varesz#61
A világ egyetem hatalmas, és egyszerűen elképzelhetetlen, hogy csak a Földön alakuljon ki élet-> a miénknél sokkal fejletteb ill. elmaradottab létforma is létezik ( a Föld amúgy is nagyon fiatal még, elég ha csak a nap becsült korával vetjük össze).Ez a ránk maradt szerkenytyű csak egy a rengeteg más ,,megmagyarázhatatlan" lelet közül. Ha már a piramisok is szóba jöttek: egyiptomban, ahol ugye több szász km-es körzetben egyetlen sziklás dombocska sincs ,persze leúsztathatták a folyón, nade az egyenként akár 100 tonnát is elérő kődarabokat, és hogy mozgatták ezeket?.Válasz: egy Földön kívüli létforma segítségével!Ebben nem tudom mi a hihetetlen egyesek szerint.Közép-Amerikában, a Yucatán-félsziget csücskében, a dzsungel közepén elterülő síkság szent templomvárosa, ami a maja civilizáció egyik legnagyobb politikai és gazdasági központja volt ezer évvel ezelőtt, itt is hogy a fenébe építették azt a hatalmas piramist ( forrás: http://index.hu/politika/bulvar/n7w_chichen/), és ott van a stonehenge. És az emberek isteről alkotott teóriái is szorosan össze függenek a földönkívüli élettel, csak akkoriban istennek nevezték őket.Számomra ez annyira evidens, persze itt is sok a ,,ha" és a ,,lehet", de egy elég ésszerű magyarázat szerintem. Albert Einstein relativitás elméletét és a kvantum elméletet, de akár egy egszerűbb példát is mondhatok: a tömegvonzás, még a mai napig nem érti teljes egészében egyetlen ember, matematikus, fizikus sem. Az tény , hogy Einstein egy elképzelhetetlenül okos ember volt, de akkor is abszurd és valami sántít, de mondhatnám a legtöbb titkot rejtő Tesla életművét is, aki az elektron feltalása (1897-ben Joseph Thomson ) után nem sokkal már a háromfázisú rendszert is kidolgozta rengetek találmánya mellett, és időben nem is utaztunk túl sokat. Persze ez egy jobban átgondolható és magyarázható ,,probléma" vagy szenzáció, és lehet, hogy nem is helyén való ezen hozzászólásomba beleszőni, de engem érdekelnek az ilyen dolgok és szívesen látok minden hozzászólást, magyarázatot, feltevést ezekkel a dolgokkal kapcsolatban...