• kukacos
    #39
    Szép menet volt... végül is előre tudtuk, mit várhattunk, de azért csak összefoglalom:

    1. a parkolás legyen ingyé', fizessék az üzemanyag adójából. Magyarán fizessen helyetted más, a szegediek benzinjéből fedezzék a te garázsod és parkolódat.

    2. a legszebb, hogy valószínű drágább autód van, mint megengedhetnéd magadnak, mert a széltől is óvnád. Magyarán rohadt sok pénzt költöttél rá saját mércéd szerint, hogy batár legyen, de aztán sírsz, hogy még többet kellene fizetni, azt már fizesse más vagy mittudodte hogy, csak ne te, ne, ne.

    3. tutira biztos, hogy elég sokat fizetsz, az autóra költött pénzed legyen elég mindenre. Nyilván kiszámoltad az autózás teljes költségét Mo-on, és ezt statisztikákkal tudod alátámasztani. Az, hogy máshol ennél is drágább az autózás, nem jelent semmit, Magyarország végül is nem a nyugathoz akar felzárkózni.

    4. Csak központi újraelosztás jöhet szóba, magyarán ahogy Kádár atyánk megmondta, majd a zállam kifizeti. Önrészt soha.

    5. N-I-N-C-S alternatíva. A BKV szar, lopnak rajta éjjel-nappal, ritkán jár és ugyanannyiba kerül, mint az autó. Csak a hülye megy busszal. Nyilván mindenki így gondolkodik, szóval legjobb lenne kivágni az egészet a fenébe, az autót meg kötelezővé tenni.

    6. örüljünk az autósoknak, mert ők az ország szíve, motorja, hehe, mert rengeteg adót fizetnek. Talán lehetne az autósok napja is pirosbetűs.

    7. dugókat kizárólag a tehetetlen politikai vezetés okoz, az autós nem. Egyébként is a politikusok hibásak mindenért, a közösségellenes magatartás pedig semmiért.

    Jó taktika floodolni egy csomó hülyeséget, mert nekem már nincs erőm tételesen megcáfolni, de értelmes ember alighanem levonja a következtetéseket. Nem gondolkodsz távlatokban, nem a megoldást keresed, csak azt, hogy neked épp most mi a jó. Mindez komoly kognitív disszonanciával és önigazolási kényszerrel párosul. Igazából csak keresztmetszetét adod Mo. elterjedt mentális deformációinak.

    Végül is azt hiszem, sajnállak: ott ülsz az autódban a dugóban nap-mint-nap, szentségelsz és izzad a tenyered, hogy megint felment a benzin és mennyibe kerül a javítás. De a Géza is most vett Audit, én is ki tudom izzadni a részleteket. Időnként van egy jó pillanatod, amikor benyomod a hifid full hangerőre és megelőzöl néhány mazsolát, akiket anyázhatsz. Ilyenkor elégedetten vigyorogsz.