• FlyingV
    #99
    #1: Jaja. Hivatalos Apple supportot MO-ra!

    #2: Szerintem egy hozzáértő ember az esetek 99%-ban csak magát hozzáértőnek nevező ember. Bár szerintem te nem teljesen erre gondolsz, de sokaknak az Apple-hez hasonló szintű rendszer a következőket jelenti: leveszi a polcról azt, amire ugyanaz van írva (pl c2d 2,6GHz), beleteszi egy 'jó kis' házba (ami vagy olyan csiricsáré, hogy a szépre fogékony emberek menten leokádják, vagy nónáme xD plusz codegen tép ugye ugye :D) oszt meg is vagyunk. Hurrá! Ó nem! Kihagytam a kalóz ikszpét vagy visztát :P

    #3: Az elméleti specifikációk mondom megegyezhetnek, gyakorlatban viszont valamiben mindig különlegesek (nem, nem azt mondom, hogy aki Apple-t vesz az bármivel is különlegesebb attól, aki örül a 14 forintos hosszúlépésnek). Mert pl össze lehet tenni az iMac-hez hasonló konfigot, de abban is pl a monitorba épített megoldás, illetve a halkság különleges. (arról nem is beszélve, hogy pl 400k-ból gyere ki egy 24 colos monitorral és egy hasonlóan halk géppel). Mac Pro (mert ugye az a másik, az csak egy 'sima' gép): szerintem ezt nem kell senkinek magyarázni, aki nézett már bele egy Mac Pro (vagy akár IBM server) házába. satöbbi.

    #4: lejjebb írták amúgy, hogy Grafikai/Audio/video munkákra eléggé sok helyen használják. Többire meg MS elterjedtebb (illetve mérnöki munkára általában valami speciálisan a feladatra összerakott Unix és társai). Mindennek meg van a maga helye.