RealPhoenixx#27
HunGripen: komolyan ugy gondolod, hogy en vagyok az aki megkerdojelezget letezo fejleszteseket, etc?? Csak mert ha igy van, akkor lehet elegge felreerthetoen fogalmaztam volna??
L3zl13:
Hogy szamodra erthetobb legyen:
- kotott palyas rendszereknek olvas utana, s akkor talan nem fogsz olyasmi suletlensegre utalni, mint amire rautaltal
- hogy nem valaszoltam volna a kerdeseidre?? Ironikusan valaszoltam, hiszen kb te is ezt csinalod, jah, hogy te ironizalhatsz, aham, oke, es mas miert is nem??
- hogy mi vinne fel?? Komolyan kerded?? Nah akkor olvass vissza legyszives, hogy mire utaltam rea (remelem lassan csak kapcsolsz) :)
- hogy tavolodik a hold, az hogy jon ide?? Talan nem veletlenul a kiepites vegett tettem ezt a rautalast is?? Plane, mivel ennek termeszeti kovetkezmenye is van, ha pedig a kotott palyat kialakitanak, akkor talan elkepzelheto, hogy a fold gravitacios terenek hatasa a holdra valamivel jobban ervenyesulne??? Talan lehet hogy ennyire erthetetlen a dolog nehany muszaki beallitottsagu szemelynek?? Hmmm..., szegeny Oveges professzor, latom meg jopar muszaki szemelynek tarthatott volna altalanos iskolai oktatast :)
- pisiles: hmmm...., lehet hogy az egyszerusitett leiras mogott valami fizikai jelensegre valo rautalas van?? S talan ha osszefuggeseiben olvasod a dolgokat, akkor lehet hogy van koze az altalad emlitett "Kötött? Az egyik fele igen, de a másik?" dologhoz??
- "Pályára állításnál nem annyira a tengerszint feletti magasság a lényeg", hmmm...., akkor vegulis az uzemanyag mennyisege sem lenyeg ugye?? Es az sem, hogy milyen uzemanyagot szallit ugye?? Es akkor az sem, hogy van e ugynevezett hasznos teher vagy sem ugye?? Remelem ezt azert annyira nem gondoltad komolyan!
NB: merthogy megujulo energiaforrast is lehetne hasznalni a foldon a megfelelo pozicioba szallitasnal, az pedig egy masik dolog, hogy jelenleg nem hasznalnak az itt emlitett illetve temaztatott teruleten, hogy: "léggömb"
Elkepzelheto, hogy eppen folyamatban van egy un. vakuum hajo tervezese?? Vagy valami hibrid megoldas??? Es akkor ezt az altalad emlegetett, es elmaradott "léggömb" dolgot el lehet hagyni?? Tan csak nem??? :-)
teddybear:
- antigravitacios hajtomu: egyenlore maradhatunk az ionizaciosnal, de a hatasfoka jelenleg egy fos :) /vagy csak en vagyok tajekozatlan -hehehe/