Blade and Soul - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pakold bele a fegyvereket, majd áttöréshez írja milyen spec. fegyver és anyag kell, aminek meg írja a beszerezhetőségi helyét is. Tegnap nekem úgy tűnt mintha eltérő típust (pl. gyűrűbe nyakast) drágábban olvasztana, de csak lehet rosszul láttam.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Overburner
<#eljen>

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Mindegy mivel húzod a fegyot, csak néhány fegyver több pontot ad hozzá
Overburner
Mindegy hogy mivel lvluppolom a hongmoon fegyómat? Vagy van valami változás a végleges kimenetelében ettől függően?

hogy pontosak legyünk: xAlccax, vagy Alcca
Starfalon, cerulean order frakcio egyik legnagyobb magyar clanja(50+ player,csucsidoben 30-35 online) aktiv tagokat keres, olyanokat, akik csapatjatekosok, es hajlandoak tenni is a klanert amiben vannak!
Ingame keressetek felvetelert es infoert: Namiyo, Byul, Chillan, xAllcax
Szerintem csak úgy tudsz ha egy klántag akinek van inv joga, beinvel téged mikor online vagy és kész. (te pedig elfogadod az invet)
Utoljára szerkesztette: p2501, 2016.02.15. 14:31:33
hogy lehet clan-hoz csatlakozni?
(hao district/crimson)

Overburner
Ezt akár én is pont leírhattam volna így. 😄

windresten magyar klán crimson oldalon van?
hát igazából arra nem nagyon tudom a választ néha nálam is elő szokott fordulni de nagyon ritka
Tegnap megnéztem és rosszul emlékeztem. Csak 21 vagyok 😛 Lassan korosodok na a sok WOW meg WOWS mindig visszahúz. Azokban meg vagy többször is 100 vagyok, illetve 8-as 😊

Kösz a buildeket, majd nézegetem őket.

Én kb valahogy így pakolnám.

Lvl 25 Summoner
Lvl 30 Summoner
Lvl 35 Summoner
Lvl 40 Summoner
Lvl 45 Summoner + HM 1
Utoljára szerkesztette: alcca, 2016.02.12. 13:01:15
Ezzel egyetértek, hogy azaz igazi fun, ha te magad csinálod ezeket, btw summonernek olyan sok bonyolult és hosszú combója nincs is, hogy nagyon makróznia kéne (mint mondjuk a KFMnek). Ami van, azt meg (szerintem) 'illik' megjegyezeni és magad csinálni.

Summoner szerintem egy nagyon jó pve karakter, nem tudom milyen buildet szeretnél, vagy hogy jelenleg mit hiányolsz a skilleid közül, de szinte majdnem mindegy hogy fejlődéshez mit használsz. Én a területi skillágakra raktam a pontot, illetve a macska tauntra, mert egyszerűbb volt behúzni a fél mappon annyi mobot amennyit csak tudok, taunt macskával, én meg területi sebzéssel megöltem őket pár másodperc alatt. Így elég hamar végeztem mindig a questekkel. Ha insta helyre mentem akkor raktam a macska boss defre is. Alapvetően meg mobokhoz a dps skillekre raktam, a lekötözésre, lassításra, egy kis heal.
Mekkora vagy a summonerrel?
Ilyen kör ismétlődő skillsor makrókat írtak, hogy érdemes beállítani. Mondjuk x skillhez tartozik egy ismétlési sor és azt járatod körbe körbe, vagy mondjuk blokkolsz 1 támadást és ebben az esetben van egy ebből jövő skillsor, amit ajánlott bemakrózni a blokkoláshoz.
De ezeket csak olvastam, szerintem élvezetesebb, ha te magad vagy olyan ügyes, hogy mindezeket manuálisan lereagálod, ne a makró győzze le már az ellenfeleket, hanem te magad.

