapott.
  • bigapó
    wow, most nézem, hogy az ajánlott gépigényben a videókártya már majdnem eléri az Én kártyámat:) még van időm a cserére :D
  • priluki
    "Fedezékbe vonulásról csak a pár scriptelt ellenfél hallott"
    Nemgond majd azzal magyarzzk a készitök,hogy ennyire elszántak a "tálibok":D:D
    Mindent megmagyaráznak ehez értenek...
  • xido
    Filmekben és sorozatokban is utána jön még a konklúzió meg a happy end:)
  • Fpocok
    Engem k*rvára zavar, hogy medal of honor... és akkor nem VH-ús.
    Addig vittem el, hogy a quaddal kell menni. Addig annyira monoton az egész. Vagy nem is erre gondolok. Úgy érzem, ezt már láttam valahol. Igen, ott.
    Ja. És azért is rohadjon meg a játék, mert így kezdődik. Filmekben meg sorozatokban nagyon utálom, erre itt is el kellett lőni.
  • Murder3
    single??
    az kit érdekel?
    senkit, de ez még csak nem is a multiért készült, úgyis elfog belőle fogyni pár milka oszt kész, ezért lett ez kreállva, hogy a cod6-nak legyen vmi ellenfeleféleség.

ettől nem kellet volna senkinek se várnia semmit, vagy is inkább ilyen cod6 copyt.

az meg megint más kérdés melyik ilyen modern játékba normális a single?
    cod6,bc2,MOH nem a single miatt készülnek....
    a bc2 singleje meg inkább vmi hallahtatlan csapat gyülekezet.
    cod-ba legalább az a 2 hallhatatlanon kívül a többiek esnek el.
  • The Protector
    nyugi barátom.a játék tarolni fog és a seggnyaló gamestarban megkapja a 90feletti százalékot.
    Mellesleg én nem szeretem a cod-ot.Vártam a gamet mint a messiást de én mondom h a COD ezerszer jobb minden téren.
  • Skynet
    A multiplayerről megvan a véleményem aki olvassa a topikot tudja,nem írmo le újra (elég annyi hogy valahova a rakás szar és a COD6 közé ékelődik,ergo hígfos).
    A játék egyetlen érdemi része a singleplayer (lehetett volna).
    Ma volt szerencsém kipróbálni havernál úgy 5-6 órát nyomtuk boxon felváltva, 1-2 óra game után már szó szerint csak azért hogy röhögjünk.
    Igen röhögtünk,mert a singleplayer szó szerint ostoba. HARD fokozaton is kőkeményen szó szerint buta az ellenfél,az hogy előrescriptelt,az hagyján.
    Hajítottunk közéjük gránátot,ordítanak hogy gránát,de senkinemmegy sehova pedig lett volna idejük,szépen felrobbant mind..:D
    Kaptunk mi is gránátot,mi elvetődtünk onnan a társaink szépen ottmaradtak,komoly...
    A legnagyobb jelenet az volt amikor az egyik csapattárs üvöltötte el magát hogy "Fire in the hole" vagy mi és behajított a harctér közepére ahol kb 50 méteres körzetben senki nem volt egy gránátot..:D
    HARD fokozaton szépen haladva előrefelé nem berohanva tűzvonalakba szinte elhalás nélkül vittük a pályákat....
    A fegyverek hatása akárcsak a multiban a singleben is szánalmas,egy csípőből leadott sorozattal kilehet írtani egy fél hadsereget,se felrántás se szórás semmi.
    Fedezékbe vonulásról csak a pár scriptelt ellenfél hallott a kedvencem az amikor a helikoptert nyílt téren a hülye géppisztollyal lőtte,ahelyett hogy fedezékbe vonult volna...El lehet képzelni mennyire mennek akkor fedezékbe akikre földről lövünk:D
    A grafika nem érdekelt volna ha legalább a játék jó de még a single sem közelíti meg semmilyen téren legalább a 10/6 kategóriát...
    A hangok tompák,ittott bfbc2-ből kiragadtak,mindent összevetve ittott szépen szólnak ittott inkább nevetségesek.
    Mire hazaértem a haver kitolta a játékot,kb 7-8 óra tehát hardon,nem rambózva (3-4 halállal,nevetséges).
    Az hagyján hogy a multiplayer egy mezei BFBC2 mod, csak vérig van butítva a BFBC2höz képest,és még butább a COD6-nál is ami elég nagy szó. De a singpleplayert nem igazán értem hogy tudták így elcseszni,szánalmas,szó szerint szánalmas a BFBC2 singpleplayer részéhez képest.
    Játékmenet: 5/10
    Grafika: 7/10
    Hang: 7/10
    Multi: 2/10

Maga az egész játék egy erős 5/10-nél egy ponttal nem ér többet. Majd a fanok,és a hype tesztek elviszik a vállukon. Csak gratulálni tudok annak aki ezt a szemetet megveszi,támogassuk csak a fejlesztőt,nehogy észbekapjanak és megpróbáljanak színvonalas játékot készíteni.Sikerült a MOH nevet mégjobban sárbagyalázni....
  • cocacola111
    A single player után(Hard-ba néha még mindha el is találnának,Gondolom akkor Easy-n meg csak figyelnek,mert azt nem próbáltam)A Játék ,kajak 1 szégyen.Alig látszik valami a játéktérből,néha az irányítás érdekes,nincs normálisan optimalizálva.Néhol egész jó elgondolások vannak benne , néhol meg totál el van gányolva.nah mind1 az EA-jól leégeti magát ezzel a förmedvényel.Sajnálom hogy egy nagysikerű játéksorozatot hogy lehet így elrontani.Egy játékank 2010-ben nem így kellene kinézni.Grafika:10/4,Hangok:10/8,Játék menet:10/5(Szerintem)
  • grebber
    Grafikai összehasonlítás:

PC vs Xbox360 vs PS3 vs Terminator Ja ez nem is
  • Fpocok
    Oké.
  • lolSL
    be kell jelentkezve lenni
  • Fpocok
    Erre meg bejön, az előbb meg 15 percig nem :S
  • bigapó
    ne mások véleménye alapján ítéld meg, majd megnézed pár nap múlva saját magad is.
  • Fpocok
    Halljátok, nektek bejön az off os oldal? amit linkelt valaki? Csak mert nekem nem akar.

A single szerintem nem szar. Kifejezetten tetszik a csúszás, van lean, a fegyver modell halványosodása, illetve, a +1 töltény a tárban.