• Malachit
    #1454
    Igen, tapasztaltam, hogy az utolsó területre elérve a küldetések, az eddigi réz aprópénz helyett átváltottak ezüstre (Igaz még csak 1-2 ezüst/küldetés). Gondolom később ahogy haladok előre ezek is nőni fognak még.

    Próbálgatom a gyártást is, de nagyon szenvedős volt így szintezés közben mindig visszamenni a guildes emberkékhez. A posta meg mivel az elején alig kapsz pénzt eléggé drága megoldás lett volna :/ Soulshieldet és cserépedény gyártót vettem fel. Mellé a vadászatot és a favágást, mint ajánlottat, de ahogy nézem kéne még valahonnan szereznem egy poti készítőt is, mert a fegyver fejlesztő kövekhez meg az gyártja a folyadékot, mint reagenst :/ Majd másodlagos karakterrel megpróbálom felvenni és önellátóvá válni, mint ahogy mindig is csináltam, de állítólag nem éri meg gyártani, mert a költség több mint a brokernél futó árak :/

    Transmute-ot is néztem kicsit, de eléggé szűk körűnek találtam a lehetőségeket elsőre. A fegyvereket meg hiába törtdelem szorgosan, kb 1/100 arányba dobódik belőlük hasznosítható anyag :( Érdekes módon a soulhield darabok meg egész jól törnek. Lehet szakmafüggőség is van?