555
Ide jöhetnek az űberláma és humoros spamek, ahogy a cím is mondja
  • Hajnalcat
    Anitának hívnak? Nahát, megváltoztattad a nemed? :DDD
  • fifi
    tehát ott volt melette a szobában Angelina Jolie, és letöltötték vele a Wantedet?

dejó...
  • n3whous3
    faszomba, töröltem a spameket és megint későn vettem észre, hogy volt egy faszás köztük.
  • n3whous3
    Orb Emilia
    -----------------------
    tárgy: Ne Haragudj
    -----------------------
    Cicuskam!
    Leszedtem neked a Wanted filmet Angelina Jolieval!
    Kepzeld, Magyar szinkronos!
    Valassz filmet, vagy jatekot amit leszedhetek!
    http://akármi.akármi.hu
  • rooney8
    Ez jóóó :D:D:D
  • n3whous3
    AS:DSADSA:DSA

puszil az egész család :D::D
  • Jano
    Dátum: 2008. aug. 16. Szombat 10:49:41
    Feladó: Hírlevél <[email protected]>

Címzett: Én

Tárgy: Ne haragudj, hogy csak most írok!
    Melléklet:

Szia Anita!

Régen beszéltünk már, ezért is írok most neked&#133;

Itt a nyár, szörnyű meleg van! Nem is lehet kibírni ezt&#133; Pláne, hogy dolgozok éjt nappallá téve&#133;
    Mindenkitől azt hallom, hogy Balatonra megy, strandon lóg stb&#133; Nekem ez jutott!
    Ha szerencsém van, talán szeptemberben mehetek valahova&#133;

Nem is meséltem: említettem múltkor, hogy készülök egy prezentációra. Na: pont akkor fogyott ki a festék a nyomtatóból&#133;
    Olyan ideges lettem, azt hittem a guta üt meg! Utólag viszont nem bánom, mert így el kellett kezdenem molyolni a neten,
    és ráakadtam egy cégre: mystictoner.com.
    Mondom, megnézem őket, mi bajom lehet! Nem sok reményt fűztem hozzá, de kellemeset csalódtam!
    Hamar megtaláltam, amit kerestem, ami tudod, hogy nálam fontos!
    Amúgy roppant kedvező áron adják a dolgaikat (nem találtam olcsóbbat a gépembe) és nagyon gyorsan meg is kaptam, amit rendeltem&#133;
    Azt hiszem, én náluk maradok&#133; Ha gondolod, nézd meg őket, mert most van ilyen ajándék akciójuk is.
    A cím: www.mystictoner.com Szerintem érdemes!

Más: a gyereket levittem focizni. Anyja nem nagyon engedte, mert baja lesz a Tominak&#133;
    Nagy harc volt, mire elértem nála, hogy rendszeresen járjon edzésre. De sikerült!
    Ügyes gyerek, meg hát ugye én is szerettem volna,
    ha rendszeresen sportol&#133;.

Egyszer igazán meglátogathatnátok már minket, mindig mi megyünk hozzátok!
    Volna szerintem miről beszélgetni&#133;

Ja: a múltkori kérdésedre: nem megyünk ki 20.-án. TV-ből nézzük. Azért félek kimenni a gyerekkel, mert elég sokan lesznek!
    De ha gondoljátok, gyertek át!

De szerintem addig úgyis beszélünk!

Puszil az egész család!

Dénes
  • bujcsik555
    "Lou Glass at the beach"

• n3whous3
    Vírusos linkes mail, tárgy:

"Paris Hilton violated by Gypsies"
  • n3whous3
    :ASDSASD:ADS:
  • NessieGraf
    Az egyiket ma megkérdeztem, ez hogy jutott eszébe. A válasz:

- Hidd el, fogalmam sincs! Kaptam egy levelet, lehetett kattintani kattintottam. Aztán nyomkodtam ott mindenfélét, egyszercsak kért egy e-mail címet, kinek akarok meghívót küldeni. Akkor jutottál eszembe.

Na ez volt a valós.

A másikkal sértődött e-mail formában közöltem a véleményem: én eddig is azt hittem, barátok vagyunk! Ő nem is küldött meghívót.

Azért kicsit jobb volt, mikor a v0.001 felhasználók legalább a gépet se merték bekapcsolni. Mert most ezzel szemben hozzáértőként szörfölnek a neten.

A másik: valóban hasznos, értelmes infók is eljuthatnának emberekhez pl. egy csoportnak kiküldött e-mail formájában, de ha nem akarsz spammer lenni, nem érdemes megpróbálni se.
  • bujcsik555
    Szeva Feca!