Summonernek még mindig nem leltem értelmes fejlődési talentfát :/

Ebben most nem vagyok 100%-ig biztos, de úgy tudom, hogy amúgy a macrót annyira nem támogatja a játék. Tehát pl ha szarrá makrózod a karidat és minden combód be van állítva egy gombra, akkor bannt is kaphatsz érte.
A videó kicsit olyan hatást keltett, mint az AION-ban az AAW volt. Sajnos időhiány miatt nem haladok a summonerrel. Már 2. napja ugyan azon a quest hub-on ácsingózik. Csak a 2 pörgetést tudom ellőni :/

Olvastam amúgy hogy a summoner ilyen PVE-ben support szerepet töltene be. Érdekesnek hangzik. A destro meg CC (boss súlyemelés gyaaa 😄 )

Pluszban ajánlgatják, hogy a játékhoz vegyen az ember fia ilyen 100000 oldalgombos egeret a makrók miatt. Na szerintem ez az én szintemen nem kell és utálom is az ilyen egereket. Meg amúgy is szénné kell makrózni magad, hogy jó legyél, ezt megint utálom. Inkább leszek béna kezdő szintű aki nézegeti a felvillanó skill lehetőségeket, mint hogy mindent makróból toljak. AION-ban is assával amint elkezdtem makrózni, béna is lettem vele.

Klánban még mindig nem vagyok. IDDQD-t láttam hirdetni 2x. Másik klán is van biztos, csak hirdetést nem láttam még tőlük.😊

1. igen. Kuldik,Vendorok,Item shop, bossok
2. Vannak bossok amik dobhatnak fegyvereket, van szerencsekerék ami szintén dobhat fegyvert. Viszont a kezdő Hongmoon fegyvert kell upgradelni és húzni egészen a végsőkig. Később majd le fogjuk cserélni de jelenleg azt kell kimaxolni.
Még 2 amatőr kérdésem lenne és nem zavarok többet senkit. 😄
1: A ruhák itt úgy vannak h mellék küldikért, bossokért, meg egyebekért kapjuk?
2: A fegyverek is csak úgy random jönnek? Mert eddig még semmilyen árust nem láttam, de már van 3 kardom.
az elso kerdesemre esetleg nem tudod a valaszt, hogy miert van?

aha, koszi, igy mar ertheto 😊

Hello
alcca #1363
Lord Ilpalazzo #1364
Kicsit legörgetsz és máris találsz a kérdésedre választ adó posztot.
Sziasztok!
Most töltöm a játékot és az érdekelne, hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar?
az anim cancel-nek az a funkciója hogy nem engeded végigmenni az animációját a skillnek mert az hosszú lenne így elnyomsz 1 másik skillt amivel befejezi az előző animációt és belekezd az újba. ez arra jó hogy anim cancel nélkül be tudnál vinni 1 stun alatt 2 ütést viszont vele meg akár 6ot is
na ettől nem lettem okosabb, meg nem is nagyon értem az angolját ennek a srácnak (bennem van a hiba, sorry) :-/

2 noob kérdés:
- az miért van, hogy ha benyomom a sprint-et (fogy a zöld csík - stamina - alul), akkor ha felengedem a key-t, akkor néha megáll a kari, néha meg addig fut tovább, amig el nem fogy a stamina, s csak úgy tudom megállítani a rohanásban a karaktert, ha elnyomok bármilyen skill-t?
- olvastam már sokat erről az animation canceling-ről? ez pontosan mit takar, mi a funkciója és mire is jó voltaképp?

11 évig WoW-oztam, de már nem nagyon tud lázba hozni.
régóta kerestem vmi mmo-t, ami megmozgatja a fantáziám, próbáltam gw2-őt, Taurit (hehe), wildstart is, de egyik sem hozott lázba.
ennek a game-nak a combat rendszere viszont szimpi.
szóval úgy érzem, lecövekelek itt 1 kicsit.

eldöntöttem a class-om KFM lesz.
kipróbáltam az assa-t is, de nekem a kfm stílusa jobban bejön, mint ez a sin féle hit-n-run, meg shadowdance.
azt írják a kfm-ről, hogy a legnehezebb, de nem baj, majd begyakorlom.
nem tervezek alt-ot (wow-ban belefulladtam már a végén a sok alt-ba, itt nem lesz ilyen, 1 char only)
Hao District, Crimson side (ehhez nem ragaszkodom, a kék oldal is szimpi), karinév: Wildor, mint itt.

ha valaki megsúgná, hogy lehet guild-be jelentkezni, vagy ez hogy működik, az sokat segítene 😊
nemtom itt van-e /who parancs.

köszi az infót 😊

Sziasztok!
Ha 1 karakterrel megszereztem 1 ruhát és betettem a wardrobe-ba másik karakter kiveheti azt? Lehet marhaságot kérdezek.
valaki tudja most akkor 2 legendary skillt kaptunk? mert mintha úgy olvastam volna valahol hogy LMB + még 1 class függően valamint akkor az lmb-s skillt hogy lehet megkapni?
Persze. Fix ipt kérni a szolgáltatótól ami persze nincs ingyen
Valamit azzal lehet kezdeni, hogy ne kérjen minden indításnál verification kódot?
újrainditás után müxik
már megnéztem,nem fut. azért köszi
Overburner
Nem fut a háttérban? Próbáld feladatkezelőben leállítani ha igen.

