A1274815#116
Tegnap láttam a filmet. Volt közben néhány pillanat amikor azt gondoltam, hogy ez így bizony említeésre sem méltó, aztán a végére minden összeállt. És igen! Megérdemli a helyezését az IMDB-én. A trailerek alapján nagyon egyszerű filmenek néz ki és azt is várná tölle az ember, ehelyett kapunk egy olyan filmet mely sokkal komplexebb, mint várnánk. Minden a helyén van benne. A folytatásbvan mílván minden lényegtelennek tűnő szálnak szerepe lehet. Amúgy meg nem volt annyí szála, a történetnek hogy ne lehesen követni.
Heath Ledger előtt, meg le a kapalpot. Zseniálisan alakítóta, hihetelen átéléssel Jokert. Megérdemli a post humusz oszkárt. Aki meg azzal érver, hogy inkább élőnek adják oda, hogy karriert építsen, közölném, hogy több oszkárt szoktak kiosztani, illetve lehetne ez egyszer akár nyugottan kettőt is kiosztani ugyan abból a kategóriából.
Két-arc szerintem túl élte az esét, ahogy Batman is, csak valószínűleg jobban megsérűlt, és inkább "eltűntették" a nyílvánosság elől, a nyílvánosság számára hallott csak és szerintem ez lesz az egyik meglepetés a 3. részben.
A film megnézését pedig mindenkinek javaslom, tényleg jó! És ne előítélettekkel nézzük meg a filmet és utánna is ragaszkodjunk azokhoz, mint néhányan itt.