"...és egy rakat hülyeséget láttam itt piramisokkal..."
Igen, mert ugyebár mindenki tudja, hogy a piramisok valójában leszállópályák voltak idegen űrhajók számára. :))
Na, hülyeség off, szeretnék érdemben is hozzászólni a témához, már egy ideje követem a vitát( legalábbis próbálom, bocs ha ismétlek valakit :) ).
Én is azt az elvet vallom (mint közületek is páran), hogy nem vagyunk egyedül a világban, sőt azt is képes vagyok elfogadni, hogy a Földön nem mi vagyunk az első civilizáció. De nem kell megkérdőjelezni emberek intelligenciaszintjét csak azért, mert pár száz (ezer, tízezer?) évvel ezelőtt éltek.
@Archenemy:
"Még jó hogy az ateista-materialista Szovjetúnióval kapcsolatban sosem volt semmiféle problémája senkinek."
Ez azért nem teljesen igaz, gondoljunk csak a hidegháborúra. Az egyház viszont jelentőset lökött a technológia fejlődésén - visszafelé szvsz.
@Epikurosz:
"Mondom még 1x: spekulatív, nem kísérleti fizikára támaszkodó atom-fogalom."
Jó, akkor gondolom szerinted az euklideszi geometria is spekulációkra támaszkodik
A földönkívüliekről pedig annyit, hogy a helyükben én sem hamarkodnám el a kapcsolatfelvételt az emberiséggel, kiváltképp a technológiák átadását...