"The game cilent is already running(3001)(183)" update után. remek. valakinek valami ötlet, hogy mit tegyek?
Utoljára szerkesztette: howey74, 2016.02.10. 21:02:46
BoneDragon
Huh, jó sok változtatás van. Tetszik, tetszik...

BoneDragon
Hello all, all servers are now up. Have fun and thanks for your patience!

Udv
Transmoghoz csak a 2 fegyverre van szukseged a skin es az alap-ra, par silvert is elker a jatek erte.
Inventorybol elerheto a funkcio.
Fegyver fejlesztes lvl 5 ig pakolod bele a fegyokat, vagy xp koveket, utana jon a breaktrough ahoz kell egy bizonyos fegyver amit jelez ha ratolod az egeret.
Ha megvan lvl 10 ig ujra akarmilyen fegyo vagy xp kovel huzhatod.
LVL 10-en ismet kell egy bizonyos fegyo es valamilyen adalek material, ha ez megvan a fegyod atalakul, nonek a statok a kinezet valtozik.
Utana ujra lvl 1 en idul es a folyamat ismetlodik.
Inventorit megnyitod,az aljan lesznek ikonok. A bal szelso kalapacsra vagy mi a szosz raklikkelsz, kurzort raviszed fegyora es megint klikk. Ott fogod latni, milyen fegyo, milyen item kell a tovabbfejleszteshez. A bejott ablakon felul van 3 ful is meg, a baloldalira lapozol akkor reszleteiben is kifejti hogy a kovetkezo upgradekhez mi kell majd es honnan szerzheted be.

FM kedveloknek egy kis tanitas a vilag legjobb FMjetol, Jaesungtol, illetve tole van meg egy lvl 45os pvp build is.
weapon skin transmog rendszer (olyasmi, mint a wow-ban) van itt is?
a masik, hogy a fegyverem lvl5-on kimaxolodott, nem upgradelheto tovabb...
hogy lehet fejleszteni tovabb?

Ebonhall szerveren is van egy clanunk 25 magyar taggal kb.
Nocte Mortis --- Cerulean faction
Naluk lehet erdeklodeni ha az Ebonhall szerver mellett dontesz
Tryri
Morrygana
Ilpalazzo sama
Aya yo
Este 7kor lesz újra szerver, legalábbis eddig van tervezve.

Két szerveren van nagyobb magyar populáció. Hao District és a Starfall Crater. Mind a két frakcióban vannak magyar klánok.
Lista
Sziasztok,
melyik serveren van a legtöbb magyar, és melyik frakcióban? (És mikor lesz online a server megint? Azt hittem 2-re már kész lesz de most kezdték vagy 1 órája ha jól láttam)
Oksa, köszi.
Vedd le a frakció ruhádat és már nem is tudnak megtámadni. A balansz lvl 50-re van beállítva nem nagyon low level-re. Szóval nem kizárt hogy az ő skillje ennyivel erősebb.

Pay to Win? Egyáltalán nem P2W, semmit se tudsz venni amitől erősebb lennél. Nyomd meg az F10-et és meglátod az item shop-ot.
Javítsatok ki ha tévedek, de ez a játék a legelejétől fogva pvp?
Volt egy olyan melléküldi hogy válasszak frakciót (lv4) és onnantól kezdve, megöl mindenki küldi közbe is.....
Ráadásul lv4 -es gyereket elkezdtem ütni AFK volt, lement nagy nehezen a háromnegyed élete és akkor kezdett el ő is verni engem, de nekem lement a fél életem 2mp alatt, és majdnem ő nyert.
Kérdem én EZZZZ MIIIIIIII?
Ennyire pay to win vagy mi ? valaki magyarázza már el.
Aion-ból jövök de úgy érzem mintha sose játszottam volna mmorpg-vel....
Volt a hétvégén az ESL BnS liga.
Amcsiban a döntőben egy Assa vs FM volt. FM nyert. Bár tény hogy nagyon durván kikapott az assa.
EU-ban KFM vs Summoner. Summoner nyert. Erről nem találtam felvételt.