• Vicodine
    Mi most BDOt tologatjuk, a lentebb irt problema miatt, mint eszrevetted mostanaban nem vagyunk tul aktivak:) Nagyon kell kitartas hozza, mire megszokja az ember a szokatlan es elso ranezesre bugyuta dolgokat, de teny, hogy ha az ember kitart par napig, megszokja az elsore bosszanto es nevetsegesnek tuno dolgokat, akkor van benne valami..! En az elso ket nekifutas utan, amik osszesen nem tettek ki fel orat, toroltem a gammat, egyszeren nem viseltem el a monitoron, de aztan sanya addig dumalt, hogy adtam neki egy uccso eselyt, es viaskodva a "delete game" es a "na meg tolom kicsit" kozott szepen hozzakezdtem szokni a dolgokhoz(persze legtobb mindenrol fingom sincs meg:D ) , es mar egesszen jatszhato, es van benne potencia, probald meg te is. Bar ha b&s-ben kiegsz azon, hogy nincsen balance, akkor mondjuk lehet nem kene eroltetned, mert itt meg a nagy hivok is elismerik, hogy balance meg csak lathataron sincsen:DD Persze most az uj contentre tuti visszamegyunk, en legalabb is, hatha az uj pvp map javit a helyzeten amit neheztelek a tobbseggel egyutt, majd meglatjuk mi sul ki belole
    Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2016.03.22. 17:09:37