Ide jöhetnek az űberláma és humoros spamek, ahogy a cím is mondja
  • Jano
    Dátum: 2008. aug. 16. Szombat 10:49:41
    Feladó: Hírlevél <[email protected]>

Címzett: Én

Tárgy: Ne haragudj, hogy csak most írok!
    Melléklet:

Szia Anita!

Régen beszéltünk már, ezért is írok most neked&#133;

Itt a nyár, szörnyű meleg van! Nem is lehet kibírni ezt&#133; Pláne, hogy dolgozok éjt nappallá téve&#133;
    Mindenkitől azt hallom, hogy Balatonra megy, strandon lóg stb&#133; Nekem ez jutott!
    Ha szerencsém van, talán szeptemberben mehetek valahova&#133;

Nem is meséltem: említettem múltkor, hogy készülök egy prezentációra. Na: pont akkor fogyott ki a festék a nyomtatóból&#133;
    Olyan ideges lettem, azt hittem a guta üt meg! Utólag viszont nem bánom, mert így el kellett kezdenem molyolni a neten,
    és ráakadtam egy cégre: mystictoner.com.
    Mondom, megnézem őket, mi bajom lehet! Nem sok reményt fűztem hozzá, de kellemeset csalódtam!
    Hamar megtaláltam, amit kerestem, ami tudod, hogy nálam fontos!
    Amúgy roppant kedvező áron adják a dolgaikat (nem találtam olcsóbbat a gépembe) és nagyon gyorsan meg is kaptam, amit rendeltem&#133;
    Azt hiszem, én náluk maradok&#133; Ha gondolod, nézd meg őket, mert most van ilyen ajándék akciójuk is.
    A cím: www.mystictoner.com Szerintem érdemes!

Más: a gyereket levittem focizni. Anyja nem nagyon engedte, mert baja lesz a Tominak&#133;
    Nagy harc volt, mire elértem nála, hogy rendszeresen járjon edzésre. De sikerült!
    Ügyes gyerek, meg hát ugye én is szerettem volna,
    ha rendszeresen sportol&#133;.

Egyszer igazán meglátogathatnátok már minket, mindig mi megyünk hozzátok!
    Volna szerintem miről beszélgetni&#133;

Ja: a múltkori kérdésedre: nem megyünk ki 20.-án. TV-ből nézzük. Azért félek kimenni a gyerekkel, mert elég sokan lesznek!
    De ha gondoljátok, gyertek át!

De szerintem addig úgyis beszélünk!

Puszil az egész család!

Dénes