• RealPhoenixx
    L3zl13: bakker, ilyent sem gondoltam volna :) -hehehe, kivetelesen koszi :)
    - "Én ironikusan kérdeztem, de a kérdésnek volt komoly része is. Te csak sületlenségeket írogattál." -legkozelebb jol megsutom -hehehe
    - "Pályára állításnál nem annyira a tengerszint feletti magasság a lényeg" -valoban nem annyira lenyeg, de azert eppen elegge lenyeg! :)
    - en: "hmmm...., akkor vegulis az uzemanyag mennyisege sem lenyeg ugye", te: "Ilyet ki mondott? Én biztosan nem." -Nem hat, az hat, es mogottem is egy hat :)
    - a kabelt en nem ugy kepzelem el, mint abszolute valos kabel, hanem mint kotott palya, s itt ez a lenyeg: KOTOTT PALYA
    - a hold tavolodasanak a globalis idojaras valtozasi hatasokhoz van koze, ugyanis minnel tavolabb van a foldtol az, annal nagyobb a fold tengelyenek kilengese, vagyis a sarki sapkak annal kissebbek, etc .... -szval ezt aztan tenyleg lehetne ragozni
    - azt a csupan 40000 km dolgot rendbeteszem holnapra oke? :)
    - "Ennek meg kb semmiféle alapja nincs." - de van, es ez is fizika, nah mind1 :)

BlackRose:
    - hogy mi van azokkal a gorillakkal?? Komoly a kerdes?? A valasz: az is csak egy meresi hibahataron beluli dolog :)
    - a tudosok is szoktak feltetelezni, s a tudomany, ha hiszed, ha nem, de feltetelezeseken alapszik, ugyanugy, ahogy a kulonbozo matematikai iranyok, szval hogy csak tenyek??? LOL, ennyire nem kene elszallni :)