• Franky25
    #98
    aaaaa én most külföldön élek. Élnél te itt egy hetet. Dolgozzál magyarokkal. Vagy beléd rúgnak, vagy ég a pofád, hogy egy ország fiai vagytok. Nagyon kevés kivétel van.
    A másik, a legtöbb melóhelyre ha odamész, és van magyar 10-ből 9-szer tuti ő szopat meg, és a nem a külföldi, akinek egy magyarral több vagy kevesebb dolgozik nála, tökmindegy.
    Szóval határon kívül, ciki magyarnak lenni, na nem azért, mert nem jelent semmit. Hanem mert van ezeregy más népcsoport, akik sokkal jobban összetartank. Segítenek a másiknak ha nyelvi gondjai vannak, elmennek vele a hivatalba. Ezt egy magyar itt nem teszi meg. illetve még nem találkoztam vele. Egy olasz fiúval lakok együtt, aki ha kaját főz magának megkérdezi kérek-e. Nem azért mert együtt lakunk, hanem, mert ő ezt hozta otthonról. Náluk ez így szokás.
    Nem arról van szó, hogy a magyar bármikor gyalázható, de sajnos a magyarok ilyenek.
    Tudod én vendéglátóztam, kb. 10 évet. A kisvállakozókról meg van a véleményem, ha két napig nem megy a bolt, téged vesznek elő, és adót nem ő lopja el, hanem rákényszerít, hogy te ne adj számlát, mert akkor sajnos valakit ki kell rúgni.
    Itt legalább ugyanolyan hibás ez is, meg az is.
    A felemelkedéshez meg kéne tanulni, hogy ha valamit elbaszok, akkor azt én basztam el, nem a szomszéd. Így előrébb lehetne jutni. ű
    Ha eltűrik az emberek, hogy a kertükbe szarnak, aztán hisztiznek a szarkupac miatt, az az odaszaró hibája, vagy azé, akié a kert?