Na ahogy ígértem, átdobom neked annak az oldalnak a címét, ahol azt a csajt láttam, akivel hétvégén együtt utaztunk Újvárosba.

http://tagok.hotdog.hu/cekla_girl

Amúgy van itt egy csomó menő csajszi, tök jól nyomják!

Csocsesz!!!
    Varangy

??????????????????????????????????
  • n3whous3
    Már hogy érted? Egy halom núb beregisztrál csak azért, mert kapott meghívót és még használja is egy ideig. Tökéletes csalogató azoknak, akik nem gépbuzik, hogy úgy mondjam :D
  • NessieGraf
    Akad. A legszebb bennük, hogy jó lenne a módszer értelmes üzenetek küldésére, csak az ilyenek miatt azok sose jutnak el senkihez.
  • n3whous3
    Van bőven még ilyen fos.
  • NessieGraf
    Akartam írni az én kedvencem: Hi5

Ha kaptok onnan meghívót, kérdezzétek meg a feladót, hogy küldött-e nektek onnan barátkérőt. Mert én olyantól is kaptam onnan, aki nem tag. Ja nem is járt arra sose, így nem is küldhetett. Az illetővel egyeztettünk ez ügyben. Két nap múlva 8, azaz nyolc darab üzenet jött onnan, a lány nevével és az [email protected] e-mail címről. Most 2 perce is jött, pedig tuti, hogy kisgyerekes családanya és este 7 után nincs netközelben. A levelet spamnak minősítettem, de nem ment spam mappába. Ellentétben más levelekkel eltűnt.

Amikor először hallottam a hi5-ről, valaki küldött egy üzit: vigyázzak, címeket, neveket lop a címtárakból a rendszerük. Emberek örülnek: de szeret az akárkicsodácska - és belépnek. Aztán jön a spamtrutymó, a többszázezer emilcímes, levelezőlistás görényarc, mi meg lesünk, hogy mi is történt.
  • NessieGraf
    Egy kellemes oldal: www.scamomatic.com a nembiztos, hogy kamuról is megmondja.
  • FZoleee

• n3whous3
    Mail tárgy: "Cant Believe I Anal Fucked My Girlfriends Sister"

:A.AD.ADS:DASD:ASdas::
  • n3whous3
    megint a vírusos fajta

"For:Heath Leadger alive! Watch the truth!"

omg, és mi van a Királlyal?
  • ChuckyHUN
    Feladó: skate00
    Elküldve: 2008. 08. 11. 16:17
    Tárgy: fika
    az anyukád nem mondta még hogy FIKA akkor meg kusoljá majdha Mondják hogy FIKA

akko pofázzál be HE

? nem spam de kemény a gyerek
  • Hajnalcat
    :DDD gondolom
  • n3whous3
    Ugyancsak vírusos linkes spam:

"For:n3whous3 Hillary Clinton naked video"

----

El se tudom mondani egyébként, hogy mennyire érdekelne
  • Legend Killer
    lol
  • Monoton
    :DDD igen épp most akartam betenni :DDD
  • fifi
    "Ezt csinálom, mikor dolgozom:
    Azért fáradozom, hogy - ne csak számomra -, legyen szebb és jobb a holnap.Szimpatikus embereknek mutatok lehetőséget mind anyagi, mind erkölcsi gazdagodásra."

amway, oriflame, brókernet stb...
  • fifi
    Szia Pici Juci vagyok!!

A barátom csak Jucinak hív! Én nem szőke vagyok :) és képzeld találtam egy szuper oldalt,

amiről a legjobb premier elötti filmeket töltöttem le. Együtt nézzük a barátommal őket. Imádom az új filmeket és játékokat.

Látom egészen felkeltettem az érdeklődésedet. Gyere és nézz be, és érezd jól magad a barátnőddel vagy a barátoddal..

Ja az oldalt itt találod: dsgfsggffddfgdddh

Pusza Juci..

Pusza Pusza Pusza.......

anyátokat...

• Hajnalcat
    naja...szerencsére nem szoktam bedőlni az ilyeneknek. :))
  • bujcsik555
    Hello! LOL? :) http://href.hu/x/577k :DDDDDD

2 hete kaptam egy ismeretlentöl.azota se neztem meg a linket(href-es linket nem nezek), aki bátor kideritheti mi ez.
  • bujcsik555
    Szia,

Szeretnél szabadidődben filmet nézni netán játszani vagy zenét hallgatni??

Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB TARTALMÚ oldala!

10 GBit sebességet biztosítunk mindenkinek,

35.000 TERRA LETÖLTÉS!!!!!

NE HAGYD KI, nem fogod megbánni!
  • Legend Killer
    háezislooool
  • Legend Killer
    looooooooooááááááááállll
  • Vlala #42
    Ki tudja, hányadik áldozata lennél. :)
  • Hajnalcat

Én is kábé erre gondoltam. O_o
    Ürge 46 éves
    Nem kicsit gyanús a köveztező szöveg ....
    Ezt írja magáról:

Állatok:
    Időnként hozzám tévedt cicák, akik olyannyira jól érzik magukat nálam, hogy gyakran letáboroznak.

Ezt csinálom, mikor dolgozom:
    Azért fáradozom, hogy - ne csak számomra -, legyen szebb és jobb a holnap.Szimpatikus embereknek mutatok lehetőséget mind anyagi, mind erkölcsi gazdagodásra.

Ezt csinálom, mikor nem dolgozom:
    Élvezem vállalkozásom gyümölcsét.
  • Petyko
    Én egy ilyet kaptam:

"
    KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik ebben az évben is megörvendeztettek a számtalan körlevéllel és a "küldd tovább" típusú e-mailekkel.

Sokat változtattatok az életemen!

* Azóta nem iszom Colát, amióta megtudtam, hogy az wc tisztításra is alkalmas.
    * Azóta nem járok többé moziba, nehogy véletlenül beleüljek egy AIDS- el fertőzött tűbe.
    * Azóta nem használok izzadásgátlót, mert rákot okoz.
    * Azóta nem parkolok többé zárt parkolóban, nehogy elraboljanak.
    * Azóta a gyerekeimet egyetlen másodpercre sem tévesztem szem elöl, nehogy pedofilok áldozataivá váljanak.
    * Az összes megtakarított pénzem Amy Bruce-nak ajándékoztam, annak a szegény gyermeknek, aki már legalább a 70. szervének átültetésére vár, és aki nem öregszik, hiszen 1995 óta egyfolytában 7 éves!
    * Lelkesen feliratkoztam amellé a 30milló ember mellé, akik a mozambiki törpemókus megmentésén fáradoznak, de sajnos még nem kaptam meg a beigért Nokia csodatelefonomat, ahogy a Disneylandbe szóló ingyenbelépőket sem!
    * Hála nektek, már én is tudom hogy kell megfelelő partnert találni.
    * Hála nektek, hogy immáron 700-adszor is megtudhattam, hogy a www.freemail.hu <http://www.freemail.hu/> azonnali hatállyal törli az összes mailemet, és az iwiw is megszünteti a tagságomat, de ez azóta sem történt meg.
    * Várakozásai ellenére nem osztotta meg velem Bill Gates a vagyonát !
    * Sosem történt velem csodálatos dolog 8 másodpercen belül, amikor azonnal 15-200 példányban továbbküldtem Buddha, Mohamed vagy a Dalai Láma életbölcsességekkel átitatott gondolatait!
    * Viszont megúsztam mind az 5000 szerencsétlenséget, ami kellett volna hogy érjen, és még mindíg élek, holott minimum 100-szor kellett volna már meghalnom!

Szóval menjetek Ti a bús p........ba!!! De nagyon vigyázzatok, mert ha nem külditek tovább ezt a levelet 10 percen belül legalább 555 embernek, akkor holnap kaptok postán egy három hónapos roma csecsemőt, amit ha du. 2-ig nem vesztek át, másnap postázzák az egész családot!
    "
  • Legend Killer
    jaja, be ne dőlj neki :).
  • passatgt
    Kedves Letolto! Mar a kabeltv sem kot le? Mindig ugyan az az unalmas musor megy
    ? Szeretnel gyorsan, friss filmeket

letolteni, de draga a kolcsonzo? A moziban meg 1500 Ft-ot kernek egy filmert?

keresztul toltheted le a premier filmeket,jatekokat, zeneket, programokat! Valo
    gatott csak minosegi letoltenivalo!

http://***************.org

Mert nalunk mosolyogva tudsz tolteni!

TOLTHETOEK..

Wall-E
    Az Esemeny
    Get Smart
    Wanted
  • bardocz
    Ma kaptam egyet arról,hogy spngyabob buzi,de töröltem,csak töltés közben olvastam a témát.
  • Vlala #36
    Nem az egész. A megszólítás alatti első sorra gondolok. :)
  • Vlala #35
    Fwd to BSA :)